pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ الو منکرات؟ جانم امری بود 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ من الان تو کلاس نقشه کشی ام مثلا باید لب تاب ببریم که کار کنیم من ان شدم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ سرباز دارید؟ داشتیم دادیم تاپیک بغلی الان نداریم 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ سلام همه جانه خاخوران و براران عزیز گیلانی من بامم امدمو باز امدم خیلی سرافراز امدم ... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ سربازیت کی تموم میشه؟کجا افتادی؟خوش میگذره؟ 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ سلام همه جانه خاخوران و براران عزیز گیلانی من بامم امدمو باز امدم خیلی سرافراز امدم ... تا پشت سرت حرف زديم اومدي اسطوره كچلها آمد خانداداش اومده :hapydancsmil:آخجون :hapydancsmil:خوش اومده:hapydancsmil:آخجون:hapydancsmil::icon_gol: برا من سوغاتي چي آوردي ؟من هفتير ميخوام 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ خدايي ولي عجب اسمي گذاشت واست راس ميگيا اون خَلَ يكم غلط اندازه ميگم ازين به بعد همه بت بگم عم جان موطي اون قوشبالو كله رو كه خدو گذاشتم هم خيلي به امين مياد آره منم يه مدت حس و حال ندارم فك كنم از هواي رشته! بعضي وقتا دلم نافرم براش ميتنگه مخصوصا بعد از پخش اين آهنگ http://par30song.mihanblog.com/post/622 حيف در حال حاضر نيتونم swfشو براتون بذارم(الان اگه خودش بود چه كل كلي را ميفتاد:gnugghender:) ايني كه ميگي كيه حالا؟ منم الاغ كوچولو موخوام میلاااات اومته :hapydancsmil: سلام همه جانه خاخوران و براران عزیز گیلانی من بامم امدمو باز امدم خیلی سرافراز امدم ... سلامممم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ میلاااات اومته :hapydancsmil: آره بديدمممممممم :mbj6ivxkw3ccem7bie7 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سربازیت کی تموم میشه؟کجا افتادی؟خوش میگذره؟ تازه رفتم شب تولدم تموم میشه حالا چه سالی معلوم نیست تا پشت سرت حرف زديم اومدي اسطوره كچلها آمد خانداداش اومده :hapydancsmil:آخجون :hapydancsmil:خوش اومده:hapydancsmil:آخجون:hapydancsmil::icon_gol: برا من سوغاتي چي آوردي ؟من هفتير ميخوام هفت تیر گیر نیاوردم اما مین آوردن تو خونه گذاشتم راه میرید زیر پاتونو نگاه کنید از این به بعد میلاااات اومته :hapydancsmil: سلامممم:hapydancsmil: سلام و الیکی و آره بديدمممممممم :mbj6ivxkw3ccem7bie7 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ چطوری داداش اونجا دوست خوب نداری قصد ازدواج داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ چطوری داداش اونجا دوست خوب نداری قصد ازدواج داشته باشه سلام مینای چرا بچه هامون تو نوبت ازدواجن شما دختر خوب سراغ داری معرفی کن ثواب داره 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ سلام مینایچرا بچه هامون تو نوبت ازدواجن شما دختر خوب سراغ داری معرفی کن ثواب داره منو ونوس 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ منو ونوس از دست تو میناااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ هفت تیر گیر نیاوردم اما مین آوردن تو خونه گذاشتم راه میرید زیر پاتونو نگاه کنید از این به بعد :w155: مين ! آره ديشب يكي از مرغاي ونوس رفت رو مين عباس آقا رو موج انفجار گرفت سلام مینایچرا بچه هامون تو نوبت ازدواجن شما دختر خوب سراغ داری معرفی کن ثواب داره ميلاد تو سربازي بهتون املا هم ميگن؟ منو ونوس 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ مين ! آره ديشب يكي از مرغاي ونوس رفت رو مين عباس آقا رو موج انفجار گرفت ميلاد تو سربازي بهتون املا هم ميگن؟ مرغای من؟ مطمئنی؟ :sad0: آره فک کنم املا میگنا لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ مرغای من؟ مطمئنی؟ :sad0: آره فک کنم املا میگنا درود كُر چيطوري؟:w963: نه نه نه اشتباه شده مرغ اسباب بازي بود مال پسرم سامان بود توي حياط انداخته بود باد زد برد روي مين پكيد كاملا مطمئنم كه شبا تكليف ميدن از طرف شبكه باران برنامه گيلان ما با ميلاد مصاحبه كردن گفتن : سخت ترين قسمت سربازي چيه گفت: سلام ملامو ازين حرفا... اينكه شبي 3 بار مجبورم از روي دهقان فداكار بنويسم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ درود كُر چيطوري؟:w963:نه نه نه اشتباه شده مرغ اسباب بازي بود مال پسرم سامان بود توي حياط انداخته بود باد زد برد روي مين پكيد كاملا مطمئنم كه شبا تكليف ميدن از طرف شبكه باران برنامه گيلان ما با ميلاد مصاحبه كردن گفتن : سخت ترين قسمت سربازي چيه گفت: سلام ملامو ازين حرفا... اينكه شبي 3 بار مجبورم از روي دهقان فداكار بنويسم آهان؛ خیالم راحت شد :hapydancsmil: جدی؟ میلاد؟ شبکه باران؟ ایول باحال بود؛ ولی واقعا انگار زیاد تمرین داشته ها لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده