arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ درود بر شما:flowerysmile: ما بيشتر... از معدود كسايي هستيد كه اينجا واسه خاطر ما مياي و يا ياد گرفتن زبانمون و اين خيلي خوبه كه مثل بعضيا واسه اسبم نميايد:flowerysmile: اين حرفا چيه قدمشون روي چشم ... ايشون از اول هم جزو عمليات نبودن جمعتون صمیمیه,هر کسی از بودن تو جمعتون لذت می بره. بچه های دیگه هم شاید منظوری از بابت اسپم کردن ندارن و می خوان این جوری تو تاپیک شرکت کنن. مرسی,نظر لطفتونه,اما جای شکرش باقیه که من تو عملیات نیستم می رم شام بخورم,فعلا شبتون خوش 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی خوبم. واسه ارشد می خونم زیاد وقت نمی کردم بیام نت! از بند چی؟ در جریان نیستم! موفق باشید؛ خب چقدر خوندید؟ از چیا میخونید؟ اون بند رو فک کنم سمیرا توضیح داد دیگه، لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ موفق باشید؛ خب چقدر خوندید؟ از چیا میخونید؟ اون بند رو فک کنم سمیرا توضیح داد دیگه، زاي وحشت بوكود فرار بوكوده از امي دس 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ زاي وحشت بوكود فرار بوكوده از امي دس آره کر لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ بعد از اجراي عمليات واسشون اينجوري ميخنديم سميراونوجي ميلادمينابهرام اينم نشان گروهمون كه بعد از اتمام حجت و در آخر كار بهشون اهدا ميشه 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ زاي وحشت بوكود فرار بوكوده از امي دس الان ترجمه ی این به فارسی دری چی میشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا جای اسپمه دیگه مشکلش چیه ؟:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ الان ترجمه ی این به فارسی دری چی میشه ؟ زبان شيرينه گيلكي بود خيلي دوس دارم:ws3: يني بچه وحشت كرد از دستمون فرار كرد:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ زبان شيرينه گيلكي بودخيلي دوس دارم:ws3: يني بچه وحشت كرد از دستمون فرار كرد:persiana__hahaha: فرارررررررررر 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ زبان شيرينه گيلكي بودخيلي دوس دارم:ws3: يني بچه وحشت كرد از دستمون فرار كرد:persiana__hahaha: بیچاره بچه . شما که وحشتناک نبودین چرا فرار کرد؟ 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ بیچاره بچه . شما که وحشتناک نبودین چرا فرار کرد؟ با اين دراكولا بازي كه ما درآورديم بايدم فرار ميكرد اشتبا نكن ما خيلي خبيث بيديم سلام جغلان مامان درود بلاميجرررررررر كوجا بودي تو جوجويي:babygirl: 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا ما رو بگو دلمون به گیلانی خوش بود که خبیث نبود اینا هم میگن خبیث !!:cryingf: 2 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ سلام جغلان مامان:girlhi: آخه چرا سابقه ما شمالیا رو خراب می کنید؟ چرا مهمونامونو می ترسونید؟ 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا ما رو بگو دلمون به گیلانی خوش بود که خبیث نبود اینا هم میگن خبیث !!:cryingf: ما فقط در مبارزه با اسبمر ها خبيث بيديم:w963: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ سلام جغلان مامان:girlhi:آخه چرا سابقه ما شمالیا رو خراب می کنید؟ چرا مهمونامونو می ترسونید؟ آخه نبودي نميدوني ديگه اومدم تو تاپيك چتر شدن هي اسپم ول ميدن ورپريده ها 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ آخه نبودي نميدوني ديگه اومدم تو تاپيك چتر شدن هي اسپم ول ميدن ورپريده ها طاقت مهمون ندارن ... ینجوری میشن ---> 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ بعد از اجراي عمليات واسشون اينجوري ميخنديمسميراونوجي ميلادمينابهرام اينم نشان گروهمون كه بعد از اتمام حجت و در آخر كار بهشون اهدا ميشه سلام جغلان مامان سلااااام مامان جون؛ خوش آمدن کردی؛ از بابامون چه خبر؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ تور چیتگر بچه ها رو دیدین ؟ چقد خوش میگذره، خوش به حالشون :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ تور چیتگر بچه ها رو دیدین ؟ چقد خوش میگذره، خوش به حالشون :texc5lhcbtrocnmvtp8 نه، کجاست؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده