VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ گلم, اگه بدونیم کسی ناراحت میشه ؛ به پروفایلش نمیریم؛ به پروف شماها هم خب نمیایم؛ مطمئن باش؛ این حمله ها هم واسه چند روزه؛ چون پرتو داره میره مالزی؛ خواست یه خاطره ای بذاره چرا میگی تاتار دخمره مامانم جاش خالیه ، چرا همه گیلانیا قهر میکنن میرن, آرمین ؛ مهیار ؛ امین واسه همیشه میره؟دیگه نمیاد؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ واسه همیشه میره؟دیگه نمیاد؟ نومودونم باهاش بحرف, شاید برگردونیش لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ چه خبره انقدر آبغوره میگیرین؟؟؟ :w888: پاشین برین باهاش بحرفین به جای این کارا:w888: اه اه اه :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ گلم, اگه بدونیم کسی ناراحت میشه ؛ به پروفایلش نمیریم؛ به پروف شماها هم خب نمیایم؛ مطمئن باش؛ این حمله ها هم واسه چند روزه؛ چون پرتو داره میره مالزی؛ خواست یه خاطره ای بذاره چرا میگی تاتار دخمره مامانم جاش خالیه ، چرا همه گیلانیا قهر میکنن میرن, آرمین ؛ مهیار ؛ امین بابا جون شوخی کردم چرا همتون اینقد بی اعصاب شدین همش تقصیر این امینه رفت اعصاب هممونو بهم ریخت آخه این کارا چیه میکنه :w821: حالاا چیکار کنیممممممممم:w821: منم میرم حالا که اینجوری کردین:w821: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بابا جون شوخی کردم چرا همتون اینقد بی اعصاب شدین همش تقصیر این امینه رفت اعصاب هممونو بهم ریخت آخه این کارا چیه میکنه :w821:حالاا چیکار کنیممممممممم:w821: منم میرم حالا که اینجوری کردین:w821: برو منم پشتت میام اما قول نمیدم برنگردم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بابا جون شوخی کردم چرا همتون اینقد بی اعصاب شدین همش تقصیر این امینه رفت اعصاب هممونو بهم ریخت آخه این کارا چیه میکنه :w821:حالاا چیکار کنیممممممممم:w821: منم میرم حالا که اینجوری کردین:w821: شوخی بود؟ پس پروفایلارو باز کنین حمله کنیم -------------------------------------------------- منم میخوام برم؛ دیگه کمتر میام؛ روزی فقط 9 ساعت میخوام بیام ----------------------------------------------------- آواتارت کو لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ شوخی بود؟ پس پروفایلارو باز کنین حمله کنیم-------------------------------------------------- منم میخوام برم؛ دیگه کمتر میام؛ روزی فقط 9 ساعت میخوام بیام ----------------------------------------------------- آواتارت کو قبلا چند ساعت میومدی؟ میگم این ماه اینترنتم تمدید نکنم شاید کمتر اومدم نه:banel_smiley_4:/؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ قبلا چند ساعت میومدی؟میگم این ماه اینترنتم تمدید نکنم شاید کمتر اومدم نه:banel_smiley_4:/؟ 10 ساعت خب اینطوری که اصلا نمیتونی بیای لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ 10 ساعت خب اینطوری که اصلا نمیتونی بیای نه دیگه اونطوری دای لاپ میام لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نه دیگهاونطوری دای لاپ میام واااااااااااااااای مینا ؛ خیلی سخته اونطوری، اما بد فکریم نیست، چون سخته کمتر میای خب حالا که تابستونه ایراد نداره که لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ واااااااااااااااای مینا ؛ خیلی سخته اونطوری، اما بد فکریم نیست، چون سخته کمتر میای خب حالا که تابستونه ایراد نداره که چشام ضعیف شد اخه دارم کور میشم دیگه اره دیگه اونطوری سرعت کمه زیاد نمیام لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ چشام ضعیف شد اخه دارم کور میشم دیگه اره دیگه اونطوری سرعت کمه زیاد نمیام بابامم بهم میگه به زودی عینکی میشی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بابامم بهم میگه به زودی عینکی میشی عینک اولش خیلی سخته من گوشام درد میگرفت:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه ها چه خبره عینک دیگه چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ عینک اولش خیلی سختهمن گوشام درد میگرفت:icon_pf (34): مگه عینکی هستی؟؟؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه ها چه خبره عینک دیگه چیه؟ تبعات پشت کام نشستنه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ تبعات پشت کام نشستنه یعنی ما هم عینکی می شیم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ من از عینک خوشم نمیاد چه کنم باحاش حال نمی کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده