* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ یاسی حرف خصوصیو بزن ؛ میخوام برم؛ زود باش دیگه لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ مقصر خودتی بحث مینا و گوساله تو یه پست گذاشتی هرکسی هم که جای من بود همین فکرو میکرد راس میگه امین.... اینارو بخونه، تا خودتو به (بلانسبت) گوساله تبدیل نکنه دست بر نمیداره:mornincoffee: به نظرم همینجا پیشاپیش عذر خواهی کنی بهتره...حالا خود دانی :ws3: من از همین تریبون استفاده میکنم و برائت خودمو از جماعت نصفان (درستش نمیدونم چیه اصلا، دی:) اعلام میکنم :ws3: مینا بوخودا من نبودم :hanghead: 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ آخه ؛ حالا که حرف حرفه خصوصیه؛ مجبورم تا صبح بمونم , زود بگین میخوام برم بخوابم خوب شما امشب حرفای خصوصیتو نو بزنید..... من فردا شب میام میگم شبتون خوششش :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ خاکا میسر دونکونم, مرا یاد شو؛ الان همه دانه شوغالان بخوردن خاخور برو بخوس اینجا بوی شر میاد:167: لینک به دیدگاه
SHARLIN 306 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52::banel_smiley_52: فراررررررر :ws3:نه قظار داریم نه بارون گفتم حداقل صداشون باشه بزارین من پست بدم بعد 3صفحه برین جلو ماشاالله سرعت بی چاره سرور دست درد نکنه داداشم لپات کو؟؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ د نتانم بسم من د شم؛ بای جاقالان لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ بزارین من پست بدم بعد 3صفحه برین جلو ماشاالله سرعت بی چاره سرور دست درد نکنه داداشم لپات کو؟؟:JC_thinking: دسگه نفسای آخر اسپماس لپای خودت کو؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ شما همه گیلانی هستید ؟ اگه هستید که تاحالا کجا بودید اگه نیستید که اینجا چه کار دارید؟ 1 لینک به دیدگاه
SHARLIN 306 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ دسگه نفسای آخر اسپماس لپای خودت کو؟؟؟؟ مال من سرجاشه مال تو کو؟؟؟:w14: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ مال من سرجاشه مال تو کو؟؟؟:w14: مال من الان چسبیده جای لپای تو 2 لینک به دیدگاه
SHARLIN 306 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ شما همه گیلانی هستید ؟اگه هستید که تاحالا کجا بودید اگه نیستید که اینجا چه کار دارید؟ من داداشام شمالین 1 لینک به دیدگاه
SHARLIN 306 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ مال من الان چسبیده جای لپای تو نه خیرم مال من همینا بود بوگو لپات و چی کار کردی؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ من داداشام شمالین یعنی چی تو شمال زندگی میکنن ؟ اصلیتتن شمالیه ؟ بچه تهرانی؟ خاخور ونوس بارو بندیلو ببند اینجا دیگه جای ما نی لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ منم شمالیم اما گیلکی بلد نیستما :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ بیح بیح بیح بیح بیح بیح لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ هیچکی جوجه کوچولومو ندیده؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ منم شمالیم اما گیلکی بلد نیستما :icon_pf (34): سلام مشکلی نداره شما میتونید در ترم جدید رشته زبان گیلانی تو درس فومنات با استاد راپانزل بصورت فشرده یاد بگیرید آخرین زمان ثبت نام تا 15 تیر ماه می باشد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده