رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ببین چه متواضعم:w58: خودم معمولا مینوشتماا سمیرا گفت عیبه دیگه سفید مینویسم:girl_yes2:

آفلین دخمل حرف گوش کن همین کارو کردی زن داداشِ اسمال عاشقت شده:ws3:

tp1szgtvb97r6hfi23kp.gif

یَرَ مُگُم ای عکست وِسِمون نفرست تالار گیلان هم زید مجرد نِداریم به جان تو هم زن و بچه دارن:ws28:عکستو مِفرستی خوبیت نِدارَ از راه بِدر مِرَن:ws28:

آخه شومان آیه چی خوایید

(2332).gif

هَنَ بوگو واااااااااااااااااااااااااااااااای اشن امی سَرَ بوخوردید گَمَجان:ws28:(خودمونیم گیلکی میحرفیم نمیفهمن):ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

هَنَ بوگو واااااااااااااااااااااااااااااااای اشن امی سَرَ بوخوردید گَمَجان:ws28:(خودمونیم گیلکی میحرفیم نمیفهمن):ws28:

ادمین ممد؛ اشانه اخطار فادا؛ د هرجا فارسید، ایچی گوفتید، آبووووووووووووووو:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
اینجا شله نِمِدَن :ws3:

نه یره

موخوام:girl_in_dreams:

آفلین دخمل حرف گوش کن همین کارو کردی زن داداشِ اسمال عاشقت شده:ws3:

بابا تو اون اولا نبودی من تاپیک زده بودم بیاین غلطای املایی همو بگیریم کسی هم ناراحت نشه

بچه ها هم قبول کردن :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ادمین ممد؛ اشانه اخطار فادا؛ د هرجا فارسید، ایچی گوفتید، آبووووووووووووووو:icon_pf (34):

آوووووووووووووووووووو خُب بوکوده سرهنگ :ws3:امی پِرَ بیرون باوردید اشان:icon_pf (34):

نه یره

موخوام:girl_in_dreams:

بابا تو اون اولا نبودی من تاپیک زده بودم بیاین غلطای املایی همو بگیریم کسی هم ناراحت نشه

بچه ها هم قبول کردن :whistle:

خوب بگیرید آخه بعضیا بهشون برمیخوره واسه همون میگم...آخه همه بچه ها مسلما بلدن چجوری نوشته میشه منتها توجه نمیکنن چون میخوان زود جواب بدن واسه همونه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یانجا زدن زبان اصلی می حرفن تا ما نفهمیییم

ولی تا حدودی فهمیدم

زبون شمام عجییبه ها:ws28:

بابا شما که یه موبرم میگید 4 تا معنی داره . میبرم .میرم و ...

آوووووووووووووووووووو خُب بوکوده سرهنگ :ws3:امی پِرَ بیرون باوردید اشان:icon_pf (34):

خوب بگیرید آخه بعضیا بهشون برمیخوره واسه همون میگم...آخه همه بچه ها مسلما بلدن چجوری نوشته میشه منتها توجه نمیکنن چون میخوان زود جواب بدن واسه همونه:ws3:

نه باو

بعضیا املا یادشون رفته:whistle: منم خودم فرق گزاشت و گذاشتو نمیدونم:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...