VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ سلام جیجلیییییییییییییی:dancegirl2:کوجا بودییییییییییییییییییییییییییییییییی دلم برات یه ذره شده بید :dancegirl2: کلی بات حرف دارم ولی الان باید برم جامو واگذار میکنم به تو بیا ونوو راضی کن زن اصغر شه:dancegirl2: :biggrin: اره خیلی:girl_yes2: آخه چرا لگد به بختت میزنی ننه؟ همینو بوگو:ydm47612zsesgift969 ونوس تو این بحران بی شوهری کفران نعمت نکن 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ دیگه چی پس داداشت چی کارس؟:97:اون میره واسه تحقیق.:gnugghender: زیادم فکر نکن، خوب نیس مردمو معطل کنیم.:there: اینقد ازم خسته شدی، میخوای بفرستیم برم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ اینقد ازم خسته شدی، میخوای بفرستیم برم اواتار عکس کیه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ :biggrin: همینو بوگو:ydm47612zsesgift969 ونوس تو این بحران بی شوهری کفران نعمت نکن از اصغر حان عسک ندارین؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ اواتار عکس کیه خودمم دیگه، چتو نشناختی . . . . . . . . . . . . . الهه حصاری، بازیگره فیلم مردان مریخی زنان ونوسی لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ تو که پشیمونی؛ چرا منو میخوای بدبخت کنی نه به جان خودم اصغر فرق داره... مگه دست خودشه که راضی نشه...:v57xpgj21gn50sq6izfیه عمر واسش زحمت کشیدم،خودم نخوردم دادم به اون.:w74: اگه تو بگی خوبه دیگه تمومه، دیگه راضی کردن نمی خواد. مفارکههههههههههههههههه:Laie_28::ha5t4lmd53df3cpu2lq:mbj6ivxkw3ccem7bie7:2eaoapgxehimkak1y7e به مبارکی و میمنت بزن کف قشنگه رو... آخه ننه ؛ چطور دلت میاد بدون تحقیق منو بفرستی خونه بخت؟ شاید معتاد باشه خب کی گفته بدون تحقیییییییییییییق؟ ایول عروسیهههههههه :texc5lhcbtrocnmvtp8 حالا تو شیکمتو صابون نزن بذار حالا عروسو راضی کنیم بعد الهی ننه:girlhi: فدات شه :pichak29:سمیرا خوشبختی تو رو می خواد:there::ha5t4lmd53df3cpu2lq راس میگه...اینم از بزرگ فامیل دیگه چی پس داداشت چی کارس؟:97:اون میره واسه تحقیق.:gnugghender: زیادم فکر نکن، خوب نیس مردمو معطل کنیم.:there: پس چی... میلاد بدو برو واسه اصغر تحقیق..:w963:.نقش برادر بزرگ خونواده رو داری 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ حالا تو شیکمتو صابون نزن بذار حالا عروسو راضی کنیم بعد خب بعدش چی؟ من فقط میخواستم تبریک بگم عجب دنیایی شده، همه سن و سالامون یکی یکی دارن میرن سر خونه زندگیشون :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ :girl_blush2: غروب شد باز خیالت بسرم زد سپیده :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ خب بعدش چی؟ من فقط میخواستم تبریک بگم عجب دنیایی شده، همه سن و سالامون یکی یکی دارن میرن سر خونه زندگیشون :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ نه به جان خودم اصغر فرق داره... به مبارکی و میمنت بزن کف قشنگه رو... کی گفته بدون تحقیییییییییییییق؟ حالا تو شیکمتو صابون نزن بذار حالا عروسو راضی کنیم بعد راس میگه...اینم از بزرگ فامیل پس چی... میلاد بدو برو واسه اصغر تحقیق..:w963:.نقش برادر بزرگ خونواده رو داری من اصغر رو نوموخوام اگه هم ازش خوشم اومد باید با دخترم در موردش صحبت کنم؛ نظرش برام مهمه خب بعدش چی؟ من فقط میخواستم تبریک بگم عجب دنیایی شده، همه سن و سالامون یکی یکی دارن میرن سر خونه زندگیشون :texc5lhcbtrocnmvtp8 حالا کی خواست عروس شه که هی تبریک میگی :girl_blush2: غروب شد باز خیالت بسرم زد سپیده :girl_blush2: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ حالا کی خواست عروس شه که هی تبریک میگی یکی از دوستام لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ یکی از دوستام آهان ؛ مبارک باشه، ایشاللههههههههههههههه شما داماد بشین لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ من اصغر رو نوموخوام اگه هم ازش خوشم اومد باید با دخترم در موردش صحبت کنم؛ نظرش برام مهمه حالا کی خواست عروس شه که هی تبریک میگی دخترت کیه؟ ورپریده وقتی من میگم موقه شوور کردنته بگو چشم بمونی رو دستمون بعد من چه خاکی تو سرم بریزم؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ خب بعدش چی؟ من فقط میخواستم تبریک بگم عجب دنیایی شده، همه سن و سالامون یکی یکی دارن میرن سر خونه زندگیشون :texc5lhcbtrocnmvtp8 الان گریه کردی دلم برات کباب شد دادا:w821: عیب نداره هنوز آجیت نمرده ازون جایی که فک و فامیل عباس دیگه تموم شدن بعدشم من بنگاه معاملات زن و شوهری ندارم میگم خانجون واست آستین بالا بزنه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ دخترت کیه؟ورپریده وقتی من میگم موقه شوور کردنته بگو چشم بمونی رو دستمون بعد من چه خاکی تو سرم بریزم؟ zahra22 من بدون حضور وکیلم یک کلمه هم دیگه حرف نمیزنم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ میلاد تهرونی اینو به خدا من اضاف نکردم ولی خیلی باحالهوربپری مینا 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ zahra22 من بدون حضور وکیلم یک کلمه هم دیگه حرف نمیزنم برو صداش کن بگو بیاد خو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده