Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ منظورتو گرفتم؛ تو که دیپلمو گرفتی ،پس زن هم گرفتی:icon_pf (34): بهرام، ورودی چه سالی بودی تو دانشگاه گیلان؟؟؟ نفر اول کلاستون که بی کنکور رقت ارشد اسمش چی بود؟؟؟ ورودی 86 مصطفی ، یکی دیگه هم بود، علیرضا، یکی دیگه هم بود، رشید ، فک کنم بازم بود ، آها بهرام 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ ورودی 86 مصطفی ، یکی دیگه هم بود، علیرضا، یکی دیگه هم بود، رشید ، فک کنم بازم بود ، آها بهرام نه ؛ اینارو نمیشناسم؛ بهرام رو فقط میشناسم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ :ws28: عجب آموزشی بود بهرام لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ آوووووووووووووووووووووووووووو راستي يادم رفت ونوجي روزه توام مبالك.... داداش بهرام روزت مبارك مينايي روز توام مباركككككككككككككككككككككككككك:hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ آوووووووووووووووووووووووووووو راستي يادم رفت ونوجي روزه توام مبالك.... داداش بهرام روزت مبارك مينايي روز توام مباركككككككككككككككككككككككككك:hapydancsmil::hapydancsmil: تشکر تشکر:hapydancsmil: ماشالله؛ دیگه همه دانشجو شدن؛ من دیگه کسی رو اطرافم نمیبینم که بعد دیپلم دانشجو نشده باشه، یه تنبلایی تو فامیلامون بودن که الان دانشجوئن لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ نه ؛ اینارو نمیشناسم؛ بهرام رو فقط میشناسم البته من با کنکور رفتمااااااا، گرچه خیلی اصرار کردن بدون کنکور برم شریف بخونم :ws28: عجب آموزشی بود بهرام دیدی تو هم؟ ملت چرا اینجورین ووووووووووووووووووووووو وووو راستي يادم رفت ونوجي روزه توام مبالك.... داداش بهرام روزت مبارك مينايي روز توام مبارككككككككككككككككككككك ككككك روز تو هم مبارک سمیراجان، ایشالا شیرینی دکتراتو بخوریم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ البته من با کنکور رفتمااااااا، گرچه خیلی اصرار کردن بدون کنکور برم شریف بخونم دیدی تو هم؟ ملت چرا اینجورین روز تو هم مبارک سمیراجان، ایشالا شیرینی دکتراتو بخوریم وقتی دیدم؛ مگه میتونستم جلو خندمو بگیرم؛ خیلی باحال بود لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ مامانم دیشب گفت بهرام دیگه نمیتونیم تحملت کنیم، زن بگیر برو اگه تو زن بگیری امریکا چی کنه؟ کاراش لنگ میمونه کهمیگم اصلا برو اونور اب همونجا هم زن بگیر 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ مامانم دیشب گفت بهرام دیگه نمیتونیم تحملت کنیم، زن بگیر برو آوووووووووووووووووووووووووووو راستي يادم رفت ونوجي روزه توام مبالك.... داداش بهرام روزت مبارك مينايي روز توام مباركككككككككككككككككككككككككك:hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی عزیزم روزت مبارک ایشالا روز زنو بهم تبریگ بگی 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ درود عليكمممممممممممممممممممممممامي زاكان چطو موطوييد؟ بايدد شيطاني بوكونيممممممممممممممم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ درود عليكمممممممممممممممممممممممامي زاكان چطو موطوييد؟ بايدد شيطاني بوكونيممممممممممممممم:hapydancsmil: سلام، خوبی خواهر؟ من فردا 1200 صفه امتحان دارم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ سلام، خوبی خواهر؟ من فردا 1200 صفه امتحان دارم سلام داداشييييييييييييي:hapydancsmil:1200صفحه!!ميان ترمه؟چيه؟اينجا چيكار ميكني برو بخون خوب من اين ترم خيلي سرم خلوته همه درسام به جز بيوشيمي حله بيوشيميم كه كلا نميخونم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ سلام داداشييييييييييييي:hapydancsmil:1200صفحه!!ميان ترمه؟چيه؟اينجا چيكار ميكني برو بخون خوبمن اين ترم خيلي سرم خلوته همه درسام به جز بيوشيمي حله بيوشيميم كه كلا نميخونم آره میانترمه، بنده خدا از مخم داشت دود بلند میشد گفتم بیام اینجا یکم ریکاوری شه بهرام امشب : بهرام فردا قبل از امتحان ::brodkavelarg: بهرام فردا در حال امتحان : بهرام فردا بلافاصله بعد از امتحان : بهرام فردا شب : :w42: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ آره میانترمه، بنده خدا از مخم داشت دود بلند میشد گفتم بیام اینجا یکم ریکاوری شه بهرام امشب : بهرام فردا قبل از امتحان ::brodkavelarg: بهرام فردا در حال امتحان : بهرام فردا بلافاصله بعد از امتحان : بهرام فردا شب : :w42: سميرا الان =:hapydancsmil:سميرا فردا =:hapydancsmil:سميرا اين هفته=:hapydancsmil:سميرا دو هفته ديگه=:hapydancsmil:سميرا سه فته ديگه=:5c6ipag2mnshmsf5ju3سميرا 4 هفته ديگه=سميرا يك ماه ديگه=:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ سميرا الان =:hapydancsmil:سميرا فردا =:hapydancsmil:سميرا اين هفته=:hapydancsmil:سميرا دو هفته ديگه=:hapydancsmil:سميرا سه فته ديگه=:5c6ipag2mnshmsf5ju3سميرا 4 هفته ديگه=سميرا يك ماه ديگه=:hapydancsmil: سمیراجان با این چرخی که تو تا دو هفته دیگه میزنی فک نکنم دیگه کارت به سه هفته دیگه بکشه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ درود عليكمممممممممممممممممممممممامي زاكان چطو موطوييد؟ بايدد شيطاني بوكونيممممممممممممممم:hapydancsmil: ایا چی کونی کربشو مرغانه جا بکون ونوس بمرد خستگی سلام، خوبی خواهر؟ من فردا 1200 صفه امتحان دارم منم 70 ص 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ منم 70 ص بگیر که اااااااااووووووووووومممممممد لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ مینا امشب: مینا فرداشب::th_running1: مینا بس فردا::putertired: مینا در این هفته::mornincoffee::putertired::obm: مینا :در طول سه هفته::w768::w821::putertired: مینا یک ماه دیگر::mrsbeasley::persiana__hahaha: بعد یهماه::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ بگیر که اااااااااووووووووووومممممممد 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ مینا امشب:مینا فرداشب::th_running1: مینا بس فردا::putertired: مینا در این هفته::mornincoffee::putertired::obm: مینا :در طول سه هفته::w768::w821::putertired: مینا یک ماه دیگر::mrsbeasley::persiana__hahaha: بعد یهماه::hapydancsmil::hapydancsmil: میخواین یکم خلاقیت به خرج بدین تقلید نکنین ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده