felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ الان باسه دخترای ایرون شوور نیست چه برسه به این کارا یکی هم خود تو حالا که داداشم نیست دیکه هیچکی نمی تونی پیدا کنی و تنها می مونی:vahidrk: حالا می فهمم که داش جوزف چرا طلاقت داد شوهر اگه قراره مث جوزف باشه همان بهتر نباشه....:ubhuekdv133q83a7yy7 اول اینکه برای بار صدم بگم که من بودم که جوزف رو طلاق دادم نه اون....:hrqr6zeqheyjho1f9mx دوم اینکه همان بهتر از هم صحبتی کسالت آورش رها شدیم.... سوم اینکه با جوزف اصلا به ما خوش نمی گذشت، همان به که از دستش خلاص شدیم.....:(50): 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ چی شده خانم عکساس چرا گریه می کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ چی شده خانم عکساس چرا گریه می کنی؟ هیچی سمیراااااااااااااااا اومدی آجی؟؟؟؟ حوصلم سر رفت لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ هیچی سمیراااااااااااااااا اومدی آجی؟؟؟؟ حوصلم سر رفت درود بلاميسر خوبي؟ چه خبرا؟ خوش ميگذره... ديروز جات خالي بود گلم:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ درود بلاميسر خوبي؟چه خبرا؟ خوش ميگذره... ديروز جات خالي بود گلم:flowerysmile: سلااااامتی، تو چه خبر؟ دیروز چطور بود؟؟ :w14: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ سلااااامتی، تو چه خبر؟ دیروز چطور بود؟؟ :w14: خوب بود جاي شما خالي بود از مينا خبر مبري نيست ناقلا مرخصيه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ خوب بود جاي شما خالي بوداز مينا خبر مبري نيست ناقلا مرخصيه آره؛ قرار بود 1 روز مرخصی باشه، چقدر طول کشیدا لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ آره؛ قرار بود 1 روز مرخصی باشه، چقدر طول کشیدا اوهوم ... حالا چرا اينجا انقد خلوت شده 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ اوهوم ...حالا چرا اينجا انقد خلوت شده اوهوم؛ خیلی خلوت و دلگیر شده... چشم خورد تاپیکمون لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ انقد به من گفتین نیام اینجوری شد خوبتون شد :girl_yes2: 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ اوهوم؛ خیلی خلوت و دلگیر شده... چشم خورد تاپیکمون هي اومدن اسژم كردن اينجولي شد منم فهلا انرژي بازسازي ندارم تا تكليف بازنشستگيم جور نشده... 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ هي اومدن اسژم كردن اينجولي شدمنم فهلا انرژي بازسازي ندارم تا تكليف بازنشستگيم جور نشده... بازنشستگی چرا؟ همش تقصیره این اسپمیونه لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ سلام جوجوهای مامان سلام مامان من خیلی ناراحتم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ انقد به من گفتین نیام اینجوری شدخوبتون شد :girl_yes2: کی گفتیم خوب بود جاي شما خالي بوداز مينا خبر مبري نيست ناقلا مرخصيه مرخصیم ده روزه بود بابا منو باید دیگه از زندگی مرخص کنن خدا وکیل با این همه مشکل بازم میخندم خیلی پوس کلفتم:icon_razz: آره؛ قرار بود 1 روز مرخصی باشه، چقدر طول کشیدا کمبودمو حس میکنید؟ 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ سلام جوجوهای مامان سلم مامان بیولوژی، خوبی؟ 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ گیلانی ها پرچمو بکشین پایین که اینجا رو به مشهدی ها فروختن........ :hrqr6zeqheyjho1f9mx دلم براتون تنگ می شه :icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ گیلانی ها پرچمو بکشین پایین که اینجا رو به مشهدی ها فروختن........ :hrqr6zeqheyjho1f9mx دلم براتون تنگ می شه :icon_pf (44): :biggrin::biggrin: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ سلم مامان بیولوژی، خوبی؟ سلام خوبی:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده