* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ نگفتم مینا یه چیزیش میشه عاشق شده چه رمانتیک آره بیچاره مینا یه دل نه صد دل عاشق اسمال شده :w821:اسمالم گذاشت رفتش مینا اینجوری شد اسمال کجاست فردا که ن میشه یهنی من نمیتونم پس فردا ببینیم چی میشه اوکی، لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ عه وا خواهر چرا فردا نمیشه، من ناخنامو لاک زدم آماده شدم واسه فردااا :girl_blush2: :biggrin:آره مث من که مدیر بخش راه و ترابری هستم ... :texc5lhcbtrocnmvtp8 ایششششششششش:w589: تو مدیر راه و ترابری هستی ولی باکلاس نیستیلغب منو میکروبیولوژی راستی یه سوال تو الان مدیر بخش راهو ترابری هستی رو کل تالار دسترسی داری یا فقط بخش خودت؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ چه رمانتیک اسمال کجاست اوکی، اسمال پیشِ اصغره 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ اسمال پیشِ اصغره آخی ؛ اصغر لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ایششششششششش:w589: تو مدیر راه و ترابری هستی ولی باکلاس نیستیلغب منو میکروبیولوژی راستی یه سوال تو الان مدیر بخش راهو ترابری هستی رو کل تالار دسترسی داری یا فقط بخش خودت؟ برو بابا، راه و ترابری به این با کلاسی، از میکروب بودن که بهتره :texc5lhcbtrocnmvtp8 درباره دسترسی هام سوال نکن نمیتوتم بگو، سرکته 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها واس مینا اسماله، واس ونوس اصغر ؟ واسه سمیرا چیه؟ قُلی؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 واس منم selena هستش ، اینم عسکش:girl_blush2: : 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ آخی ؛ اصغر شکلکه خیلی باحاله اوا خاک به سرم ونوسم از راه بدر گشت:icon_pf (34): برو بابا، راه و ترابری به این با کلاسی، از میکروب بودن که بهتره :texc5lhcbtrocnmvtp8 درباره دسترسی هام سوال نکن نمیتوتم بگو، سرکته شکمت بره:w963: بیشین بینیم باو اولا میکروب نیستو میکرو هست میکرو=ذره بینی بیولوژی =زیست شناسی میکرو بیولوژی = زیست شناسی ذره بینی اون ب مال میکرو نیصط بی صواط که بشه میکروب!! اون ب مال بیولوژیه خو نگو میرم از یکی دیگه میپرسم مارو باش رو کی حساب کردیم:w589: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ میگم خودت هیپنوتیزم نشی یه وقت :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها واس مینا اسماله، واس ونوس اصغر ؟واسه سمیرا چیه؟ قُلی؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 واس منم selena هستش ، اینم عسکش:girl_blush2: : من که به اصغر جان جواب رد دادم شکلکه خیلی باحالهاوا خاک به سرم ونوسم از راه بدر گشت:icon_pf (34): نه!!! من!!!!! لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ شکلکه خیلی باحالهاوا خاک به سرم ونوسم از راه بدر گشت:icon_pf (34): شکمت بره:w963: بیشین بینیم باو اولا میکروب نیستو میکرو هست میکرو=ذره بینی بیولوژی =زیست شناسی میکرو بیولوژی = زیست شناسی ذره بینی اون ب مال میکرو نیصط بی صواط که بشه میکروب!! اون ب مال بیولوژیه خو نگو میرم از یکی دیگه میپرسم مارو باش رو کی حساب کردیم:w589: بی ادب شکمت بره یعنی چی عه مگه تو میکروب بیولوژی نبودی؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 طو کدوم مدرصه درص خوندی؟ عملاحاطو چند میشدی؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها واس مینا اسماله، واس ونوس اصغر ؟واسه سمیرا چیه؟ قُلی؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 واس منم selena هستش ، اینم عسکش:girl_blush2: : ینی بلا استثنا شما پسرا عاشق سلنا گمزید:icon_pf (34):رو در دیوار و وبلاگها و پروفا اسمشو مینویسید ولی خوب مواظب باشید ترش نکنید یه وخ البته منم دوسش دارم خیلی با ممکه مال سمیرا=:femenist: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ من که به اصغر جان جواب رد دادم نه!!! من!!!!! ناز کردنهای دخترونست، دیدی دلت براش تنگولیده ... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ینی بلا استثنا شما پسرا عاشق سلنا گمزید:icon_pf (34):رو در دیوار و وبلاگها و پروفا اسمشو مینویسیدولی خوب مواظب باشید ترش نکنید یه وخ البته منم دوسش دارم خیلی با ممکه مال سمیرا=:femenist: مگه کس دیگه ای هم از سلنای من خوشش میاد ؟!!!! نففففففس ککککککشششششششششششششششششش :167: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ناز کردنهای دخترونست، دیدی دلت براش تنگولیده ... نخیر هم من دیگه میرم؛ تا شب؛ خداحافظی لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ من که به اصغر جان جواب رد دادم نه!!! من!!!!! :w821:ای نامرد بی ادب شکمت بره یعنی چی عه مگه تو میکروب بیولوژی نبودی؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 طو کدوم مدرصه درص خوندی؟ عملاحاطو چند میشدی؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 نخیر تو دانشگاه قزوین بچه ها میکروب بیولوژی میخونن؟!!!:texc5lhcbtrocnmvtp8 اصطاد که شوما باشی امکان نداره آدم عملاشو کمطر از بیصط بشه ناز کردنهای دخترونست، دیدی دلت براش تنگولیده ... نه بابا کجای کاری به اصغر جواب رد داد اصغر رگشو زد الان تو بیمارستانه:w821: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ مگه کس دیگه ای هم از سلنای من خوشش میاد ؟!!!! نففففففس ککککککشششششششششششششششششش :167: بله بله تا دلت بخوااااااد :dancegirl2: حالا غیرتی نشو بذا قیصر و برو بجسو صدا کنم بعد حمله کن بهشون چه غیرتی هم هست!!باشه چون انقد عاشقی با سلنا صحبت میکنم فقط تورو بینه بقیه رو جواب رد بهشون بده 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ نخیر هم من دیگه میرم؛ تا شب؛ خداحافظی کجاااااااا حالا تازه اومدی که بودی حالا دور هم بودیم به بهرام میخندیدیم یکم 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ سیلاااااااااام از دوستان کسی دستور پخت میرزا قاسمی رو بلده؟ 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ نخیر هم من دیگه میرم؛ تا شب؛ خداحافظی گرچه میدونم تا رفتنت 3 ساعت دیگه طول میکشه و میمونی، ولی خدا نگهدار :texc5lhcbtrocnmvtp8 :w821:ای نامرد نخیر تو دانشگاه قزوین بچه ها میکروب بیولوژی میخونن؟!!!:texc5lhcbtrocnmvtp8 اصطاد که شوما باشی امکان نداره آدم عملاشو کمطر از بیصط بشه نه بابا کجای کاری به اسمال جواب رد داد اسمال رگشو زد الان تو بیمارستانه:w821: نمیدونم والا، تازه فردا دارم میرم دانشگاه قزوین ثبت نام کنم :texc5lhcbtrocnmvtp8 دعا کنین بچه ها :texc5lhcbtrocnmvtp8 بله خب طدریص بنده هرف نداره اسمال مگه خاستگار مینا نبود؟ :ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده