am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اینقد هم که هوا گرم نیست خب یکم مایعات بخور؛ هندوانه و بستی ..... :imoksmiley: امروز یه نصفه هندونه خوردم آخه بد گرمائیم تازه صبم با آب یخ دوش گرفتم 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اونا که هستن هنوززز....ولی اینجا نمیان زیاد اصن همون بهتر که نیان...:w00: آدم باید به شهرش متعهد باشه!!!!!:w00: هی بابا..... چه خبراااااااا؟؟؟ من تازه اومدم رشت، یه 3-4 ماهی بود نبودم هوا چرا انقد گرمه؟ دو روز نبودمااااا ونوس کار توه :imoksmiley: نوچ کاره میناس اومده با خودش گرما آورده 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اونا که هستن هنوززز....ولی اینجا نمیان زیاد اصن همون بهتر که نیان...:w00: آدم باید به شهرش متعهد باشه!!!!!:w00: هی بابا..... چه خبراااااااا؟؟؟ من تازه اومدم رشت، یه 3-4 ماهی بود نبودم هوا چرا انقد گرمه؟ دو روز نبودمااااا ونوس کار توه میدونم که هستن و کجان؛ خب حالا چرا بهتر که نیان؟؟ خبری نیس ؛ جز درس و امتحان عههههه رشت نبودی؟؟ پس خوش اومدی خب دیگه تابستون داره میشه، هوا گلمه ، من کالیش نداشتم که لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ :imoksmiley: نوچ کاره میناساومده با خودش گرما آورده مینا کیه؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ :imoksmiley: امروز یه نصفه هندونه خوردمآخه بد گرمائیم تازه صبم با آب یخ دوش گرفتم جدی!!!!!!!!! نصف هندونه!!!!!!!!!!!!1 نوش جان پسر منم بد گرماییم ؛ واسه همین ترم تابستونی بر نمیدارم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سلام سلام... میرزا کیسه؟ شمه ایه چی کونید؟؟ هی بابا...رشتی نمتونم مثل آدم حرف بزنم، یادش بخیر یه زمانی این پرچم رووو سرمون بود هی میبردیمش اینور اونور:mornincoffee: خوبید جغلان؟؟:girl_in_dreams: سلام تو کی ایسی؟:flowerysmile: من چرا تَرَ نشناسم؟ چرا ناتانی رشتی حرف زدن؟:w963: آو تو چوتو میرزایه نشناسی؟:w963:میرزا کوچک خانه گیم ده بااااو ایا جزو فراموش بوبوستان بو منو با ان ونوس انه پرچمه دوباره باوردیم بوجور:dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سلام تو کی ایسی؟:flowerysmile:من چرا تَرَ نشناسم؟ چرا ناتانی رشتی حرف زدن؟:w963: آو تو چوتو میرزایه نشناسی؟:w963:میرزا کوچک خانه گیم ده بااااو ایا جزو فراموش بوبوستان بو منو با ان ونوس انه پرچمه دوباره باوردیم بوجور:dancegirl2: سلااااام کُر , کویه ایسایی؟ :62izy85: پیدا میدا نیی؛ من فردا ایته ایمتیحان دارم؛ اصلا حیس درس خواندن نرم؛ عههه ترم نانم مرا چی بوبوسته؛ اصلا می فیکر آرام ناره؛ خودا می آخیر عاقیبت را به خیر کنه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سلام تو کی ایسی؟:flowerysmile:من چرا تَرَ نشناسم؟ چرا ناتانی رشتی حرف زدن؟:w963: آو تو چوتو میرزایه نشناسی؟:w963:میرزا کوچک خانه گیم ده بااااو ایا جزو فراموش بوبوستان بو منو با ان ونوس انه پرچمه دوباره باوردیم بوجور:dancegirl2: پس من این وسط چه کاره بودم:w13::brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ پس من این وسط چه کاره بودم:w13::brodkavelarg: آآآخییییی....تره حساب نوکودن؟؟؟ ایشکال نره.... من تره حساب کونم..... :there: ولی هر کی رشتی بلد ببه حساب به هاااا !!! راپونزل جان من ولی تره شناسم....یعنی نشناسمااا... دورادور تره بیدم!! هه انجمن گمااا..!!:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ آآآخییییی....تره حساب نوکودن؟؟؟ ایشکال نره.... من تره حساب کونم..... :there: ولی هر کی رشتی بلد ببه حساب به هاااا !!! راپونزل جان من ولی تره شناسم....یعنی نشناسمااا... دورادور تره بیدم!! هه انجمن گمااا..!!:4chsmu1: کشم امون را تی قربان همینی که هست چه خبرا ؟ بیشتر از خودت بگو ببینیم امدی مهمانی یا از خودمونی؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ مینا کیه؟؟؟؟؟؟؟ مینا جوجو:smiley (18): جدی!!!!!!!!! نصف هندونه!!!!!!!!!!!!1 نوش جان پسر منم بد گرماییم ؛ واسه همین ترم تابستونی بر نمیدارم :imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley: ولی من مجبورم این ترم بردارم 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ کشم امون راتی قربان همینی که هست چه خبرا ؟ بیشتر از خودت بگو ببینیم امدی مهمانی یا از خودمونی؟ نه بابا مهمونی چیه...ما اینجا صاب خونه ایم خودت بیشتر از خودت بگووو بینم:mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ مینا جوجو:smiley (18): :imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley: ولی من مجبورم این ترم بردارم میتا جوجو آخی چه بد ؛ من تاحالا ترم تابستونی برنداشتم؛ امیدوارم تابستونه گرمی نداشته باشیم!!! اینطور که معلومه , هنوز هوا گرم نشده به حال شدی؛ هوا گرم شه چی میشی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ نه بابا مهمونی چیه...ما اینجا صاب خونه ایم خودت بیشتر از خودت بگووو بینم:mornincoffee: من نماینده میرزا کوچک خان جنگلی در این تایپیک هستم به حکم میرزا اومدم تا گیلانی هارو دوباره در یک جا جمع کنم دست نوشته میرزا که مهر خود میرزا پاش خورده اینا رو تایید میکنه معروف به خان داداش واجازه دارم فارسی بیحرفم اعترض هم وارد نیست حالا شما از خودتون بگید ببینم تا به حکم میرزا تصمیم بگیریم که صاحبخونه اید یا مهمون 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ مینا که ترس نداره قد یه جوجه هم نیس چه برسه جوجو :imoksmiley:گاوم زاییده یه آهنگ لایت واسه اینکه صفا کنین [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ همگی شب خوبی داشته باشین؛ من فردا صبح امتحان سازه فلزی دارم, میدونم جام خالیه و دوس ندارین برم؛ اما مجبورم دیگه برم بخسبم, لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ مینا که ترس ندارهقد یه جوجه هم نیس چه برسه جوجو :imoksmiley:گاوم زاییده یه آهنگ لایت واسه اینکه صفا کنین [FLASH=width=1 height=1]http://vahidba204.persiangig.com/audio/train%202.swf[/FLASH] ازش که نمیترسم؛ اما هنوز نشناختم لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ همگی شب خوبی داشته باشین؛ من فردا صبح امتحان سازه فلزی دارم, میدونم جام خالیه و دوس ندارین برم؛ اما مجبورم دیگه برم بخسبم, برو بخسب شبت پر از خولی 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ ازش که نمیترسم؛ اما هنوز نشناختم مبهم - مونا - mobham - mina-jojo دستم بش نرسه میکشمش با این اسم انتخاب کردنش 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ مینا که ترس ندارهقد یه جوجه هم نیس چه برسه جوجو :imoksmiley:گاوم زاییده یه آهنگ لایت واسه اینکه صفا کنین [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] سلام داداش مینا گوسالته؟ مبارک باشه انشالله برزگ بشه دستتونو بگیره وخوب شیر بده و آخرشم یه کباب خوب بتونیم بخورییم؟ بازم تبریک شیرینی ما یادت نره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده