* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2011 زاکان؛ امی براره امرا بد صوحبت بوکدین!!! بوشوووو د وانگردست
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 داداش میلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد روزت مبارکککککککککککککککککککککک:persiana__hahaha::flowerysmile: 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 داداش امین روزت مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککک:flowerysmile: 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 برار؛ عه امین آقا از قدیمیایه ایه ایسه؛ اشانه سر شووولوووخه ؛ هانه واسی نایه سر شوووولوخه نتانه یه سر امنه بزنه 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2011 داداش میلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد روزت مبارکککککککککککککککککککککک:persiana__hahaha::flowerysmile: من زودتر تبریک گفتم :w14:
میلاد68 3471 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 داداش میلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد روزت مبارکککککککککککککککککککککک:persiana__hahaha::flowerysmile: تی بلا این ترکمورکانه انجمن سر تی قربان 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2011 سر شوووولوخهنتانه یه سر امنه بزنه هانه بوووگوووو؛ حالا بیدینیم شمان تا کی هتو بامرام بازی در آویرید
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2011 تی بلا این ترکمورکانه انجمن سرتی قربان میلاااااااد؛ نیگی امان شاید تورک بیبیم؟؟؟؟اوووووووووووو برااااااااااااااار؛ ایبچه ایحتیاط بوکن حالا که من رشتیه رشتیم ؛ ایشجال نره
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 نه بابا امینم زاک خوبی ایسه خیلیم با مرامه هر کی نادانه من دانم بخوایه شیمی حوایه حسابی داره 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2011 نه بابا امینم زاک خوبی ایسه خیلیم با مرامه هر کی نادانه من دانم بخوایه شیمی حوایه حسابی داره آهان گوله خواخور, منم دانم که
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 تی بلا این ترکمورکانه انجمن سرتی قربان با مرامه براری دِ هن کارم نوکونیم چی بوکونیم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2011 [FLASH=width=25 heigh=25]http://ven000s.persiangig.com/audio/GILAKI.swf[/FLASH]
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2011 زاکان من د بشم، ایبچه درس بخوانم ؛ بهد بوووخوسم؛ مرا خواب ایه ؛ حال نرم د؛:imoksmiley: شیمی قووووربان بشم؛ کار مار نرید د؟؟؟ شیمی شب خووووش:icon_pf (44): خوووودا شیمی پوووشتووو پناه
am in 25041 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 گیله مرد پس تا حالا کجا بودی:w00: تو کویه ایسی؟ سلاااام سلااااام روزتوووون مبارک,:w14: رفتم اولین پستای این تاپیکو دیدم؛ یادش بخیر؛ هر چند من نبودم؛ اما اون موقع بچه های باحالی اینجا بودن باحالی از تی چمانه کر سلام علیکم :viannen_38:خوبی برادر:viannen_38: روزت مبارک:viannen_38: چه عجب یادی از بچه های همولایتیت کردی:viannen_38: سلام خاخور مره به شیمی بزرگی بخشیدی برار؛ عه امین آقا از قدیمیایه ایه ایسه؛ اشانه سر شووولوووخه ؛ هانه واسی نایه زاکان؛ امی براره امرا بد صوحبت بوکدین!!! بوشوووو د وانگردست من کی هیه ایسم داداش امین روزت مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککک:flowerysmile: تی جانره بیمیرم تنکیو وری ماچ و بوس نه بابا امینم زاک خوبی ایسه خیلیم با مرامه هر کی نادانه من دانم بخوایه شیمی حوایه حسابی داره :flowerysmile: آهان گوله خواخور, منم دانم که :flowerysmile:
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 آهااااااااااااا منم 2 ساعته می مار مره صدا زنه بیا ازون بی صاحاب اتاق بیرون :persiana__hahaha: منم بشم شبتان خوش 2
am in 25041 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 زاکان من د بشم، ایبچه درس بخوانم ؛ بهد بوووخوسم؛ مرا خواب ایه ؛ حال نرم د؛:imoksmiley: شیمی قووووربان بشم؛ کار مار نرید د؟؟؟ شیمی شب خووووش:icon_pf (44): خوووودا شیمی پوووشتووو پناه خب بخوسی خاخور تی شب پر از سبزه جوکوله عطر
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2011 باحالی از تی چمانه کر :flowerysmile: دانم ره آهااااااااااااا منم 2 ساعته می مار مره صدا زنه بیا ازون بی صاحاب اتاق بیرون :persiana__hahaha:منم بشم شبتان خوش بوووووشوووو بووووشو؛ باااااااااااای باااااااااای
ارسال های توصیه شده