rojnay 181 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ http://guilan.net چه لینکه باحالیه،:hapydancsmil: گیلانی هستی؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ بازم درس ... درس .... درس تموم نمیشه هیچوقت آآآی گفتی، خدایی این درس تمومی نداره.... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دمت گرم لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :a030: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ من برم دیگه،شب همگی خوش بازم شب شد تو سرگردون تو اتاقاي خونه اي اون ملافتو بنداز دور اون ماله تابستون بود بيا بهت پتو بدم ميچايي خاخور خوب بخوابي منم دارم ميرم لالا :bigbed: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ :4564::4564::4564::4564::4564: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سلام سلااااااااااام خانمممممممم خوبي؟ چه عجب اينوراحالا چرا انقد خشن() 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سلااااااااااام خانمممممممم خوبي؟ چه عجب اينوراحالا چرا انقد خشن() به خاطر این که دیر به دیر میام اینجا قیافم این شکلی شد از دست خودم 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سلام,دوستان امیدوارم که حال همتون خوب باشه بعد کلی درس خوندن سر زدن به این تاپیک یه تجدید روحیه به حساب می آد,مخصوصا وقتی می بینم که گیلانی های باصفا گیلکی حرف می زنن! 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ به خاطر این که دیر به دیر میام اینجا قیافم این شکلی شد از دست خودم خودتو ناراحت نكن عزيزه دلممممممممممممم مهم اينه كه مياي سلام,دوستان امیدوارم که حال همتون خوب باشه بعد کلی درس خوندن سر زدن به این تاپیک یه تجدید روحیه به حساب می آد,مخصوصا وقتی می بینم که گیلانی های باصفا گیلکی حرف می زنن! درود بر شما خوب هستيدخوب آخه ميدونيد تركها يا كردها يا جاهاي ديگه رو لهجه تعصب دارن به بچه هاشونم ياد ميدن كه به همون لهجه ها حرف بزنن ولي رشتيا الان تقريبا ميشه گفت كسايي كه زيره 35 دارن يكم رشتي حرف زدن براشون سخته چون فارسي حرف ميزنن يه عدشون بلدن و كلاس ميذارن حرف نميزنن يه عده ميفهمن ولي نميتونن خوب بحرفن يه عده هم مثل من با اينكه اينجا نبودن عشقه گيلكي و رشتين و خوب ياد گرفتنش ولي هيچكي نيس باهاشون بحرفه البته گاهي منو ونوس با هم گيلكي حرف ميزنيم و خيلي خوبه يه دليل ديگه هم داره كه اينجا همه رشتي نيستن و مثلا من فقط رشتي بلدم با ونوس ...يكي كه ماله يه شهره ديگست ممكنه حتي ذره اي از حرفاي مارو هم متوجه نشه واسه همين فارسي ميحرفيم 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ خودتو ناراحت نكن عزيزه دلممممممممممممم مهم اينه كه مياي درود بر شما خوب هستيدخوب آخه ميدونيد تركها يا كردها يا جاهاي ديگه رو لهجه تعصب دارن به بچه هاشونم ياد ميدن كه به همون لهجه ها حرف بزنن ولي رشتيا الان تقريبا ميشه گفت كسايي كه زيره 35 دارن يكم رشتي حرف زدن براشون سخته چون فارسي حرف ميزنن يه عدشون بلدن و كلاس ميذارن حرف نميزنن يه عده ميفهمن ولي نميتونن خوب بحرفن يه عده هم مثل من با اينكه اينجا نبودن عشقه گيلكي و رشتين و خوب ياد گرفتنش ولي هيچكي نيس باهاشون بحرفه البته گاهي منو ونوس با هم گيلكي حرف ميزنيم و خيلي خوبه يه دليل ديگه هم داره كه اينجا همه رشتي نيستن و مثلا من فقط رشتي بلدم يكي كه ماله يه شهره ديگست ممكنه حتي ذره اي از حرفاي مارو هم متوجه نشه واسه همين فارسي ميحرفيم سلام مجدد بله,منم به خاطر این این موضوعو مطرح کردم که چند ماهه پیش اگه یادتون باشه خود من اط بعضی از دوستان خواستم که اگه بلدن و مشکلی ندارن گیلکی حرف بزنن تا امثال من که بلد نیست یه چیزایی یاد بگیره! که البته یه مدت با کمک شما و ونوس و مینا خوب بود. بعدشو نمی دونم چون مدتی بود که وقت نمی کردم سر بزنم! با همه ی این اوصاف تاپیک خوبیه,من که احساس راحتی می کنم اینجا 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سلام مجدد بله,منم به خاطر این این موضوعو مطرح کردم که چند ماهه پیش اگه یادتون باشه خود من اط بعضی از دوستان خواستم که اگه بلدن و مشکلی ندارن گیلکی حرف بزنن تا امثال من که بلد نیست یه چیزایی یاد بگیره! که البته یه مدت با کمک شما و ونوس و مینا خوب بود. بعدشو نمی دونم چون مدتی بود که وقت نمی کردم سر بزنم! با همه ی این اوصاف تاپیک خوبیه,من که احساس راحتی می کنم اینجا آره خوب خيلي دوس دارم گيلكي رو و خوبه كه آدم اصالتشو حفظ كنه ولي خوب مثلا خود مينا خيلي خوب اصطلاحاته گيلكي رو متوجه نميشه يا داداش بهرامه ما رشتي متوجه نميشه اونموقه ها داداش رضا كه بچه لشته نشا بود هر بار يه چيزي مينوشت چون ماله محله خودشون بود ما متوجه نميشديم بنده خدا دوباره به فارسي ترجمه ميكردولي خوب شما هم اين مدت كه ميفرماييد نبوديد ما هم گه گداري گيلكي هم حرف ميزديمخوشحالم كه اينجا حسه راحتي داريد كمكي سوالي چيزي هست در خدمتيمخوشحال ميشيم بيشتر هم بهمون سر بزنيد 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سلام سلام :hapydancsmil: سلام,دوستان امیدوارم که حال همتون خوب باشه بعد کلی درس خوندن سر زدن به این تاپیک یه تجدید روحیه به حساب می آد,مخصوصا وقتی می بینم که گیلانی های باصفا گیلکی حرف می زنن! سلام، خوبی؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ سلام بازم سلااااااااااااااااااااااااااااام:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۰ گیلانیها سلام تو هم سلاااااااااااام:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده