* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ QUOTE] سلام آجی های گلم، خوبین ؟ من از گیلان جدا شدم خیلی دلم براش تنگیده هر جا که هستم، هر چی که باشم به یاد شما هستم سلام خان داداش؛ از گیلان رفتی؛ تاپیک گیلانیا چرا یادت رفت, خوبی؟ یونی خوبه؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ سلام سلام ما امدیم باز صفحه ها یکی درمیون باسم باز میشن :vahidrk: بچه ها چه خبرا 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ من که متلک نگفتم:vahidrk: فقط ناراحنم تالارمون اینجوری شده کارایه یونی درست شد؟ پس من بودم گفتم باكتريه اندازه دايناسور بود؟!!!؟:vahidrk: حالا ناراخن نباش بچه ها هنو عادت نكردن به اين ورژن ميايم دور هم جمع ميشيم باو نه بابا تداخلي شده امروز بايد ميرفتم درست ميكردم حالم خوب نبود موندم خونه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ سلام آجی های گلم، خوبین ؟ من از گیلان جدا شدم خیلی دلم براش تنگیده هر جا که هستم، هر چی که باشم به یاد شما هستم سلام داداشي :5c6ipag2mnshmsf5ju3ما هم دلمون برات تنگيده بود ما هم به يادتيم هر كدومتون هر جا باشيد هر جا بريد حتي اگه دوجم نداشته باشيد به من نزديكيد خيلي نزديك چون تو قلبميد :girl_blush2: BARO BAJSE GULAN 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ سلام سلام ما امدیمباز صفحه ها یکی درمیون باسم باز میشن :vahidrk: بچه ها چه خبرا درود خانداداش خوش اومدي :yes: يني مشكل باز شدن صفحات از كجا ميتونه باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ قيلافشو نيجااااااااااااااااااااااااا الهيييييي:lol: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ QUOTE] سلام خان داداش؛ از گیلان رفتی؛ تاپیک گیلانیا چرا یادت رفت, خوبی؟ یونی خوبه؟ خوبم مرسی، این چن روز یکم درگیر خونه و وسایلاش بودم آجی، شما ها هم که اینجا کم پیدا بودین یونی خوبه ولی یونی گیلانو خیلی بیشتر دوس دارم سلام داداشي :5c6ipag2mnshmsf5ju3ما هم دلمون برات تنگيده بودما هم به يادتيم هر كدومتون هر جا باشيد هر جا بريد حتي اگه دوجم نداشته باشيد به من نزديكيد خيلي نزديك چون تو قلبميد :girl_blush2: [bARO BAJSE GULAN [/quote آآآآآآجییییییییییی جوووووووووون من به شماها افتخار میکنم ، هیچ شهری حداقل تو انجمن اینجوری مثل گیلان و گیلانیا صاف و ساده و صمیمی نیست :rose: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ سلام داداشي :5c6ipag2mnshmsf5ju3ما هم دلمون برات تنگيده بودما هم به يادتيم هر كدومتون هر جا باشيد هر جا بريد حتي اگه دوجم نداشته باشيد به من نزديكيد خيلي نزديك چون تو قلبميد :girl_blush2: [[/quote آآآآآآجییییییییییی جوووووووووون من به شماها افتخار میکنم ، هیچ شهری حداقل تو انجمن اینجوری مثل گیلان و گیلانیا صاف و ساده و صمیمی نیست :rose: حقيقت بود دادا بهرااااااااااااااااااااااااااام ما هم به شما افتخار ميكنيم دم هر چي گيلك و گيلانيه گرم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ حقيقت بود دادا بهرااااااااااااااااااااااااااام ما هم به شما افتخار ميكنيم دم هر چي گيلك و گيلانيه گرم:w139: بازم ممنون آجی دانشگاه خوب پیش میره ؟ خوش میگذره ؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ بازم ممنون آجیدانشگاه خوب پیش میره ؟ خوش میگذره ؟ بد نيست . انخاب واحد كرديم واسه خودشون رفتن تغغير دادن دروسم تداخلي شده امروزم نرفتم يوني :texc5lhcbtrocnmvtp8 تو چي دانشگاتو دوس داري خوبه؟خوش ميگذرد آيا؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ بد نيست . انخاب واحد كرديم واسه خودشون رفتن تغغير دادن دروسم تداخلي شدهامروزم نرفتم يوني :texc5lhcbtrocnmvtp8 تو چي دانشگاتو دوس داري خوبه؟خوش ميگذرد آيا؟؟ عجب، ایشالا درست میشه :texc5lhcbtrocnmvtp8 خوبه ولی یونی گیلان بهتر بود، البته بیشتر وا اینکه دوستام نیستن اینجا و تنهام و مجبورم بعد از کلاس برم خونه، تعدادمون هم که تو کلاس کمه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ عجب، ایشالا درست میشه :texc5lhcbtrocnmvtp8خوبه ولی یونی گیلان بهتر بود، البته بیشتر وا اینکه دوستام نیستن اینجا و تنهام و مجبورم بعد از کلاس برم خونه، تعدادمون هم که تو کلاس کمه عيب نداره عادت ميكني دوستاي جديد هم ميابي . تازه داري ميشي پسر خوب خو آدم بعد كلاس ميره خونه ديگه بزرگ شدي شيطوني نكن:icon_razz: كلاس خلوت خوبه كه با بجس با هم ضرب بگيريد حالشو ببريد:lol: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ سلام سلام ما امدیمباز صفحه ها یکی درمیون باسم باز میشن :vahidrk: بچه ها چه خبرا سلام سلام؛ خوش امدی پس من بودم گفتم باكتريه اندازه دايناسور بود؟!!!؟:vahidrk:حالا ناراخن نباش بچه ها هنو عادت نكردن به اين ورژن ميايم دور هم جمع ميشيم باو نه بابا تداخلي شده امروز بايد ميرفتم درست ميكردم حالم خوب نبود موندم خونه:icon_pf (34): اوکی؛ باهشه؛ الان حالت خوفه ؟ خوبم مرسی، این چن روز یکم درگیر خونه و وسایلاش بودم آجی، شما ها هم که اینجا کم پیدا بودین یونی خوبه ولی یونی گیلانو خیلی بیشتر دوس دارم من که همش اینجام؛ کسی نیست؛ پست نمیدادم, خب معلومه هیجا یونی گیلان نمیشه بقیشو سمیرا گفت لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ منم هستم !!! درود درود مونايي خوش اومدي به خونه :biggrin: حالا كم كم اشنا ميشوي:girl_blush2: ورودتو تبريك ميگوييم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ اوکی؛ باهشه؛ الان حالت خوفه ؟ بقیشو سمیرا گفت بهله خوفم دارم آماده ميشم فردا برم يونيمونايي رو ديدي اومد هموني كه گفته بيدم :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ هيچكي نيومده بيد:icon_razz:نبيديييييييييييييييييد:icon_razz: باوشه من برفتم:53tnkbetm2eof1u84pj 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ سلامچه خبربارونه هنوز رشت؟بهرامی غر میزنیااا خودت گفتی قزوین خوبه 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ عيب نداره عادت ميكني دوستاي جديد هم ميابي . تازه داري ميشي پسر خوب خو آدم بعد كلاس ميره خونه ديگه بزرگ شدي شيطوني نكن:icon_razz: كلاس خلوت خوبه كه با بجس با هم ضرب بگيريد حالشو ببريد:lol: بوخودا من همیشه پسر خوبی بودم :texc5lhcbtrocnmvtp8 سلام سلام؛ خوش امدی اوکی؛ باهشه؛ الان حالت خوفه ؟ من که همش اینجام؛ کسی نیست؛ پست نمیدادم, خب معلومه هیجا یونی گیلان نمیشه بقیشو سمیرا گفت بابا من پسر خوبی هستم بوخودا :texc5lhcbtrocnmvtp8 سلامچه خبربارونه هنوز رشت؟بهرامی غر میزنیااا خودت گفتی قزوین خوبه من که میگم قزوین خوبه، فقط دلم برا شماها تنگ میشه :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده