RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ سیلام به همگی یالااااااااااا کسی نیست ؟ درود پسرم چرا هم ننه هست هم خاله ونوس هست هم دايي بهرام بياتو مادر خجالت نكش این دو سال تموم شه که دورتر میشم از شمال چرا ؟ميخواي با يه خانومه قزويني ازدواج كني داداش؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ دلام، اوپی؟ اوپم, چه خفرا ؟ قزوین خوش میگذره ؟ آب و هوش چطوره ؟ به ما شمالیا میسازه ؟ به نظرت میتونم سکونت گاه بعدیمو قزوین انتخاب کنم ؟آخه آب وهوا خیلی برام مهمه قوبونت بشممممممممم عجيجمممممممممم تو چطول مطولي؟:hapydancsmil: منم خوفم:hapydancsmil: سیلام به همگی یالااااااااااا کسی نیست ؟ سلااااام من هستم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ سلام، همه هستن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 به به دایی بهرام خودم ( به قول ننه سمیرا ) درود پسرم چرا هم ننه هست هم خاله ونوس هست هم دايي بهرام بياتو مادر خجالت نكش :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلااااام من هستم:hapydancsmil: سلام بنا به روایتی شما خاله ی من میشید آیا ؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ منم خوفم:hapydancsmil: شكر خدا كه خوبي:hapydancsmil: :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ميگم بيا تو بچه چرا قرمز شدي ؟خجالت نكش مادر 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ چرا ؟ميخواي با يه خانومه قزويني ازدواج كني داداش؟ نه بابا زن قزوینی چیه فقط زن شمالی اوپم, چه خفرا ؟ قزوین خوش میگذره ؟ آب و هوش چطوره ؟ به ما شمالیا میسازه ؟ به نظرت میتونم سکونت گاه بعدیمو قزوین انتخاب کنم ؟آخه آب وهوا خیلی برام مهمه قزوین آب و هواش خوبه، به رشت هم که نزدیکه ، دانشگاش هم یه جورایی از دانشگاه گیلان بهتره ( از نظر سطح علمی نه هاااااااااا ، از نظر اخلاق مسئولین) در کل خوبه به تهران هم که نزدیکه خب بیا قزوین دیگه 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ ميگم بيا تو بچه چرا قرمز شدي ؟خجالت نكش مادر ننه بیام وسط برقصم ؟ :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ قزوین آب و هواش خوبه، به رشت هم که نزدیکه ، دانشگاش هم یه جورایی از دانشگاه گیلان بهتره ( از نظر سطح علمی نه هاااااااااا ، از نظر اخلاق مسئولین) در کل خوبه به تهران هم که نزدیکه خب بیا قزوین دیگه من چیکار به دانشگاش دارم؛ آدماش چطورن؟ همه ترکن ؟ ترکی حرف میزنن ؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ نه بابا زن قزوینی چیه فقط زن شمالی قزوین آب و هواش خوبه، به رشت هم که نزدیکه ، دانشگاش هم یه جورایی از دانشگاه گیلان بهتره ( از نظر سطح علمی نه هاااااااااا ، از نظر اخلاق مسئولین) در کل خوبه به تهران هم که نزدیکه خب بیا قزوین دیگه پ ديگه چرا ميگي دو سال تموم ميشه دورتر ميشي خو درست تموم ميشه مياي ديگه البته بعدش بايد بري سربازي :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ننه بیام وسط برقصم ؟ :hapydancsmil: اوا!خاك به سرم بچم از دست رفت:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ سلام بنا به روایتی شما خاله ی من میشید آیا ؟ بله شكر خدا كه خوبي:hapydancsmil: :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ من چیکار به دانشگاش دارم؛ آدماش چطورن؟ همه ترکن ؟ ترکی حرف میزنن ؟ پس واس چی میخوای بیای اینجا ساکن شی؟ نه ترکا زیاد نیستن، کلا قزوین یه گلچین از تمام دنیاست چه داخل کشور و چه خارج کشور 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ اوا!خاك به سرم بچم از دست رفت:icon_pf (34): چرا ننه ؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ چرا ننه ؟ هيچي مادر تو قرتو بده 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ پ ديگه چرا ميگي دو سال تموم ميشه دورتر ميشي خو درست تموم ميشه مياي ديگه البته بعدش بايد بري سربازي :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اوا!خاك به سرم بچم از دست رفت:icon_pf (34): بازم درس ... درس .... درس تموم نمیشه هیچوقت 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ بازم درس ... درس .... درس تموم نمیشه هیچوقت ميخواي دكترا بگيريايشالا ميگيري كلاس ميايم ميگيم داشمون دكترا داره:hapydancsmil:مغزتو انقد نكوب به ديوار آي كيوت مياد پايين خدايي نكرده كم مياري واسه دكترا 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ هيچي مادر تو قرتو بده :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ ميخواي دكترا بگيريايشالا ميگيري كلاس ميايم ميگيم داشمون دكترا داره:hapydancsmil:مغزتو انقد نكوب به ديوار آي كيوت مياد پايين خدايي نكرده كم مياري واسه دكترا مرسی خانم دکتر 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :1238::shad::62izy85::Laie_28::dancegirl2::w31::w330: 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ :1238::shad::62izy85::Laie_28::dancegirl2::w31::w330: بقیه نمیان وسط ؟:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ بقیه نمیان وسط ؟:hapydancsmil: اينا الان خودشون همه بودن ديگه اولي ونوس بود دومي ميلاد بود سومي امين بود چهارمي مينا بود پنجمي من بودم اون سه تاهم يكي بهرامه يكي آرمينه يكي رضا اون 4 تام يه گروهه رقصه كرديه مينا آورده بود 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ پس واس چی میخوای بیای اینجا ساکن شی؟ نه ترکا زیاد نیستن، کلا قزوین یه گلچین از تمام دنیاست چه داخل کشور و چه خارج کشور آهان؛ همینطوری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده