VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 گلم, اگه بدونیم کسی ناراحت میشه ؛ به پروفایلش نمیریم؛ به پروف شماها هم خب نمیایم؛ مطمئن باش؛ این حمله ها هم واسه چند روزه؛ چون پرتو داره میره مالزی؛ خواست یه خاطره ای بذاره چرا میگی تاتار دخمره مامانم جاش خالیه ، چرا همه گیلانیا قهر میکنن میرن, آرمین ؛ مهیار ؛ امین واسه همیشه میره؟دیگه نمیاد؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آبان، 2011 واسه همیشه میره؟دیگه نمیاد؟ نومودونم باهاش بحرف, شاید برگردونیش
سـارا 20071 ارسال شده در 7 آبان، 2011 چه خبره انقدر آبغوره میگیرین؟؟؟ :w888: پاشین برین باهاش بحرفین به جای این کارا:w888: اه اه اه :4chsmu1: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 7 آبان، 2011 گلم, اگه بدونیم کسی ناراحت میشه ؛ به پروفایلش نمیریم؛ به پروف شماها هم خب نمیایم؛ مطمئن باش؛ این حمله ها هم واسه چند روزه؛ چون پرتو داره میره مالزی؛ خواست یه خاطره ای بذاره چرا میگی تاتار دخمره مامانم جاش خالیه ، چرا همه گیلانیا قهر میکنن میرن, آرمین ؛ مهیار ؛ امین بابا جون شوخی کردم چرا همتون اینقد بی اعصاب شدین همش تقصیر این امینه رفت اعصاب هممونو بهم ریخت آخه این کارا چیه میکنه :w821: حالاا چیکار کنیممممممممم:w821: منم میرم حالا که اینجوری کردین:w821: 1
VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 بابا جون شوخی کردم چرا همتون اینقد بی اعصاب شدین همش تقصیر این امینه رفت اعصاب هممونو بهم ریخت آخه این کارا چیه میکنه :w821:حالاا چیکار کنیممممممممم:w821: منم میرم حالا که اینجوری کردین:w821: برو منم پشتت میام اما قول نمیدم برنگردم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آبان، 2011 بابا جون شوخی کردم چرا همتون اینقد بی اعصاب شدین همش تقصیر این امینه رفت اعصاب هممونو بهم ریخت آخه این کارا چیه میکنه :w821:حالاا چیکار کنیممممممممم:w821: منم میرم حالا که اینجوری کردین:w821: شوخی بود؟ پس پروفایلارو باز کنین حمله کنیم -------------------------------------------------- منم میخوام برم؛ دیگه کمتر میام؛ روزی فقط 9 ساعت میخوام بیام ----------------------------------------------------- آواتارت کو
VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 شوخی بود؟ پس پروفایلارو باز کنین حمله کنیم-------------------------------------------------- منم میخوام برم؛ دیگه کمتر میام؛ روزی فقط 9 ساعت میخوام بیام ----------------------------------------------------- آواتارت کو قبلا چند ساعت میومدی؟ میگم این ماه اینترنتم تمدید نکنم شاید کمتر اومدم نه:banel_smiley_4:/؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آبان، 2011 قبلا چند ساعت میومدی؟میگم این ماه اینترنتم تمدید نکنم شاید کمتر اومدم نه:banel_smiley_4:/؟ 10 ساعت خب اینطوری که اصلا نمیتونی بیای
VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 10 ساعت خب اینطوری که اصلا نمیتونی بیای نه دیگه اونطوری دای لاپ میام
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آبان، 2011 نه دیگهاونطوری دای لاپ میام واااااااااااااااای مینا ؛ خیلی سخته اونطوری، اما بد فکریم نیست، چون سخته کمتر میای خب حالا که تابستونه ایراد نداره که
VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 واااااااااااااااای مینا ؛ خیلی سخته اونطوری، اما بد فکریم نیست، چون سخته کمتر میای خب حالا که تابستونه ایراد نداره که چشام ضعیف شد اخه دارم کور میشم دیگه اره دیگه اونطوری سرعت کمه زیاد نمیام
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آبان، 2011 چشام ضعیف شد اخه دارم کور میشم دیگه اره دیگه اونطوری سرعت کمه زیاد نمیام بابامم بهم میگه به زودی عینکی میشی
VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2011 بابامم بهم میگه به زودی عینکی میشی عینک اولش خیلی سخته من گوشام درد میگرفت:icon_pf (34):
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آبان، 2011 عینک اولش خیلی سختهمن گوشام درد میگرفت:icon_pf (34): مگه عینکی هستی؟؟؟
ارسال های توصیه شده