vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به هم میهنای خودم خوب استانی دارین خوب لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تهران جهنمیه نه کارگاه دارم نمیتونم زود به زود بیاکم ترمای قبل سه هفته یبار میومدیم گاهی دو هفته یبار این ترم میره بالای یه ماه و نیم ووووووووووو, یک و نیم ماه :icon_pf (34): راستی قضیه یارانه شدن تشکر چیه( گذاشتی تو برچسب) لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به هم میهنای خودم خوب استانی دارین خوب سلاااااااااااام معمار حسرتی عیدت مباااااااااارک:w14: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ ووووووووووو, یک و نیم ماه :icon_pf (34): راستی قضیه یارانه شدن تشکر چیه( گذاشتی تو برچسب) اره دلتنگ میشمخدا کنه اینقدر سرم شلوغ باشه که به چیزی فک نکنم:icon_pf (34): اخه معمولا تنکس نمیزنی میای 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سلاااااااااااام معمار حسرتی عیدت مباااااااااارک:w14: سلام شهرساز حسرتی خودمون عید تو هم مبارک اومدم تو تاپیکتون دیگه ......... من با 0111تون خیلی حال میکنم پس خاطراتو نبر برام بذار یادگاری بهونه ی اشکام باشه تو شبای بی قراری لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ اره دلتنگ میشمخدا کنه اینقدر سرم شلوغ باشه که به چیزی فک نکنم:icon_pf (34): اخه معمولا تنکس نمیزنی میای آخه همیشه یادم میره؛ ولی یهو یادم میاد همرو باهم میزنم دیگه :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ آخه همیشه یادم میره؛ ولی یهو یادم میاد همرو باهم میزنم دیگه :persiana__hahaha: میدونم گذاشتم یادت نره دفعه بعد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سلام شهرساز حسرتی خودمونعید تو هم مبارک اومدم تو تاپیکتون دیگه ......... من با 0111تون خیلی حال میکنم پس خاطراتو نبر برام بذار یادگاری بهونه ی اشکام باشه تو شبای بی قراری معمار حسرتی :persiana__hahaha: 3 خط آخر رو متوجه نشدم؛ 0111 چی چیه؟ کد رشت 0131 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ معمار حسرتی :persiana__hahaha: 3 خط آخر رو متوجه نشدم؛ 0111 چی چیه؟ کد رشت 0131 یه گروه که رپ میخونه خیلی هم خوب میخونه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ میدونم گذاشتم یادت نره دفعه بعد ای بابا؛ باااااااااااااشه، دیگه قول میدم یادم نره ؛:persiana__hahaha: چرا میلاد و سپیده و سمیرا نمیان؛ دلم تنگیده لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ معمار حسرتی :persiana__hahaha: 3 خط آخر رو متوجه نشدم؛ 0111 چی چیه؟ کد رشت 0131 یه بیت از آهنگ معروف farwellبود یه لحظه حواسم نبود داشتم آهنگشو گوش میدادم جو گیر شدم نفهمیدم گیلانم مازندران نیستم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ ونوسی سمیرا چرا برچسباشو پاک کرده من چه مودونم یه گروه که رپ میخونهخیلی هم خوب میخونه عهههه؛ نومودونستم ؛ سوتی دادم رفت لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا؛ باااااااااااااشه، دیگه قول میدم یادم نره ؛:persiana__hahaha: چرا میلاد و سپیده و سمیرا نمیان؛ دلم تنگیده منم من چه مودونم عهههه؛ نومودونستم ؛ سوتی دادم رفت نه چه سوتی هر کی یه سبک گوش میده منم سبکای دیگه رو نمیشناسم:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ یه بیت از آهنگ معروف farwellبود یه لحظه حواسم نبود داشتم آهنگشو گوش میدادم جو گیر شدم نفهمیدم گیلانم مازندران نیستم ای بابا؛ ایراد نداره؛ راحت باش، گیلان و مازندران نداره که :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من فعلا میرم ونوسی:girl_in_dreams:شاید دیرتر اومدم:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ منم نه چه سوتی هر کی یه سبک گوش میده منم سبکای دیگه رو نمیشناسم:girl_in_dreams: آهان ؛ دیگه چه خبر؟ دیشب چه سرد بود؛یخیدم ( تشکر زدما) لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ معمار حسرتی :persiana__hahaha: 3 خط آخر رو متوجه نشدم؛ 0111 چی چیه؟ کد رشت 0131 گروه رپ بابلی 0111 رو می گه! خوش اومدی مرسی یه زمانی شما رو تو تاپیکای کشاورزی و مکانیک دیدم,می گفتم چرا همه جا فعالیت می کنه الا تو صنایع, الان من خودمم شدم یکی مثل شما,همه جا سر می زنم الا مازندران 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ گروه رپ بابلی 0111 رو می گه! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ در رشت سه چیز است، هر وقت که بخواهی، ترشه تره و باقالی قاتوق، اشپل ماهی! تو مره خواهی؟ -آها آها جانه من خواهی؟ -آها آها تو خاطر خواهی؟ -آها آها مرگ من خواهی؟ -آها آها در رشت سه چیز است، هر وقت که بخواهی، ترشه تره و باقالی قاتوق، اشپل ماهی! تو ای نگار سرکشم -رعنای من که سر و پا خواهشم -رعنای تو ای نگار سرکشم -رعنای روغن جوی دامن کشم -رعنای جانه من بوگو مرگ من بوگو -رعنای رعنای گوله -رعنای خیلی خوشگله -رعنای رعنای چشه -رعنای گوله آتیشه -رعنای 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده