~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ شهر ما رشت است؛ همانگونه که گفتید گاه باران می آید ؛ گاه نه؛ شهر شما کجاست؟ شهر ما هم به سمت غرب است اگر حدس زدید یک آبنبات به شما هدیه می دهم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ شهر ما هم به سمت غرب است اگر حدس زدید یک آبنبات به شما هدیه می دهم رضوانشهر لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ رضوانشهر نه بیا اینورتر آخرین شهر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ نه بیا اینورتر آخرین شهر آستارا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ آفرین دخترم خیلی ازمون دوری؛ دانشجو کجایی؟ لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی ازمون دوری؛ دانشجو کجایی؟ آستارا ، قراره واسه ارشد بخونم اگه خدا بخواد شما چی وونوس خانوم؟ من نمیدونم چرا اینجا حرف می زنیم به همدیگه پیام نمیدیم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ آستارا ، قراره واسه ارشد بخونم اگه خدا بخوادشما چی وونوس خانوم؟ من نمیدونم چرا اینجا حرف می زنیم به همدیگه پیام نمیدیم من ترم 7 معماری ام تو رشت راس میگیا چه بارون قشنگی دیشب چه سرد بودا آره؛ خیلیییییییییییی خوبه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ حال میده پارک محتشم بشینی الان بریم مینا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ پایه ای 5 بریم؟ بذار بعد ماه رمضون بریم ؛ یه چی بخوریم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده