felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا شله نِمِدَن دیر آمدی یره تِموم رفت........ 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ حالا دست دست . . . . . . . . لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ایول راست کار خودمه همگی بیان وسط................. :w330: :w330: :w330: :w330: :w330: :w330: 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ آخ جووووووووووووووووون آب شنگگوووولی بیارین که مام اومدیم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ شما 2 تا مواظب باشین؛ ادمین محمد میخواد اخراجتون کنه لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ها این خائنین نمی توانند شادی ما را ببینند بسی حسرت:imoksmiley: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ حالا سه تایی با هم حمع شیم..... 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ حالا سه تایی با هم حمع شیم..... من کدومشونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ آخه شومان آیه چی خوایید لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ببین چه متواضعم خودم معمولا مینوشتماا سمیرا گفت عیبه دیگه سفید مینویسم:girl_yes2: آفلین دخمل حرف گوش کن همین کارو کردی زن داداشِ اسمال عاشقت شده یَرَ مُگُم ای عکست وِسِمون نفرست تالار گیلان هم زید مجرد نِداریم به جان تو هم زن و بچه دارنعکستو مِفرستی خوبیت نِدارَ از راه بِدر مِرَن آخه شومان آیه چی خوایید هَنَ بوگو واااااااااااااااااااااااااااااااای اشن امی سَرَ بوخوردید گَمَجان(خودمونیم گیلکی میحرفیم نمیفهمن) 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ هَنَ بوگو واااااااااااااااااااااااااااااااای اشن امی سَرَ بوخوردید گَمَجان(خودمونیم گیلکی میحرفیم نمیفهمن) ادمین ممد؛ اشانه اخطار فادا؛ د هرجا فارسید، ایچی گوفتید، آبووووووووووووووو:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا شله نِمِدَن نه یره موخوام:girl_in_dreams: آفلین دخمل حرف گوش کن همین کارو کردی زن داداشِ اسمال عاشقت شده بابا تو اون اولا نبودی من تاپیک زده بودم بیاین غلطای املایی همو بگیریم کسی هم ناراحت نشه بچه ها هم قبول کردن 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ یانجا زدن زبان اصلی می حرفن تا ما نفهمیییم ولی تا حدودی فهمیدم زبون شمام عجییبه ها 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ادمین ممد؛ اشانه اخطار فادا؛ د هرجا فارسید، ایچی گوفتید، آبووووووووووووووو:icon_pf (34): آوووووووووووووووووووو خُب بوکوده سرهنگ امی پِرَ بیرون باوردید اشان:icon_pf (34): نه یره موخوام:girl_in_dreams: بابا تو اون اولا نبودی من تاپیک زده بودم بیاین غلطای املایی همو بگیریم کسی هم ناراحت نشه بچه ها هم قبول کردن خوب بگیرید آخه بعضیا بهشون برمیخوره واسه همون میگم...آخه همه بچه ها مسلما بلدن چجوری نوشته میشه منتها توجه نمیکنن چون میخوان زود جواب بدن واسه همونه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ یانجا زدن زبان اصلی می حرفن تا ما نفهمیییم ولی تا حدودی فهمیدم زبون شمام عجییبه ها چی بافاماستی؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ یانجا زدن زبان اصلی می حرفن تا ما نفهمیییم ولی تا حدودی فهمیدم زبون شمام عجییبه ها بابا شما که یه موبرم میگید 4 تا معنی داره . میبرم .میرم و ... آوووووووووووووووووووو خُب بوکوده سرهنگ امی پِرَ بیرون باوردید اشان:icon_pf (34): خوب بگیرید آخه بعضیا بهشون برمیخوره واسه همون میگم...آخه همه بچه ها مسلما بلدن چجوری نوشته میشه منتها توجه نمیکنن چون میخوان زود جواب بدن واسه همونه نه باو بعضیا املا یادشون رفته منم خودم فرق گزاشت و گذاشتو نمیدونم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ چه خبره اینجا ؟ :icon_razz: خبری نیست :icon_razz: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده