شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ بزار من بگم؛ از رشت بخوای بری مشهد, میری شهرداری ماشین میشینی به سمت ترمینال؛ بعد از اونجا اتوبوسای تهرانو سوار میشی؛ بعد میری تهران؛ بعد اتوبوسای اهواز رو سوار میشی؛ رسیدی اهواز از اونور میتونی با کشتی بری بند عباس بعد با اتوبوسای بند عباس برو چابهار؛ بعد اگه بخوای با قطار اگه نه که با هواپیما میتونی بری مشهد رشت-لاهیجان-رامسر-چالوس-امل-بابل-ساری بهشهر کردکوی گرگان گنبد مینو دشت بجنورد فاروج قوچان چناران مشهد حتماااااااا ، هدااااییی مگه میشه تونو دعوت نکنیم... منتها خودم گرفتم بعدش حتما به شوما هم میدم اون احسانم که فیلا درس داره از شرش راحتیم:دی:دی سلام عرض شد... همین مسیر رو مستقیم برین بعد بپیچین تو او ن خیابون دست راستیه من کشته مرده ادرس دادن های شمام:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ منم همینطورمعماری شما چی؟ قوفونت من پیش ریاضی هستم خودش یهویی میاد چه معتاد بشی چه نشی مثه الان پ شی؟! 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ رشت-لاهیجان-رامسر-چالوس-امل-بابل-ساری بهشهر کردکوی گرگان گنبد مینو دشت بجنورد فاروج قوچان چناران مشهد من کشته مرده ادرس دادن های شمام:hapydancsmil: میگما چی شد؟ پیدا نشد؟!!!!...اینهمه مدت داشتین دنبال راه میگشتین؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ یکیاشه با من برقصه ، کدوم خوشگلی می رقصه ، اگه یکی با من برقصه امشب له لا له لای له له !!!! یکی پاشه منو صدا کنه ، با من دستشو بالا کنه ... :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چه دل خوشی دارم من لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ یکیاشه با من برقصه ، کدوم خوشگلی می رقصه ، اگه یکی با من برقصه امشب له لا له لای له له !!!! یکی پاشه منو صدا کنه ، با من دستشو بالا کنه ... :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چه دل خوشی دارم من مگه نگفتم تا وقتی که آواتارتو عوض نکردی دیگه اینجا نیا؟؟ هههههههههههههههاااااااااااااان؟؟؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ قوفونتمن پیش ریاضی هستم پ شی؟! موفق باشی عزیزم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ مگه نگفتم تا وقتی که آواتارتو عوض نکردی دیگه اینجا نیا؟؟ هههههههههههههههاااااااااااااان؟؟؟:vahidrk: :whistles::whistles::whistles::whistles: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ ميدونيد كه چقدر دوستتون دارم بچه ها ...ولي تا حالا فكر نميكردم تو اين انجمن انقدر اضافي باشم يه حسه خيلي بدي بهم دست داده مثل هميشه خفه ميشم و نميگم كه چه اتفاقي افتاد كه من دارم واسه يه مدته طولاني شايدم واسه هميشه ميرم ...ميدونستم اينجا هم مثل همه جا خفقان هست ولي نه تا اين حد ...ميدونستم آدماي بي وفا و خائن كه گزارش پست خلاف بدن (چي بهشون ميرسه خدا ميدونه)توي مملكت زيادن ولي نه تا اين حد....نميدونستم گفتن نظر شخصيم واسه بعضيا انقدر گرون تموم ميشه ....حوصله ندارم جملات فلسفي ببافم براي گفتنه منظورم ، واسه اينكه بگم دارم از درون تجزيه ميشم ... هيچكس مشكل نداره اگر مشكل از شخصه ديگه اي بود ميموندم و جوابشو ميدادم مشكل مطلقا از خوده منه كه با وجوده ديدن اينهمه خفقان باز هم خواستم مثل يه آدمه متمدن نظره شخصيمو بگم و فكر كردم همونقدر كه نظر ديگران براي من محترمه نظر منم براي ديگران....پس اين منم كه بايد برم ... بسه دیگه، یه روز یکیتون میره سربازی ، یه روز اونیکی اخراج میشه، یه روز یکی دیگه دعواش میشه، فرداش یکی قهر میکنه ؛ پس فرداش ... ،. این چه خونواده ایه که ما داریم... اصلا با همتون قهرم، منم میرم دیگه.... منم دارم عروسی میکنم میرم ای بابا ، چرا این چند وقت اینجوری شده انجمن اه هیییییییییییییییی :4564::4564: ادم فروش دست تو رو شده برام قصه هاتو بلد شدم تو چیکار داری زن میخوای اینجا واقعا که...!!! من باید یه چیزیو بدونم؛ تو مسنجر ازت میپرسم... اگه برام یه چیزایی روشن شه، منم دیگه کمتر میام تو این انجمن؛ یا اصلا نمیام... فهمیدی؟ خوب من روح مهربون ام و ترسناک نیستم ک ه تو مهربون مهربونایی موقع امتحانا بیشتر از قبل میام انجمن ایضا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ فهمیدی؟ جدی دالی علوس میشی؟؟؟:hapydancsmil: نچ؛ یعنی همشو گفت اما باز نگرفتم که کی لوش داد؛اسم یه نفر رو گفت ؛به طرف گفتم؛گفت اصلا خبر نداشته:5c6ipag2mnshmsf5ju3فک کنم سوتفاهم شده راستی امین از محرومیت خارج شدا؛ بگو برگرده دیگه؛ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ جدی دالی علوس میشی؟؟؟:hapydancsmil: نچ؛ یعنی همشو گفت اما باز نگرفتم که کی لوش داد؛اسم یه نفر رو گفت ؛به طرف گفتم؛گفت اصلا خبر نداشته:5c6ipag2mnshmsf5ju3فک کنم سوتفاهم شده راستی امین از محرومیت خارج شدا؛ بگو برگرده دیگه؛ نه باب عروس چیه شوخی میکنم امین منو دق میده همش کل کل میکنه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ نه باب عروس چیهشوخی میکنم امین منو دق میده همش کل کل میکنه ولی خدایییش خیلی بد حرف زده بود؛ کاش اونجور نمیگفت, حداقل خصوصی میگفت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ می امتحان تمنه بو... وووووووووو؛چه زود؛ خوش بحالت؛:hapydancsmil: من که تو این هفته 4 تا امتحان دارم لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ من که از دست امتحانا راحت شدم، در عوض یه دفاعیه پایان نامه دارم که خیلی سخت تر از امتحاناست........:sigh: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ وووووووووو؛چه زود؛ خوش بحالت؛:hapydancsmil: من که تو این هفته 4 تا امتحان دارم من که امتحان کلا ندارم نه دفاعیه نه امتحان عموضش تو کامیییم چند تا ویروس دارم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ من که از دست امتحانا راحت شدم، در عوض یه دفاعیه پایان نامه دارم که خیلی سخت تر از امتحاناست........:sigh: آره؛ دفاعیه خیلییییی سخته موفق باشی من که امتحان کلا ندارم نه دفاعیه نه امتحان عموضش تو کامیییم چند تا ویروس دارم حقته، باز که آواتار ادمین محمد رو گذاشتی:vahidrk: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ آره؛ دفاعیه خیلییییی سخته موفق باشی حقته، باز که آواتار ادمین محمد رو گذاشتی:vahidrk: خوب به م چه دارم با ممد ادمین شدید و سخت مذاکره میکنم یه کار هایی انجام بده زیر بار نمیره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده