sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ سلام مامان من خیلی ناراحتم چرا جوجو؟ البته میشه گفت من بدترم 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ آی نفس کش، بگی منو............. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ گیلانی ها پرچمو بکشین پایین که اینجا رو به مشهدی ها فروختن........ :hrqr6zeqheyjho1f9mx دلم براتون تنگ می شه :icon_pf (44): اب زرشک 3 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ سلم مامان بیولوژی، خوبی؟ نه می خوام بمیرم 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ گفتی :yes: کی چرا جوجو؟البته میشه گفت من بدترم واحد ارایه ندادن تا چند روز دیگه میرم تقویمو نگاه کردم یه ابان ماه سه روز میتونیم بیام یه اذر سه روز دق میکنیم دانشگاهی که این ترم باید برم تهرانپارسه اینقد دوره 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ اب زرشک دوس داری بدم؟ :(50): 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ دوس داری بدم؟ :(50): اول خودت بخور فشارت افتاده پایین توهم زدی بخور خوب شی:biggrin: 4 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ کی واحد ارایه ندادن تا چند روز دیگه میرم تقویمو نگاه کردم یه ابان ماه سه روز میتونیم بیام یه اذر سه روز دق میکنیم دانشگاهی که این ترم باید برم تهرانپارسه اینقد دوره ای جانم گریه نکنم مامانی 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ اول خودت بخور فشارت افتاده پایین توهم زدیبخور خوب شی:biggrin: من حالم توپه زدم به سیم آخر.... :w330: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ بازنشستگی چرا؟ همش تقصیره این اسپمیونه به يه دليل خيلي بزرگ كه نميتونم بگم البته خستگي و بي حوصگي هم جزوشه... سلام جوجوهای مامانسيلاااااااااااااااااااااااااام عسلِ دلمممممممممم:dancegirl2: سلام مامان من خیلی ناراحتم منم خيلي ناراحتم حالم بد جوري گرفتست ...سپيده هم ناراحته... چرا مشكلات نميذاره شاد باشيم اصلا انگار بمون خوشي نيومده... 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ سلام جوجوهای مامان سلاااااام مامانی :w14: سلام مامان من خیلی ناراحتم کمبودمو حس میکنید؟ شدیییییییییییییییییییییید کی واحد ارایه ندادن تا چند روز دیگه میرم تقویمو نگاه کردم یه ابان ماه سه روز میتونیم بیام یه اذر سه روز دق میکنیم دانشگاهی که این ترم باید برم تهرانپارسه اینقد دوره ای وااااااااااااااااااای :icon_pf (34): به يه دليل خيلي بزرگ كه نميتونم بگم البته خستگي و بي حوصگي هم جزوشه... ای خدا؛ چرا ماها اینجوری شدیم؛ سمیرا ناراحن؛ مینا ناراحن منم دارم میمیرم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ سلاااااام مامانی :w14: شدیییییییییییییییییییییید ای وااااااااااااااااااای :icon_pf (34): ای خدا؛ چرا ماها اینجوری شدیم؛ سمیرا ناراحن؛ مینا ناراحن منم دارم میمیرم تو ديگه چرا 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ تو ديگه چرا درد سر داشتم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ داروگ، کی میرسد باران ... مضمون اين شعر سياسيه جان من بگو الان چه ربطي به حرفاي ما و اين تاپيك داشت؟!!!:icon_pf (34): درد سر داشتم .... 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ مضمون اين شعر سياسيه جان من بگو الان چه ربطي به حرفاي ما و اين تاپيك داشت؟!!!:icon_pf (34): .... منظور من از باران، شادی و خوشحالی بود، به اینکه اون شعر تو اون کتاب ادبیات چه مضمونی داره کاری ندارم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ منظور من از باران، شادی و خوشحالی بود، به اینکه اون شعر تو اون کتاب ادبیات چه مضمونی داره کاری ندارم خوب تو اون شعرم دقيقا استعاره از شادي و بركته ولي منظورش رسيدن به شادي در خفقان سياسيه... ولي آخه...فك نكنم هيچوقت اين ملت رنگ شادي ببينن با اين اوصاف... 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ خوب تو اون شعرم دقيقا استعاره از شادي و بركته ولي منظورش رسيدن به شادي در خفقان سياسيه...ولي آخه...فك نكنم هيچوقت اين ملت رنگ شادي ببينن با اين اوصاف... تو اون شعر فک کنم دقیقا استعاره از آزادی بود حالا من که منظورم این ملت نبود ، شماها بودین که همتون دپرسین :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده