RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 یه [/url]نگا به آواتور من بنداز:167: :ws28: وای من بمردم :ws28: خوب اینکه عسکه خودت نیس :viannen_38: ولی سوء تفاهمه جالب بود:ws28: 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 بههههههههههههههههههههه سالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام جانه پیله خاخولیه قولبان تی احوالات چوطویه تی امتحانه خُب بدایی؟:dancegirl2: 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 آموزش ادبیات زبان رشتی حفظ شود فریده قمت نثر مسجع: خَیم بِشَم به سربازی یار نوکون بی قراری هَتو که من واگَردِستَم اَیَم به تی خاستگاری مخور غم بو دونیا که من یارم تی امرا وفادارم تی امرا فریده اوی فریده من یارم تی امرا:dancegirl2: تی دو تا چوم قشنگه تی ابرویم کمنده فریده اوی فریده من یارم تی امرا وفادارم تی مرا:dancegirl2: شاعر گمنام آرایه های ادبی شعر فوق: صنعت تشبیه:آبروی فریده را به کمند تشبیه کرده ابرو=مشبه -کمند=مشبه به دایره و کمان بودن = وجه شبه آرایه واج در حروف ف و م آرایه اعتماد به نفس شاعر در قسمت بنفش رنگ 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2011 بهههههههههههههههههههههسالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام جانه پیله خاخولیه قولبان تی احوالات چوطویه تی امتحانه خُب بدایی؟:dancegirl2: سلاااام قوربان تو بشم, بد نیم , تو خوووبی؟ آهان امروز امتحانه فادام, بد نوبو تو چی کوداندری؟؟؟ تره خوووش گوذره؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2011 آموزش ادبیات زبان رشتی حفظ شود فریده قمت نثر مسجع: خَیم بِشَم به سربازی یار نوکون بی قراری هَتو که من واگَردِستَم اَیَم به تی خاستگاری مخور غم بو دونیا که من یارم تی امرا وفادارم تی امرا فریده اوی فریده من یارم تی امرا:dancegirl2: تی دو تا چوم قشنگه تی ابرویم کمنده فریده اوی فریده من یارم تی امرا وفادارم تی مرا:dancegirl2: شاعر گمنام آرایه های ادبی شعر فوق: صنعت تشبیه:آبروی فریده را به کمند تشبیه کرده ابرو=مشبه -کمند=مشبه به دایره و کمان بودن = وجه شبه آرایه واج در حروف ف و م آرایه اعتماد به نفس شاعر در قسمت بنفش رنگ وای راپونزل حالا بیا , دست دست مخور غم بو دونیا که من یارم تی امرا وفادارم تی امرا فریده اوی فریده من یارم تی امرا:w14: تی دو تا چوم قشنگه تی ابرویم کمنده فریده اوی فریده من یارم تی امرا وفادارم تی مرا:w14:
میلاد68 3471 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 آموزش ادبیات زبان رشتی حفظ شود فریده قمت نثر مسجع: خَیم بِشَم به سربازی یار نوکون بی قراری هَتو که من واگَردِستَم اَیَم به تی خاستگاری مخور غم بو دونیا که من یارم تی امرا وفادارم تی امرا فریده اوی فریده من یارم تی امرا:dancegirl2: تی دو تا چوم قشنگه تی ابرویم کمنده فریده اوی فریده من یارم تی امرا وفادارم تی مرا:dancegirl2: شاعر گمنام آرایه های ادبی شعر فوق: صنعت تشبیه:آبروی فریده را به کمند تشبیه کرده ابرو=مشبه -کمند=مشبه به دایره و کمان بودن = وجه شبه آرایه واج در حروف ف و م آرایه اعتماد به نفس شاعر در قسمت بنفش رنگ :ws28::ws28: بموردم خاخور:ws28: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2011 [FLASH=width=25 heigh=25]http://ven000s.persiangig.com/audio/GILAKI.swf[/FLASH]
میلاد68 3471 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 ته سالنی ها دست دست دستا شله:w14::w14::shad::shad::Laie_28: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2011 ته سالنی ها دست دست دستا شله:w14::w14::shad::shad::Laie_28: :2rqfst4: :w14::w14::w14::2rqfst4: :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::Laie_28::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2:
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 منم خوبم خاخوری هی خیم بخوانم لا مذهب ناتانم دهههه 28تم روز موعود است اولی اندیشه های اسلامی 1 :ws18: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 شام کی میدن یهههههههههههههههههه جَمَ کون رههههههههههههه تی شکَمَ تخته سر نَنَم 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 روز گیله مردا مبارک:flowerysmile: گیله مرد پس تا حالا کجا بودی:w00: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2011 روز گیله مردا مبارک:flowerysmile: سلاااام سلااااام روزتوووون مبارک,:w14: رفتم اولین پستای این تاپیکو دیدم؛ یادش بخیر؛ هر چند من نبودم؛ اما اون موقع بچه های باحالی اینجا بودن
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2011 یهههههههههههههههههه جَمَ کون رههههههههههههه تی شکَمَ تخته سر نَنَم عیبه کُر ؛ تی پیله برار امرا دوروس گب بزنا:167:
میلاد68 3471 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 سلاااام سلااااام روزتوووون مبارک,:w14: رفتم اولین پستای این تاپیکو دیدم؛ یادش بخیر؛ هر چند من نبودم؛ اما اون موقع بچه های باحالی اینجا بودن خاخور رفته بودی باسه ترجمه
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 روز گیله مردا مبارک:flowerysmile: سلام علیکم :viannen_38: خوبی برادر:viannen_38: روزت مبارک:viannen_38: چه عجب یادی از بچه های همولایتیت کردی:viannen_38: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 شهریور، 2011 گیله مرد پس تا حالا کجا بودی:w00: برار؛ عه امین آقا از قدیمیایه ایه ایسه؛ اشانه سر شووولوووخه ؛ هانه واسی نایه
ارسال های توصیه شده