هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ رفت تا جا برا صندلی تو باشه صندلی جا کسی رو تنگ نکرده گریه نکنخودم دوستت میشم راس میگی؟جون من؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ منو ونوس شرمنده به خودم قول داده که آه و لعنت مردمو باسه خودم نخرم مين !آره ديشب يكي از مرغاي ونوس رفت رو مين عباس آقا رو موج انفجار گرفت ميلاد تو سربازي بهتون املا هم ميگن؟ املا دیکته تمرین تا روزی 3وعده دیکته پا تخته ای هم داریم مرغای من؟ مطمئنی؟ :sad0: آره فک کنم املا میگنا درود كُر چيطوري؟:w963:نه نه نه اشتباه شده مرغ اسباب بازي بود مال پسرم سامان بود توي حياط انداخته بود باد زد برد روي مين پكيد كاملا مطمئنم كه شبا تكليف ميدن از طرف شبكه باران برنامه گيلان ما با ميلاد مصاحبه كردن گفتن : سخت ترين قسمت سربازي چيه گفت: سلام ملامو ازين حرفا... اينكه شبي 3 بار مجبورم از روي دهقان فداكار بنويسم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ صندلی جا کسی رو تنگ نکرده راس میگی؟جون من؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 جون امید شرمنده به خودم قول داده که آه و لعنت مردمو باسه خودم نخرم املا دیکته تمرین تا روزی 3وعده دیکته پا تخته ای هم داریم خیلیم دلشون بخوا کچلا 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ خیلیم دلشون بخوا کچلا دلشون اصلا نمیخواد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ جون امید خیلیم دلشون بخوا کچلا:icon_razz: من که روحم :vahidrk: جون ندارم :vahidrk: پس معلوم شد داری دروغ میگی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ دلشون اصلا نمیخواد خودم میرم زن احمدی نژاد میشم اصلا 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ من که روحم :vahidrk: جون ندارم :vahidrk: پس معلوم شد داری دروغ میگی راست میگم میخوام دوستش شم قناری داره 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ راست میگم میخوام دوستش شم قناری داره میتونی خرم کن ولی خر فرضم نکن 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ میتونی خرم کن ولی خر فرضم نکن زهر مار میدونی چیه تازشم هادی دوستمه یه صندلی داره توپپپپپپ تازشم یه عالمه قناری داره میخوام برم دونش بدم ونوسم میاد جاشون میکنه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ زهر مار میدونی چیه تازشم هادی دوستمه یه صندلی داره توپپپپپپ تازشم یه عالمه قناری داره میخوام برم دونش بدم ونوسم میاد جاشون میکنه:hapydancsmil: نه چیه زهر مارررررررررررر قدر این تعریف هات شبیه جان نثاره جان نثار یادته 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ نه چیه زهر مارررررررررررر قدر این تعریف هات شبیه جان نثاره جان نثار یادته برره؟ بابا جدی میگم صندلیشو همه میدونن جونش بنده به صندلیش 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ خب ما میریم چند وقتی نیستیم از دوستان میخوایم واسمون عیدی کنار بزارن سهم اجیلمونم نقدی حساب کنن عیدم پیشاپیش مبارک واسم دعا کنید خیلیییییییییییییییییییییییییی فعلا 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ خب ما میریم چند وقتی نیستیم از دوستان میخوایم واسمون عیدی کنار بزارن سهم اجیلمونم نقدی حساب کنن عیدم پیشاپیش مبارک واسم دعا کنید خیلیییییییییییییییییییییییییی فعلا کجاااا میریییی میناااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 زودی برگردیا؛ دیلمون میتنگه؛ گنا داریم خو لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ هر وقت یه کیس مناسب پیدا کردید بگید میام بچه ها اگه نسجیده حرفی زدم ناراحتتون کردم ببخشید 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ مینا پاشو بیا نمی خواد بری من رفتم خبری نبود بیا اینجا خوش باشیم دیگه امید که جون نداره پس داشتی دروغ می گفتی:icon_razz: صندلیمم بهت نمی دما گفته باشم :vahidrk: قناری هم نیستن و مرغ عشقن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ مینا پاشو بیا نمی خواد بری من رفتم خبری نبودبیا اینجا خوش باشیم دیگه امید که جون نداره پس داشتی دروغ می گفتی:icon_razz: صندلیمم بهت نمی دما گفته باشم :vahidrk: قناری هم نیستن و مرغ عشقن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بابا نمیرم که نیام میرم تعطیلات دیگه وای اصلا بیا خودم دونشون میدمبیا بفروشیمشون 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ هر وقت یه کیس مناسب پیدا کردید بگید میام بچه ها اگه نسجیده حرفی زدم ناراحتتون کردم ببخشید دیفونه ای تو کیس رو بگرد تو مسافرت شاید پیدا شد ؛ ما که خونه نشستیم؛ لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ بابا نمیرم که نیاممیرم تعطیلات دیگه وای اصلا بیا خودم دونشون میدمبیا بفروشیمشون کاشان نمیاین؟ حیف آدم بره تعطیلات کاشان نیاد خودشون بلدن دون بخورن تازه واسه جوجه هاشونم میبرن شما فقط وایسا نگاشون کن ببین چه جیک جیکی می کنن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ دیفونه ای تو کیس رو بگرد تو مسافرت شاید پیدا شد ؛ ما که خونه نشستیم؛ من میپردم شما هم غافل نشید بچه ها میخواین همین هادی رو بگیرم ببرم صندلی هم داره 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ کاشان نمیاین؟حیف آدم بره تعطیلات کاشان نیاد خودشون بلدن دون بخورن تازه واسه جوجه هاشونم میبرن شما فقط وایسا نگاشون کن ببین چه جیک جیکی می کنن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه بابا مسافرتمون کجا بود شما پاشو بیا رشت رشت نگو هالیووده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده