RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ یه [/url]نگا به آواتور من بنداز:167: :ws28: وای من بمردم :ws28: خوب اینکه عسکه خودت نیس :viannen_38: ولی سوء تفاهمه جالب بود:ws28: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ بههههههههههههههههههههه سالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام جانه پیله خاخولیه قولبان تی احوالات چوطویه تی امتحانه خُب بدایی؟:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ آموزش ادبیات زبان رشتی حفظ شود فریده قمت نثر مسجع: خَیم بِشَم به سربازی یار نوکون بی قراری هَتو که من واگَردِستَم اَیَم به تی خاستگاری مخور غم بو دونیا که من یارم تی امرا وفادارم تی امرا فریده اوی فریده من یارم تی امرا:dancegirl2: تی دو تا چوم قشنگه تی ابرویم کمنده فریده اوی فریده من یارم تی امرا وفادارم تی مرا:dancegirl2: شاعر گمنام آرایه های ادبی شعر فوق: صنعت تشبیه:آبروی فریده را به کمند تشبیه کرده ابرو=مشبه -کمند=مشبه به دایره و کمان بودن = وجه شبه آرایه واج در حروف ف و م آرایه اعتماد به نفس شاعر در قسمت بنفش رنگ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ بهههههههههههههههههههههسالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام جانه پیله خاخولیه قولبان تی احوالات چوطویه تی امتحانه خُب بدایی؟:dancegirl2: سلاااام قوربان تو بشم, بد نیم , تو خوووبی؟ آهان امروز امتحانه فادام, بد نوبو تو چی کوداندری؟؟؟ تره خوووش گوذره؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ آموزش ادبیات زبان رشتی حفظ شود فریده قمت نثر مسجع: خَیم بِشَم به سربازی یار نوکون بی قراری هَتو که من واگَردِستَم اَیَم به تی خاستگاری مخور غم بو دونیا که من یارم تی امرا وفادارم تی امرا فریده اوی فریده من یارم تی امرا:dancegirl2: تی دو تا چوم قشنگه تی ابرویم کمنده فریده اوی فریده من یارم تی امرا وفادارم تی مرا:dancegirl2: شاعر گمنام آرایه های ادبی شعر فوق: صنعت تشبیه:آبروی فریده را به کمند تشبیه کرده ابرو=مشبه -کمند=مشبه به دایره و کمان بودن = وجه شبه آرایه واج در حروف ف و م آرایه اعتماد به نفس شاعر در قسمت بنفش رنگ وای راپونزل حالا بیا , دست دست مخور غم بو دونیا که من یارم تی امرا وفادارم تی امرا فریده اوی فریده من یارم تی امرا:w14: تی دو تا چوم قشنگه تی ابرویم کمنده فریده اوی فریده من یارم تی امرا وفادارم تی مرا:w14: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ آموزش ادبیات زبان رشتی حفظ شود فریده قمت نثر مسجع: خَیم بِشَم به سربازی یار نوکون بی قراری هَتو که من واگَردِستَم اَیَم به تی خاستگاری مخور غم بو دونیا که من یارم تی امرا وفادارم تی امرا فریده اوی فریده من یارم تی امرا:dancegirl2: تی دو تا چوم قشنگه تی ابرویم کمنده فریده اوی فریده من یارم تی امرا وفادارم تی مرا:dancegirl2: شاعر گمنام آرایه های ادبی شعر فوق: صنعت تشبیه:آبروی فریده را به کمند تشبیه کرده ابرو=مشبه -کمند=مشبه به دایره و کمان بودن = وجه شبه آرایه واج در حروف ف و م آرایه اعتماد به نفس شاعر در قسمت بنفش رنگ :ws28::ws28: بموردم خاخور:ws28: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ [FLASH=width=25 heigh=25]http://ven000s.persiangig.com/audio/GILAKI.swf[/FLASH] لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ ته سالنی ها دست دست دستا شله:w14::w14::shad::shad::Laie_28: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ ته سالنی ها دست دست دستا شله:w14::w14::shad::shad::Laie_28: :2rqfst4: :w14::w14::w14::2rqfst4: :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::Laie_28::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ منم خوبم خاخوری هی خیم بخوانم لا مذهب ناتانم دهههه 28تم روز موعود است اولی اندیشه های اسلامی 1 :ws18: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ شام کی میدن یهههههههههههههههههه جَمَ کون رههههههههههههه تی شکَمَ تخته سر نَنَم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ روز گیله مردا مبارک:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ روز گیله مردا مبارک:flowerysmile: گیله مرد پس تا حالا کجا بودی:w00: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ روز گیله مردا مبارک:flowerysmile: سلاااام سلااااام روزتوووون مبارک,:w14: رفتم اولین پستای این تاپیکو دیدم؛ یادش بخیر؛ هر چند من نبودم؛ اما اون موقع بچه های باحالی اینجا بودن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ یهههههههههههههههههه جَمَ کون رههههههههههههه تی شکَمَ تخته سر نَنَم عیبه کُر ؛ تی پیله برار امرا دوروس گب بزنا:167: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ سلاااام سلااااام روزتوووون مبارک,:w14: رفتم اولین پستای این تاپیکو دیدم؛ یادش بخیر؛ هر چند من نبودم؛ اما اون موقع بچه های باحالی اینجا بودن خاخور رفته بودی باسه ترجمه لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ روز گیله مردا مبارک:flowerysmile: سلام علیکم :viannen_38: خوبی برادر:viannen_38: روزت مبارک:viannen_38: چه عجب یادی از بچه های همولایتیت کردی:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ گیله مرد پس تا حالا کجا بودی:w00: برار؛ عه امین آقا از قدیمیایه ایه ایسه؛ اشانه سر شووولوووخه ؛ هانه واسی نایه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده