میلاد68 3471 ارسال شده در 11 آبان، 2011 سلام میلاد؛ بازم دود و دم راه انداختی که پسر نوح با بدان نشست و نمیدونم چی چی:Ghelyon: یادگار دوران دبیرستانه تاحالا باهامون بوده و خاهد بود:Ghelyon: 2
Artaria 13629 ارسال شده در 11 آبان، 2011 پسر نوع با بدان نشست و نمیدونم چی چی:Ghelyon:یادگار دوران دبیرستانه تاحالا باهامون بوده و خاهد بود:Ghelyon: نوح نبود قبلاً ؟ 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 آبان، 2011 پسر نوع با بدان نشست و نمیدونم چی چی:Ghelyon:یادگار دوران دبیرستانه تاحالا باهامون بوده و خاهد بود:Ghelyon: خاندان نبوتش گم شد میای اینجا باید ترک کنی؛ دیگه نخواهد بود راستی 18 میشی؛ نوع نه نوح خاهد نه خواهد
میلاد68 3471 ارسال شده در 11 آبان، 2011 هرچی می کشیم از این کوفتیه:Ghelyon: عقل و هوشمونم دود کردیم رفت:Ghelyon: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 آبان، 2011 هرچی می کشیم از این کوفتیه:Ghelyon: عقل و هوشمونم دود کردیم رفت:Ghelyon: خب مجبوری بکشییییییییییی
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 12 آبان، 2011 گویا همه رفتننننننننننننن کسی دورو برمون نیسسسسسسس که این بی کس شدن در باورمون نیسسسسسسسسس:w821::babygirl: فک کنم دوباره عین اون اولا یه بار من میام یه سر میزنم یه بار تو یه بارم خان داداش که اونم پیدا میدا نیست:w821: عیب نداره بازم پرچم بالااااااااااااست:babygirl: ما هستیم:w963: 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 12 آبان، 2011 خاندان نبوتش گم شد میای اینجا باید ترک کنی؛ دیگه نخواهد بود راستی 18 میشی؛ نوع نه نوح خاهد نه خواهد بابا این خانداداش نا جور غلط املایی داره ینی کلی باید وقت بذاری غلط املاییشو بگیری مقصودش فقط نوشتنه به نوع نوشتن و درست نوشتن فک نمیکنه منم هی تو دلم پشت سرش حرف زدم امروز خودم یه سوتی دادم تو تالار زیست خیلی با افتخار داشتم راجع به قورباغه ای که تشریح میکردم مینوشتم نگو قورباغه رو نوشته بودم غورباقه:icon_pf (34):آقا یکی از بچه ها اومد فولمونو گرفت آبرومون رفت:icon_pf (34): 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 آبان، 2011 بابا این خانداداش نا جور غلط املایی داره ینی کلی باید وقت بذاری غلط املاییشو بگیری مقصودش فقط نوشتنه به نوع نوشتن و درست نوشتن فک نمیکنه منم هی تو دلم پشت سرش حرف زدم امروز خودم یه سوتی دادم تو تالار زیست خیلی با افتخار داشتم راجع به قورباغه ای که تشریح میکردم مینوشتم نگو قورباغه رو نوشته بودم غورباقه:icon_pf (34):آقا یکی از بچه ها اومد فولمونو گرفت آبرومون رفت:icon_pf (34): سلاااااااام سمیرا جونی من هر وقت تو خونه سوتی میدم؛ دامادم میگه من نمیدونم کی شما رو فرستاد دانشگاه و بهتون مدرک میده حالا حکایت شماست کی به شما مدرک میده آخه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 آبان، 2011 سلام هم استانی های گرام :persiana__hat: سلااااام ؛ خوبی؟
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 12 آبان، 2011 سلاااااااام سمیرا جونی من هر وقت تو خونه سوتی میدم؛ دامادم میگه من نمیدونم کی شما رو فرستاد دانشگاه و بهتون مدرک میده حالا حکایت شماست کی به شما مدرک میده آخه نخند:w821: دلت میاد:w821: امروز ضایع شدم:w821: اتفاقا بابام همیشه میگه حیف اون لیسانس که به شما جوونای امروزی میدن دوزار سواد ندارین سلام هم استانی های گرام :persiana__hat: درود علیکم داش بهرام:Ghelyon: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 آبان، 2011 نخند:w821:دلت میاد:w821: امروز ضایع شدم:w821: اتفاقا بابام همیشه میگه حیف اون لیسانس که به شما جوونای امروزی میدن دوزار سواد ندارین بابات حق داره
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 آبان، 2011 سلاممممممممممممممممممممم سلااااااااااااااااااااااااام من همش اسمتو تی ری دی پی دی میخونم
ارسال های توصیه شده