sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ سلام ننه :girlhi:خوفی؟:w963: تخنایی؟ 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ سلام ننه :girlhi:خوفی؟:w963:تخنایی؟ سلام ننه جون، خوبم مرسی، شما خوبی؟ آره تهنای تهنام، هیشکی نیس 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ من امده ام وای وای من آمده ام خلاصه اینکه اومدیم یه سری بزنیم به شمالیا و شمال کشور یه تفرجی کرده باشیم خوبین دوستان خوبی شهرساز حسرتی؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ تو هم برو لالا کن مگه مرغم این وقت شب برم لالا کنم :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ پس بقیه بچه هام مرغن الان رفتن خوابیدن؟ به نکته جالبی اشاره کردی. نری بخوابیا 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی بچه ها کوشن اینجا مهمولا شلوخ بود 1 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ الان جز نادرترین لحظات برا بچه های گیلانه.:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ پس بقیه بچه هام مرغن الان رفتن خوابیدن؟به نکته جالبی اشاره کردی. نری بخوابیا نمیرم خیالت تخت :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ نمیرم خیالت تخت :texc5lhcbtrocnmvtp8 اما من رفتم شب خوش 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ همین دیگه، حال کلاس رفتن ندارم، چجوری بخونم؟ از چی بخونم خودم؟ 504 و این چیزا همش خاله بازیه 504 لغاتاشو بلدی ؟ زبان اینجوری نیست بشینی لغت حفظ کنی باید بمونی تو متن لغت یاد بگیری فیلمای زیان اصلی ببین اول مکالمت خوب شه خیلی از ماها لغتا نوشتنیسو ببینیم معنیشو میگیم حالا یکی تلفظ کنه ما نمیدونیم همون لغته (خودم جدا این مشکل دارم) 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ نفر چهارم شکنجه گاه ابوالفضل - ار «معروف به لطفا در این تایپیک استارت نفرمایید» http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=66603&page=56 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ من امدم بعد چند روززززززززززززززززززززززز:biggrin: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ من امدم بعد چند روززززززززززززززززززززززز:biggrin: کجا بودی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ چهاردهمین کنفرانس کشوری مهندسی برق کرمانشاه:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ چهاردهمین کنفرانس کشوری مهندسی برق کرمانشاه:texc5lhcbtrocnmvtp8 برادر توشه علمیتو بده به ما لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده