میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ سلام میلاد؛ بازم دود و دم راه انداختی که پسر نوح با بدان نشست و نمیدونم چی چی:Ghelyon: یادگار دوران دبیرستانه تاحالا باهامون بوده و خاهد بود:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ پسر نوع با بدان نشست و نمیدونم چی چی:Ghelyon:یادگار دوران دبیرستانه تاحالا باهامون بوده و خاهد بود:Ghelyon: نوح نبود قبلاً ؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ پسر نوع با بدان نشست و نمیدونم چی چی:Ghelyon:یادگار دوران دبیرستانه تاحالا باهامون بوده و خاهد بود:Ghelyon: خاندان نبوتش گم شد میای اینجا باید ترک کنی؛ دیگه نخواهد بود راستی 18 میشی؛ نوع نه نوح خاهد نه خواهد لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ هرچی می کشیم از این کوفتیه:Ghelyon: عقل و هوشمونم دود کردیم رفت:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ هرچی می کشیم از این کوفتیه:Ghelyon: عقل و هوشمونم دود کردیم رفت:Ghelyon: خب مجبوری بکشییییییییییی لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ گویا همه رفتننننننننننننن کسی دورو برمون نیسسسسسسس که این بی کس شدن در باورمون نیسسسسسسسسس:w821::babygirl: فک کنم دوباره عین اون اولا یه بار من میام یه سر میزنم یه بار تو یه بارم خان داداش که اونم پیدا میدا نیست:w821: عیب نداره بازم پرچم بالااااااااااااست:babygirl: ما هستیم:w963: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ خاندان نبوتش گم شد میای اینجا باید ترک کنی؛ دیگه نخواهد بود راستی 18 میشی؛ نوع نه نوح خاهد نه خواهد بابا این خانداداش نا جور غلط املایی داره ینی کلی باید وقت بذاری غلط املاییشو بگیری مقصودش فقط نوشتنه به نوع نوشتن و درست نوشتن فک نمیکنه منم هی تو دلم پشت سرش حرف زدم امروز خودم یه سوتی دادم تو تالار زیست خیلی با افتخار داشتم راجع به قورباغه ای که تشریح میکردم مینوشتم نگو قورباغه رو نوشته بودم غورباقه:icon_pf (34):آقا یکی از بچه ها اومد فولمونو گرفت آبرومون رفت:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ بابا این خانداداش نا جور غلط املایی داره ینی کلی باید وقت بذاری غلط املاییشو بگیری مقصودش فقط نوشتنه به نوع نوشتن و درست نوشتن فک نمیکنه منم هی تو دلم پشت سرش حرف زدم امروز خودم یه سوتی دادم تو تالار زیست خیلی با افتخار داشتم راجع به قورباغه ای که تشریح میکردم مینوشتم نگو قورباغه رو نوشته بودم غورباقه:icon_pf (34):آقا یکی از بچه ها اومد فولمونو گرفت آبرومون رفت:icon_pf (34): سلاااااااام سمیرا جونی من هر وقت تو خونه سوتی میدم؛ دامادم میگه من نمیدونم کی شما رو فرستاد دانشگاه و بهتون مدرک میده حالا حکایت شماست کی به شما مدرک میده آخه لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سلام هم استانی های گرام :persiana__hat: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سلام هم استانی های گرام :persiana__hat: سلااااام ؛ خوبی؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سلاااااااام سمیرا جونی من هر وقت تو خونه سوتی میدم؛ دامادم میگه من نمیدونم کی شما رو فرستاد دانشگاه و بهتون مدرک میده حالا حکایت شماست کی به شما مدرک میده آخه نخند:w821: دلت میاد:w821: امروز ضایع شدم:w821: اتفاقا بابام همیشه میگه حیف اون لیسانس که به شما جوونای امروزی میدن دوزار سواد ندارین سلام هم استانی های گرام :persiana__hat: درود علیکم داش بهرام:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سلاممممممممممممممممممممم درووووووووود چوطو موطویی؟:w963: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ نخند:w821:دلت میاد:w821: امروز ضایع شدم:w821: اتفاقا بابام همیشه میگه حیف اون لیسانس که به شما جوونای امروزی میدن دوزار سواد ندارین بابات حق داره لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سلاممممممممممممممممممممم سلااااااااااااااااااااااااام من همش اسمتو تی ری دی پی دی میخونم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ *venoos*, goldstone, hamid_shahrsaz لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده