island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ وووووووووو؛چه زود؛ خوش بحالت؛:hapydancsmil: من که تو این هفته 4 تا امتحان دارم آواز دهل شنیدن از دور خوش است!! 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ به موی تمام دخترای همون شهری که تموم باروناش مثل زلال چشمای همه دختراش برقی از نقره دارهمن سر ناموسم توهین شنیدم فحش شنیدم عکس العمل نشون ندادم اما وقتی به دختر و دخترایی که فقط به جرم همشهری بودن با من فحش داده میشه نمیتونم تحمل کنم من حاضرم فحش ناموسی بشنوم اما کس دیگه به خاطر من به ناموسش فحش داده نشه از طرف متخصصین و مدیران این سایت و جلوی بقیه متخصصین و مدیران همین سایت فقط اومدم همین پست رو بدم و بابای حنای خیلیا رو میتونم همینجا بیرنگ کنم از مسئولی که توی سایتهای پورنـوگـرافی عضوه و بسیار فعال تا مدیری که فکر و ذکرش فقط و فقط زمین زدن و خرد کردن دختراس اما تو جامعه ای که خواهان هست خواسته هم هست پس مواظب خودتون باشین نه دیگه , چرا بری؛ سمیرا یه چیزایی برام گفت ؛اما واضح نبود , شما ها از یه چیزایی خبر دارین که من نمیدونم, من فقط اون پستت رو دیدم که .... باشه, اگه صلاح میدونین که نباشین باشه,دلایلشو خودتون میدونین که من نمیدونم ؛ اما خیلی دوست داشتم برگردین... داشتم تلاشمو میکردم که همه چی درست شه؛ اما... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ پستای تالار گیلان از 7000 تا هم رد شد لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ بی معرفتاباشه, خدافظی کجا ما تازه اومدیم .. یه چایی لاهیجان قند پهلو لطفا 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ هی دلم میخواد بگم خداحافظ و دیگه نیام انجمن ، ولی ... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ کجا ما تازه اومدیم ..یه چایی لاهیجان قند پهلو لطفا تشکر یادت رفت 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ سر صدا نکنید مینا داره درس میخونه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ اتفاقا ماهم ی استاد داریم اسمش حامد هست .. استاد اذیت کردن دختراااا البته بعضی وقتا ماهم ی روز تو ی پاسازی بودم . . دیدم یهو دوتا از بچه های کلاس عین جن ظاهر شدن یکیش گفت تو اینجا چیکا میکنی گفتم همین حامد جان بهشون ی پروژه داد اینا هم انجام دادن بردن پیشش بعد حامد میگه باید ی کار دیگه میکردین .. کلیدزنی توسط نرم افزار ( جالبیش اینه فقط ب اینا گفت ) بعد دختره ب من گفت شما چیکار کردین ؟ گفتم پاسش کردم گفتم میخواد شمارو اذیت کنه .. گفت میدونیمممممممم (من تو دلم .. حامد دوست داریمم ) گفت کسیو نمیشناسین .. واسه چن نفر زنگیدم .. اونا گفتن وقت نداریم .... من دوباره ترم بعد باید بااین درس بردارممم :icon_pf (34): من رفتم بدرسممم فعلاا هه ما یه استاد داشتیم اسمش استاد مهندسیه استاد برنامه دخترا رو ناجور میندازه خودشم زنه سر امتحانش من دیگه تقریبا یه کتاب فقط تمرین حل کردم رفتم داد بهم 13 اما واقعا بهم حال داد چون باسیدن تو کار این استاد نیست :vahidrk:ما اخبار من اخبار روز دنیاست :vahidrk: به موی تمام دخترای همون شهری که تموم باروناش مثل زلال چشمای همه دختراش برقی از نقره دارهمن سر ناموسم توهین شنیدم فحش شنیدم عکس العمل نشون ندادم اما وقتی به دختر و دخترایی که فقط به جرم همشهری بودن با من فحش داده میشه نمیتونم تحمل کنم من حاضرم فحش ناموسی بشنوم اما کس دیگه به خاطر من به ناموسش فحش داده نشه از طرف متخصصین و مدیران این سایت و جلوی بقیه متخصصین و مدیران همین سایت فقط اومدم همین پست رو بدم و بابای حنای خیلیا رو میتونم همینجا بیرنگ کنم از مسئولی که توی سایتهای پورنـوگـرافی عضوه و بسیار فعال تا مدیری که فکر و ذکرش فقط و فقط زمین زدن و خرد کردن دختراس اما تو جامعه ای که خواهان هست خواسته هم هست پس مواظب خودتون باشین[/quote چاکریم دادا نه دیگه , چرا بری؛ سمیرا یه چیزایی برام گفت ؛اما واضح نبود , شما ها از یه چیزایی خبر دارین که من نمیدونم, من فقط اون پستت رو دیدم که .... باشه, اگه صلاح میدونین که نباشین باشه,دلایلشو خودتون میدونین که من نمیدونم ؛ اما خیلی دوست داشتم برگردین... داشتم تلاشمو میکردم که همه چی درست شه؛ اما... نه بزار برن منو تو هم باید بریم کمکمدیگه باید بری واسه ارشد بخونی ونوس هی دلم میخواد بگم خداحافظ و دیگه نیام انجمن ، ولی ... ایضا سر صدا نکنید مینا داره درس میخونه دیشب همینطوری بودما موندم بروزهمو خوندم ولی نمودارای تحلیلیش مونده ولی همش میخوندم میگفتم ای ول چی درست کردی مینا:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ سیلام کسی نی؟...ما هستیماااا 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ ایضا دقت کردی همه نقل قولهایی که از من میگیری به ایضا ختم میشه ؟ سیلامکسی نی؟...ما هستیماااا سلام ، ما هستیم شوما تو مهندسان نیستی؟ آواتارت چقد آشناست 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ سیلامکسی نی؟...ما هستیماااا چرا ما هستیم دقت کردی همه نقل قولهایی که از من میگیری به ایضا ختم میشه ؟ سلام ، ما هستیم شوما تو مهندسان نیستی؟ آواتارت چقد آشناست شاید حرفای منو میدزدی 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ چرا ما هستیم شاید حرفای منو میدزدی اگه دقت کرده باشی میبینی که من بار اول میزنم این حرفارو 2 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ سلام ، ما هستیم شوما تو مهندسان نیستی؟ آواتارت چقد آشناست سلامممم من رفته بودم عکس نقد کنم...یه نمه دیر اومدم من تو باشگاه مهندسان هستم...ولی آواتارم این نی چرا ما هستیم شاید حرفای منو میدزدی ما هم هستیم....چه خفر... من شما رو میشناسم...؟ شما منو میشناسین؟ من خیلی وقته نیومدم... 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ سلامممممن رفته بودم عکس نقد کنم...یه نمه دیر اومدم من تو باشگاه مهندسان هستم...ولی آواتارم این نی ما هم هستیم....چه خفر... من شما رو میشناسم...؟ شما منو میشناسین؟ من خیلی وقته نیومدم... من نمیشناسمتون متاسفانه 2 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ اینجا چه خبره بابا، چرا بچه ها دارن دونه دونه کم میشن؟!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ من نمیشناسمتون متاسفانه ولی واسه من اسم کاربریتون آشناس... نیلوفرم...18 سالمه.. خوشبختم 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ اینجا چه خبره بابا، چرا بچه ها دارن دونه دونه کم میشن؟!!!!!!!!!!! زندگی سخت شده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده