RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ آهان؛ خیالم راحت شد :hapydancsmil: جدی؟ میلاد؟ شبکه باران؟ ایول باحال بود؛ ولی واقعا انگار زیاد تمرین داشته ها عههههههههههه نخند ببين ميتونيم چشمش بزنيم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ عههههههههههه نخند ببين ميتونيم چشمش بزنيم آره والا، ببین حالا فردا میاد؛ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ آره والا، ببین حالا فردا میاد؛ فردا مياد منو ترور ميكنه با اين حرفايي كه پشت سرش زدم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ فردا مياد منو ترور ميكنه با اين حرفايي كه پشت سرش زدم راستی ؛میدونی بهرام رفته از انجمن...؛:icon_razz: هر دفعه یکی قهر میکنه؛همش منو حرص میدید شماها لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ راستی ؛میدونی بهرام رفته از انجمن...؛:icon_razz: هر دفعه یکی قهر میکنه؛همش منو حرص میدید شماها بهرام! جدي قهر كرده رفته؟ نميدوني چي شده كه قهر كرده؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من كه بارها گفتم نوانديشان فقط و فقط به خاطر گيلان ميام مثلا كم با من بد كردن خداييش منم دفعه قبل بي شوخي رفته بودم اصلا كلا قصدم ترك نت بود كه بچه ها ديگه بد جوري خجالت زدم كردن با كمال بي ميلي و فقط به خاطر بچه ها برگشتم بهرام هم مطمئنم به خاطر گيلان هم كه شده برميگرده باهاش حرف زدي آف اينا تو مسنجر براش نذاشتي؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ بهرام!جدي قهر كرده رفته؟ نميدوني چي شده كه قهر كرده؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من كه بارها گفتم نوانديشان فقط و فقط به خاطر گيلان ميام مثلا كم با من بد كردن خداييش منم دفعه قبل بي شوخي رفته بودم اصلا كلا قصدم ترك نت بود كه بچه ها ديگه بد جوري خجالت زدم كردن با كمال بي ميلي و فقط به خاطر بچه ها برگشتم بهرام هم مطمئنم به خاطر گيلان هم كه شده برميگرده باهاش حرف زدي آف اينا تو مسنجر براش نذاشتي؟ امروز باهاش حرف زدم؛ گفت که بود و نبودش تو انجمن فرقی نداره و بهتره که نباشه!!!! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ چرا بودن و نبودنش فرق نداره 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ امروز باهاش حرف زدم؛ گفت که بود و نبودش تو انجمن فرقی نداره و بهتره که نباشه!!!! يعني چي!!! اينم شد حرف اگه بود و نبودش فرق نداشت كه ما الان در به در دنبال اينكه برگردونيمش نبوديم ! مگه دست خودشه :vahidrk:به زور خِشانت هم كه شده برش ميگردونيم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ چرا بودن و نبودنش فرق نداره نميدونم شيطون رفته توي جلدش 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ نميدونم شيطون رفته توي جلدش شیطون رو میکشم بیرون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ هر کی بره امید نمیره کجا برم تازه اومدم من 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ يعني چي!!!اينم شد حرف اگه بود و نبودش فرق نداشت كه ما الان در به در دنبال اينكه برگردونيمش نبوديم ! مگه دست خودشه :vahidrk:به زور خِشانت هم كه شده برش ميگردونيم دیگه خستم کردید :| لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها بعضی چیزا رو نمیدونید بهرام کار درستی کرد رفت باید زودتر از این میرفت خواهشا اصرار نکنید هم خودش اذیت میشه هم بقیه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها بعضی چیزا رو نمیدونیدبهرام کار درستی کرد رفت باید زودتر از این میرفت خواهشا اصرار نکنید هم خودش اذیت میشه هم بقیه چه چیزی رو؟ اوکی ... لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ دیگه خستم کردید :| خودمونم خسته ايم بچه ها بعضی چیزا رو نمیدونیدبهرام کار درستی کرد رفت باید زودتر از این میرفت خواهشا اصرار نکنید هم خودش اذیت میشه هم بقیه آره اين طور كه معلومه خيليهامون خيلي چيزارو نميدونيم من كه وقتي فهميدم كه ديگه خيلي دير بود وگرنه اينجا اصلا جاي من نبوده! به هر حال من يك بار گفتنم رو ميگم ...ديشب براش آف گذاشتم كه فكر نكنه بود و نبودش فرقي نداره ديگه بقيش با خودشه كه مثل من به زور بمونه و تحمل كنه به خاطر دل دوستاش يا اينكه تر و خشك رو با هم بسوزونه ...هم دوستاشو ول كنه هم اونايي رو كه اذيتش كردن... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ من برای با تو بودن از همه چیزم گذر كردم من برای با تو بودن حتی از قلبم گذر كردم دستامو بگیر و بمون و بدون كه میمیرم تنهایی به یاد این همه خاطره میشینم با قلبم به یاد این همه عشق میمونم از قلبم نمیتونی بگذری تو از عشقم نمیتونی بگذری تو از یادم نمیتونی بگذری تو دستامو بگیر و بمون و بدون كه میمیرم تنهایی به یاد این همه خاطره میشینم با قلبم به یاد این همه عشق میمونم از قلبم نمیتونی بگذری تو از عشقم نمیتونی بگذری تو از یادم نمیتونی بگذری تو 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ من تازه با بهرام دوست شده بودم چرا رفته:4564: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ من تازه با بهرام دوست شده بودمچرا رفته:4564: رفت تا جا برا صندلی تو باشه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ من تازه با بهرام دوست شده بودمچرا رفته:4564: گریه نکنخودم دوستت میشم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده