* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آبان، 2011 بهبههه سارا خانم سمیرا بیا رفیقت اومد دیگه کسی جلو دار شما نمیشه جز ... چرا پروفایلتو بستی؟!!!
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 6 آبان، 2011 چرا پروفایلتو بستی؟!!! اااااااااااا زرنگی میخوای باز کنیم پوروفمونو عین قوم تاتار بیریزین تو پوروفمون منقرضمون کنید:icon_pf (34): 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 6 آبان، 2011 خوبی مادر جان؟ اااااااااا بهبه دختر کی هستی ؟:babygirl: عشل کی هستی؟:babygirl:
VINA 31339 ارسال شده در 6 آبان، 2011 کجا رفتحالا چرا گلیه میکنی شی شده مگه؟ پروفشو ببین خو دلم تنگ میشه واسش 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 6 آبان، 2011 پروفشو ببین خو دلم تنگ میشه واسش رفتم دیدم یهنی چی؟ قضیه چیه؟ باز دوباره قاط زدا کجا رفت مگه نمیدونه ما بدون داداشمون دق میکنیم خدااااااااااااااااااااااااا من از دست این ملت چیکار کنم:w821:چرا اینکارارو میکنین بابا من روحیم حساسه قلبم ضعیفه:icon_pf (34): کجا رفت قرار بود با هم مسابقه اطلاعات عمومی شرکت کنیم ثبت نوم کردیم مگه میتونه بره چیزی شده؟ با کسی کنتاکت پیدا کرده؟:w821: 1
VINA 31339 ارسال شده در 6 آبان، 2011 رفتم دیدمیهنی چی؟ قضیه چیه؟ باز دوباره قاط زدا کجا رفت مگه نمیدونه ما بدون داداشمون دق میکنیم خدااااااااااااااااااااااااا من از دست این ملت چیکار کنم:w821:چرا اینکارارو میکنین بابا من روحیم حساسه قلبم ضعیفه:icon_pf (34): کجا رفت قرار بود با هم مسابقه اطلاعات عمومی شرکت کنیم ثبت نوم کردیم مگه میتونه بره چیزی شده؟ با کسی کنتاکت پیدا کرده؟:w821: خبر ندارم چجوری میخواد ترک کنه 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 6 آبان، 2011 خبر ندارم چجوری میخواد ترک کنه ینی چی مگه دست خودشه:w821: با یکی دعواش شده تو بخش تبریک و تشکر از مدیران برق پست داده برو بخون مثل اینکه با یکی دعواش شده....:w74: چیکار کنیم حالا چجوری داداشمونو به آغوش خانواده برگردونیم دوباره:w821: 1
VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 ینی چی مگه دست خودشه:w821:با یکی دعواش شده تو بخش تبریک و تشکر از مدیران برق پست داده برو بخون مثل اینکه با یکی دعواش شده....:w74: چیکار کنیم حالا چجوری داداشمونو به آغوش خانواده برگردونیم دوباره:w821: فکر کنم بره یه انجمن دیگه امارشو باید از ارمین در بیارم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آبان، 2011 اااااااااااا زرنگی میخوای باز کنیم پوروفمونو عین قوم تاتار بیریزین تو پوروفمون منقرضمون کنید:icon_pf (34): گلم, اگه بدونیم کسی ناراحت میشه ؛ به پروفایلش نمیریم؛ به پروف شماها هم خب نمیایم؛ مطمئن باش؛ این حمله ها هم واسه چند روزه؛ چون پرتو داره میره مالزی؛ خواست یه خاطره ای بذاره چرا میگی تاتار اااااااااا بهبه دختر کی هستی ؟:babygirl: عشل کی هستی؟:babygirl: دخمره مامانم امین رفت جاش خالیه ، چرا همه گیلانیا قهر میکنن میرن, آرمین ؛ مهیار ؛ امین
ارسالهای توصیه شده