* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ خب بخوسی خاخورتی شب پر از سبزه جوکوله عطر باشه برار جان؛ میسی؛ انه که قرمزه کودم یهنی چی؟؟؟ لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ آهااااااااااااا منم 2 ساعته می مار مره صدا زنه بیا ازون بی صاحاب اتاق بیرون :persiana__hahaha:منم بشم شبتان خوش تی شبم پراز گوزگایه آواز 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ باشه برار جان؛ میسی؛ انه که قرمزه کودم یهنی چی؟؟؟ سبزه برنجه گیدی جوکول 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ به به تازه واردا هواسا جمع ایشون از معدود بی وفا های استان گیلانه کجایی تو دختر این پرچمو باید باید بالا نگه داریم یا نه؟ پرچم کی پایین بود؟ بومی ها حق آب و گل دارن در حال حاضر دو تا دبیر زبان رشتی داریم سرکار خانم راپونزل و سرکار خانم ونوس درخواست دادیم 2 تا استاد پروازی از لاهیجانم برامون بفرستن 1 دبیرم برای زبان لنگرودی میخوایم که خوشحال میشیم بعضیا قبول کنن مو خوب بلد نیِم می مر جان فارسه مره گیلکی یاد نده( درست گفتم؟) به دلیل جنگ های قبیله ای بین رشتی و انزلی چی:w589: از پذیرش هر گونه دبیر انزلی چی برای آموزش زبان انزلیچی ها معذوریمبچه های گیلان میدانند شما نیز بدانید صاحب حقیقی و حقوقی این تاپیک خودش انزلی چیه درس امروز یاد گیری اصطلاحات داشمی گیلکی: قربونت برم=تی جانه قوربااااااااااااااان میمیرم برات=تَرَ میرم هوی= یههههههههههههههههههههههه اوووووووووووووو چقد خنگه =آوووووووووووووووووووووووووووووووووو چه گَمَجی ایسه خرابکاری کردی= مرغانه بوکودی مواظب باش= ماستَ فونکونی ایششششششششش= ایییییییییییییییییشه دهنت رو ببند= چانَ دَوَد دختر=کُر پسر= ره دختره کوچک= کوجه کُر برادر بزرگ= پیله بَرار ایشالا کله کچلتو سر تخته بشورن= تی کله سَرَ من تخته سر بَنَم توجه داشته باشید پس از هر گونه فوش و یا توهین در زبان گیلکی یک کلمه دانه نیز می آورند مثل: بوزینه دانه:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ تی شبم پراز گوزگایه آواز سبزه برنجه گیدی جوکول آهان آهان؛ میسی :flowerysmile: ام زاکان چه بگوفته هان؟؟ کو زاکه گی برار جان؟؟؟ پرچم کی پایین بود؟ مو خوب بلد نیِم می مر جان فارسه مره گیلکی یاد نده( درست گفتم؟) سلام کُر ؛ خوبی؟؟؟ کویه ایسایی تووو آخه؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ توجه توجه یه انسان پس از سال ها دوری از خانواده دوباره به آغوش برار و خاخورن برگشت طی آخرین اخبار و مصاحبه های خصوصی شخصی پس از مدتی طولانی و با تجربه ای بالاتر در رشته خود به زور :w13:و:vahidrk:و احضار روح میرزا کوچک خان (به این صورت):banel_smiley_90: برای بالاتر بردن پرچم گیلانی ها به آغوش خانواده برگشت:aghosh: و آن شخص کسی نیست جز AminNePo تاریخ عضویت: 24-12-2009 محل سکونت: در زمینم جای نیست نوشته ها: 6,166 مهندسی برق power system تشکر: 17,666 تشکر شده: 17,226 بار در 5,893 پست امتیاز:19722 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا بزن اون دست قشنگرو به افتخار شمالی های عزیز:w155: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ توجه توجهیه انسان پس از سال ها دوری از خانواده دوباره به آغوش برار و خاخورن برگشت طی آخرین اخبار و مصاحبه های خصوصی شخصی پس از مدتی طولانی و با تجربه ای بالاتر در رشته خود به زور :w13:و:vahidrk:و احضار روح میرزا کوچک خان (به این صورت):banel_smiley_90: برای بالاتر بردن پرچم گیلانی ها به آغوش خانواده برگشت:aghosh: و آن شخص کسی نیست جز AminNePo تاریخ عضویت: 24-12-2009 محل سکونت: در زمینم جای نیست نوشته ها: 6,166 مهندسی برق power system تشکر: 17,666 تشکر شده: 17,226 بار در 5,893 پست امتیاز:19722 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا بزن اون دست قشنگرو به افتخار شمالی های عزیز:w155: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ توجه توجهیه انسان پس از سال ها دوری از خانواده دوباره به آغوش برار و خاخورن برگشت طی آخرین اخبار و مصاحبه های خصوصی شخصی پس از مدتی طولانی و با تجربه ای بالاتر در رشته خود به زور :w13:و:vahidrk:و احضار روح میرزا کوچک خان (به این صورت):banel_smiley_90: برای بالاتر بردن پرچم گیلانی ها به آغوش خانواده برگشت:aghosh: و آن شخص کسی نیست جز AminNePo تاریخ عضویت: 24-12-2009 محل سکونت: در زمینم جای نیست نوشته ها: 6,166 مهندسی برق power system تشکر: 17,666 تشکر شده: 17,226 بار در 5,893 پست امتیاز:19722 سایت من حالا بزن اون دست قشنگرو به افتخار شمالی های عزیز:w155: دست دست :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ توجه توجهیه انسان پس از سال ها دوری از خانواده دوباره به آغوش برار و خاخورن برگشت طی آخرین اخبار و مصاحبه های خصوصی شخصی پس از مدتی طولانی و با تجربه ای بالاتر در رشته خود به زور :w13:و:vahidrk:و احضار روح میرزا کوچک خان (به این صورت):banel_smiley_90: برای بالاتر بردن پرچم گیلانی ها به آغوش خانواده برگشت:aghosh: و آن شخص کسی نیست جز AminNePo تاریخ عضویت: 24-12-2009 محل سکونت: در زمینم جای نیست نوشته ها: 6,166 مهندسی برق power system تشکر: 17,666 تشکر شده: 17,226 بار در 5,893 پست امتیاز:19722 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا بزن اون دست قشنگرو به افتخار شمالی های عزیز:w155: بامویی بامویی خوش بمویی امی تاپیکه دورون بامویی ...:w155: وای میلاد اون میرزارو خوب اومدی 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ تی شبم پراز گوزگایه آواز :w589: وااااااااااااااااای بوگوفتم دیشب چرا خواب نما بوبوستم داشتیییییییییییییییییییییم 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ پرچم کی پایین بود؟ مو خوب بلد نیِم می مر جان فارسه مره گیلکی یاد نده( درست گفتم؟) پرچم خودمونو میگم استان گیلان:flowerysmile: میدونم لهجتون با ما یکم فرق داره:dancegirl2: خنده نکن کُرررررررررررررررررررررررررررر 4 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ آهان آهان؛ میسی :flowerysmile: هان؟؟ کو زاکه گی برار جان؟؟؟ سلام کُر ؛ خوبی؟؟؟ کویه ایسایی تووو آخه؟؟؟؟ همین دور و بر پرچم خودمونو میگم استان گیلان:flowerysmile:میدونم لهجتون با ما یکم فرق داره:dancegirl2: خنده نکن کُرررررررررررررررررررررررررررر منم همونو میگم من برم فرهنگ لغت بابامو بیارم دوس دارممممممممممممم 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ همین دور و بر منم همونو میگم من برم فرهنگ لغت بابامو بیارم دوس دارممممممممممممم منم عاشق گیلکی و لحجه هاشم میمیرم براش خود منم اینجا بزرگ نشدم 7 ساله اینجام ولی اینقد دوس داشتم حسابی یاد گرفتمش مازندرانیم خیلی دوست دارم خیلی شیرینه 4 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ منم عاشق گیلکی و لحجه هاشم میمیرم براش خود منم اینجا بزرگ نشدم 7 ساله اینجام ولی اینقد دوس داشتم حسابی یاد گرفتمش مازندرانیم خیلی دوست دارم خیلی شیرینه آره جالبه من عاشق اصطلاحاتشونم ...مثلاً همینایی که خودت آموزش دادی یا همینی که به تازگی از بابام یاد گرفتم: تی رو بنازم خیلی کاربردیه آره اونم شیرینه 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ دست دست :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: بامویی بامویی خوش بمویی امی تاپیکه دورون بامویی ...وای میلاد اون میرزارو خوب اومدی امشب میخوام یه عضو جدیدو بهتون معرفی کنم:w73: الان در حال مذاکره با روح میرزا :banel_smiley_90:هستم خودتونو باسه امشب آماده کنید :w155: نگی نگفتی 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ امشب میخوام یه عضو جدیدو بهتون معرفی کنم:w73: الان در حال مذاکره با روح میرزا :banel_smiley_90:هستم خودتونو باسه امشب آماده کنید :w155:نگی نگفتی این عضو جدید یهنی کی میتونه باشه؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ این عضو جدید یهنی کی میتونه باشه؟؟؟ خانه خاخور معموله عباس آقاس د 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ امشب میخوام یه عضو جدیدو بهتون معرفی کنم:w73: الان در حال مذاکره با روح میرزا :banel_smiley_90:هستم خودتونو باسه امشب آماده کنید :w155:نگی نگفتی کیه؟ عباس آقا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده