VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ کاش اروم اروم از قلب من میرفتی چه دروغای شیرینی به من میگفتی این همه عاشق بودم تو نفهمیدی 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ چی خوبه دیگههههههههههههههه ااااااااااااااااااااااااااااااااسسسسسم منو نمیاری :167: آجیت مرد:w821:از چشمم افتادی داداش بد :1111: من شویم اینکارو کنه دق میکنم اگه دیگه بهتون آگاهی و اطلاعات دادم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ کاش اروم اروم از قلب من میرفتی چه دروغای شیرینی به من میگفتی این همه عاشق بودم تو نفهمیدی عاشق بودی رو نمیکردی شیطون؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ اگه دیگه بهتون آگاهی و اطلاعات دادم اره اینطوری هستا مردا معشوقه دارن اما علنیش نمیکنن عاشق بودی رو نمیکردی شیطون؟ واسه رفرش گذاشتم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ سرت درد نکنه سلامت باشی! 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ نمیدونم کی اینو گذاشته مگه دستم بهش نرسه بهله بهله ! فهمیدم کی این کارو کرده !:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ بهله بهله !فهمیدم کی این کارو کرده !:biggrin: در کل بچه اروم و بی سر صداییه 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ در کل بچه اروم و بی سر صداییه :texc5lhcbtrocnmvtp8:texc5lhcbtrocnmvtp8:texc5lhcbtrocnmvtp8 خیلییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ من اووووووووووووووووووووووومدم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ منم اومدمممممممممممم :62izy85: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ :dancegirl2:کسی پشت سر من حرف زد؟ ما نیز آمدیم و رفتیم ولی دوباره پس از صرف نهار می آییم 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ :dancegirl2:کسی پشت سر من حرف زد؟ما نیز آمدیم و رفتیم ولی دوباره پس از صرف نهار می آییم تو دوباره تو اومدی ؟!؟! :icon_razz: برو بذار با همشهریامون راحت باشیم !!!!! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ منم اومدمممممممممممم :62izy85: خوش اووووووووووومدی:w14: :dancegirl2:کسی پشت سر من حرف زد؟ما نیز آمدیم و رفتیم ولی دوباره پس از صرف نهار می آییم نه ؛ کی حرف زد تو دوباره تو اومدی ؟!؟! :icon_razz:برو بذار با همشهریامون راحت باشیم !!!!! همشهریات کیان؟ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ :dancegirl2:کسی پشت سر من حرف زد؟ما نیز آمدیم و رفتیم ولی دوباره پس از صرف نهار می آییم خوش اومدیییییییییینگ :62izy85: خوش اووووووووووومدی:w14: میسیییییییییینگ :62izy85: میگم ماشالا چقد اینجا گیلانیا زیادن!:62izy85: 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ همشهریات کیان؟ شمایین دیگه !( دوس دارم خودمو قاطی کنم !) فقط یه 600 700 کیلومتر با هم فاصله داریم !:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ خوش اومدیییییییییینگ :62izy85: میسیییییییییینگ :62izy85: میگم ماشالا چقد اینجا گیلانیا زیادن!:62izy85: اوهووووووم اوهووووووم؛ حالا خیلیاشون فعالیت نمیکنن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ شمایین دیگه !( دوس دارم خودمو قاطی کنم !)فقط یه 600 700 کیلومتر با هم فاصله داریم !:biggrin: آهان؛ فقط 600 700 کیلومتر یعنی کجایین؟ لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ آهان؛ فقط 600 700 کیلومتر یعنی کجایین؟ زیاد دور نیست ! همین دورو برا ! اصفهان !:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده