Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ منم هستما:626gdau: خوش اومدینگ! :62izy85: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ میسینگ میسینگ خوب هستم! :62izy85:آخه خاکش نمک گیره! نه باو.....ولی دلم واسه گیلانو طبیعتش تنگیده! ای جان :aghosh: آخرین بار کی اومده بودی؟ منم هستما:626gdau: خوش اومدی، کجایی هستی؟ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ ای جان :aghosh: آخرین بار کی اومده بودی؟ خوش اومدی، کجایی هستی؟ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اخرین بار شهریور 88 بود! 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خوش اومدی، کجایی هستی؟ مخسییییییییییییییییییییییییییییییییی:w14: همدانی:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خوش اومدینگ! :62izy85: مخسینگ:ws3: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vاخرین بار شهریور 88 بود! خوبه که، تازه اومدی کجاها رفتین ؟ خوش گذشت؟ خوش اومدی، کجایی هستی؟ مخسییییییییییییییییییییییییییییییییی:w14: همدانی:girl_blush2: نازی، تو هم مثل عطر بارون همدانی هستی، من خواهرم همدان زندگی میکنه شهر قشنگیه؛ لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خوبه که، تازه اومدی کجاها رفتین ؟ خوش گذشت؟ مخسییییییییییییییییییییییییییییییییی:w14: همدانی:girl_blush2: نازی، تو هم مثل عطر بارون همدانی هستی، من خواهرم همدان زندگی میکنه شهر قشنگیه؛اوهومممممممممم فافا این جارو بهم معرفید :4chsmu1: مخسییییییییییی گلم:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خوبه که، تازه اومدی کجاها رفتین ؟ خوش گذشت؟ دقیقا دو سال گذشت! اوهوم خیلی خوش گذشت! خیلی خندیدیم! اونجا بود که یکی از اسمام شد دریا! :persiana__hahaha: نازی، تو هم مثل عطر بارون همدانی هستی، من خواهرم همدان زندگی میکنه شهر قشنگیه؛ حانیه دوستمه! :persiana__hahaha: مرسیییییی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خوبه که، تازه اومدی کجاها رفتین ؟ خوش گذشت؟ نازی، تو هم مثل عطر بارون همدانی هستی، من خواهرم همدان زندگی میکنه شهر قشنگیه؛ چند خواهر برادرید ونوس؟:ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ مه ژی بو میردن بمره بو ژیان امضای جدید مبارک مینایی!:dancegirl2: ترجمه لطفا! :دی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ اوهوممممممممممفافا این جارو بهم معرفید :4chsmu1: مخسییییییییییی گلم:dancegirl2: فافا ؟ منظورت شبنمه؟ حانیه دوستمه! :persiana__hahaha:مرسیییییی عهههه، مگه چند تا اسم داری؟ چند خواهر برادرید ونوس؟:ydm47612zsesgift969 1 خواهر و 1 برادر دارم؛ که جفتشون ازدواج کردن لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ فافا ؟ منظورت شبنمه؟ عهههه، مگه چند تا اسم داری؟ 1 خواهر و 1 برادر دارم؛ که جفتشون ازدواج کردن اوهوم! زیااااااااااد....هرکی از راه میرسه برام یه اسم میزاره! من دیگه رفتم! فعلا!:62izy85: 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ فافا ؟ منظورت شبنمه؟ اوهوممممممممممم:4chsmu1: عهههه، مگه چند تا اسم داری؟ تا دلت بخواد اسم داره 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ اوهوم!زیااااااااااد....هرکی از راه میرسه برام یه اسم میزاره! من دیگه رفتم! فعلا!:62izy85: بای بایییییییییییی:evilsmile: 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ بابا از همون کتابه دیگه همت میخواد فقط بخدا یه روز جای ما بودید میفهمید پاس شدن یعنی چی تف تو روی هر چی مسئول بیخیاله آره همش از کتابه ولی وقتی خیلی از دانشجو ها میذارن شب امتحان میخونن نتیجش معلومه چی میشه دیگه ! ما امکاناتمون خیلی کمه ! میخوایم یه نمایشگاه برگزار کنیم میریم پیش رییس میگیم پول بده میگه ندارم دانشگاه پولش ته کشیده !:w821: آخه بگو ( بووووووووووق) این همه پول شهریه میدیم غلط کردی که پول نداری! خدایا یکم به همه وجدان بده جانا سخن از زبان ما میگویی 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها به دقیقه های آخر انفجار نزدیکییییییییییییییییییییییم حملههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ آره همش از کتابه ولی وقتی خیلی از دانشجو ها میذارن شب امتحان میخونن نتیجش معلومه چی میشه دیگه ! ما امکاناتمون خیلی کمه ! میخوایم یه نمایشگاه برگزار کنیم میریم پیش رییس میگیم پول بده میگه ندارم دانشگاه پولش ته کشیده !:w821: آخه بگو ( بووووووووووق) این همه پول شهریه میدیم غلط کردی که پول نداری! جانا سخن از زبان ما میگویی ما این چیزا امکانتون خوبه بچه ها به دقیقه های آخر انفجار نزدیکییییییییییییییییییییییم حملههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه یادم انداختی اکی 3 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ سلومممممم مهمون اومده كسي نيس!!!!؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ سلومممممممهمون اومده كسي نيس!!!!؟؟؟ علیک سلاااااااااااام؛ خوش اومدی خوبی عزیزم؟ کم پیدایی لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من اوووووووومدددددددددددم :girl_blush2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده