pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ بهرام بیا که این زنت ما رو دیونه کرد شوبل تا حالا ندیده فکر میکنه چی داره شوبل بیا بگیرش خیال همه رو راحت کن ایا من وکیلم 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ خوب دندون ها از خطبه عقد پاک میشه بهرام من وکیلم تو رو شوبل ین واکینگ کنم مث اینکه دوماد پشیمون شد من برم لالا امید تو جوون به جوونت کنن آدم نمی شی 1 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ بهرام بیا که این زنت ما رو دیونه کرد شوبل تا حالا ندیده فکر میکنه چی داره شوبل بیا بگیرش خیال همه رو راحت کن ایا من وکیلم نیست که تو خودت خیلی زن دیده ای خرفت 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ دوماد منم این عقدو بخونید دیگه ای بابا وکیلی :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ دوماد منم این عقدو بخونید دیگه ای بابا وکیلی :banel_smiley_4: منم که همون اول گفتم بله پس مبارکه دیگه 2 لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ اِ داداش توام اومدی امید عقد و جاری کن که من بزرگترم اومد جاری کنید 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ منم که همون اول گفتم بله پس مبارکه دیگه مبارکه عیال برو بخواب دیگه دیره 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ مبارکه عیال برو بخواب دیگه دیره اره من برم همه ی مهموونا بای بای 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ دارم درس ميخونم 4 امتحان دارمهم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ دارم درس ميخونم 4 امتحان دارمهم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم :gnugghender: منتظر دعا نباش برا منم دعا کردن مصاحبه قبول شم با کله انداختم زمین 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ منتظر دعا نباش برا منم دعا کردن مصاحبه قبول شم با کله انداختم زمین ] چرابابا ميتوني بريم اموزشگاهها تدرسي كنيااا درامدشم خوبه:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ ] چرابابا ميتوني بريم اموزشگاهها تدرسي كنيااا درامدشم خوبه:gnugghender: خوب رشته های فنی باید یه چیزی بلد باشی تا بتونی تدریس کنی ما همون در سطح دانگاه بلدیم اون هم به درد ............................... مون میخوره 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ خوب رشته های فنی باید یه چیزی بلد باشی تا بتونی تدریس کنی ما همون در سطح دانگاه بلدیم اون هم به درد ............................... مون میخوره بابا شماها بايد فيزيك و رياضيتون قوي باشه ديگه ميتوني فيزيك و رياضي بدرسي:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ بابا شماها بايد فيزيك و رياضيتون قوي باشه ديگه ميتوني فيزيك و رياضي بدرسي:gnugghender: اینجا تهران نیست که پر اموزشگاه باشه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ اینجا تهران نیست که پر اموزشگاه باشه اتفاقا تهران بودي بايد ارشد ميداشتي تا تدريس ميكردي شهرستان راحتترهتو برو ببرس الان دختردايي من ليسلنش شيمي تهرانو داشت كار بيدا نكرد رفت تو اموزشگاهها الان درامدش فولهههههههههههههههههههههه:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ عقل نداري ديگه وايكينگ شاغلم بود ميرفتي شوبرش ميشدي ديگه دغدغه نداشتي:gnugghender:چقد بنده خدا خواست ايجاد زمينه بكنه اما اين بهرام زرنگتر بود 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ :4564::4564::4564::4564::4564: هی خدااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ :4564::4564::4564::4564::4564: هی خدااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
rojnay 181 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ خوب رشته های فنی باید یه چیزی بلد باشی تا بتونی تدریس کنی ما همون در سطح دانگاه بلدیم اون هم به درد ............................... مون میخوره سطحش بالاست؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ سطحش بالاست؟ منظورنش دانشگاه بود بچه كجايي 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده