RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 این جمله خیلی برام آشنای یه رفیق تو یونی دارم هروقت با همیم این جمله رو میگه بهم دوستت از من یاد گرفته بحثو عوض نکن بدو بوگو بینم چی میخواستی بگی؟ 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 دوستت از من یاد گرفته بحثو عوض نکن بدو بوگو بینم چی میخواستی بگی؟ هی چی ولش کن مهم نیست:banel_smiley_52: امشب چرا لینجا خلوته 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 هی چی ولش کن مهم نیست:banel_smiley_52:امشب چرا لینجا خلوته ای پلید :persiana__hahaha: فکنم فهمیدم به عباس آقا مربوط بود؟:girlhi: نیدونم آره دلم دارمیگیره :45645: نفسم ونوسکم نیست 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 شهریور، 2011 ای پلید :persiana__hahaha:فکنم فهمیدم به عباس آقا مربوط بود؟:girlhi: نیدونم آره دلم دارمیگیره :45645: نفسم ونوسکم نیست سلاااااااااااام عزیییییییییییزم :aghosh: شُطوریییی ؟؟؟؟ من 2 روز دیگه 2 تا امتحان دارم؛ تحویل موقت طرح هم دارم؛ خلاصه خیلی وقتم کمه:banel_smiley_52: تو این 2 روز فقط میام سر میزنم ببینم شیکا میکنین دوشتوووون دالم؛ شب خوش
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 سلاااااااااااام عزیییییییییییزم :aghosh: شُطوریییی ؟؟؟؟ من 2 روز دیگه 2 تا امتحان دارم؛ تحویل موقت طرح هم دارم؛ خلاصه خیلی وقتم کمه:banel_smiley_52: تو این 2 روز فقط میام سر میزنم ببینم شیکا میکنین دوشتوووون دالم؛ شب خوش باجه عشل دلمممممممممممممممممممممم:aghosh: جیجلتو :babygirl: برو خوب درستو بخون 20 بیاری ببریم با هم پارک شهر ببینم شیگا میکونی 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 ای پلید :persiana__hahaha:فکنم فهمیدم به عباس آقا مربوط بود؟:girlhi: نیدونم آره دلم دارمیگیره :45645: نفسم ونوسکم نیست آفرین این هوشت منو یاد بچه گیام میندازه عباس آقا هم خوبه تازه خوب قرمیده:ws2: 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 سلاااااااااااام عزیییییییییییزم :aghosh: شُطوریییی ؟؟؟؟ من 2 روز دیگه 2 تا امتحان دارم؛ تحویل موقت طرح هم دارم؛ خلاصه خیلی وقتم کمه:banel_smiley_52: تو این 2 روز فقط میام سر میزنم ببینم شیکا میکنین دوشتوووون دالم؛ شب خوش سللللللللللللام گل خاخور برو خاخور برم درستو بخون چای میخوری؟:ws2:
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 موفق ببی ونوس جان... درود بر همگی... درود بر حاج خانم مجلس 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 آفریناین هوشت منو یاد بچه گیام میندازه عباس آقا هم خوبه تازه خوب قرمیده:ws2: ولی به جون داداش میخوام دنیات نباشه یه دونه ای من وقتی به هوش تو فکر میکنم یاد این کارتون میفتم پت و مت البته من هنوز واسه مادر زن شدن جوونم ولی خوب بهش فکر میکنم 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 موفق ببی ونوس جان... درود بر همگی... دروووووووووووووووود بلامیسر چطو موطویی؟ 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 ولی به جون داداش میخوام دنیات نباشه یه دونه ای من وقتی به هوش تو فکر میکنم یاد این کارتون میفتم پت و مت البته من هنوز واسه مادر زن شدن جوونم ولی خوب بهش فکر میکنم حالا تو پتی یا مت نگفتم که حالا مادر زن مابشی اول باید با عباس آقا بیحرفیم ورعنا رو واسطه بزاریم ببینم عباس آقا قبول میکنه باهات زندگی کنه تا بعد مادر زن بیخیال خاخور کوچیکه تازه اگه جور بشه بهت میگیم خانم عباس آقا
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 حالا تو پتی یا متنگفتم که حالا مادر زن مابشی اول باید با عباس آقا بیحرفیم ورعنا رو واسطه بزاریم ببینم عباس آقا قبول میکنه باهات زندگی کنه تا بعد مادر زن بیخیال خاخور کوچیکه تازه اگه جور بشه بهت میگیم خانم عباس آقا بابا تو ینی عکس خودتم نمیشناسی؟ یکی تویی اونیکی رعناست کچل کرده عباس دختر به این خوبی از کجا میخواد پیدا کنهعمرا سر کوچه دیدم محلش بدم 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 بابا تو ینی عکس خودتم نمیشناسی؟یکی تویی اونیکی رعناست کچل کرده عباس دختر به این خوبی از کجا میخواد پیدا کنهعمرا سر کوچه دیدم محلش بدم دلت میاد رعنا من هرچی به عکسای بچه گیامون نگاه میکنم میبینم یکی شبیه تو اون یکی معلوم نیست(میرزا هم اینجاست اسمتو زیر عکست نوشته اون یکی هم نمیشناسه) راستشو بگو اون یکی کیه:w00: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 دلت میاد رعنامن هرچی به عکسای بچه گیامون نگاه میکنم میبینم یکی شبیه تو اون یکی معلوم نیست(میرزا هم اینجاست اسمتو زیر عکست نوشته اون یکی هم نمیشناسه) راستشو بگو اون یکی کیه بابا میرزا اون موقه ها مرده بود اون چه میدونه آخه:w00: بعدشم اینا جفتشون آدم بزرگن نتیجه میگیریم یکی تویی که کچلی یکی رعنا که کچلیش به باباش رفته 1
island1991 416 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 خوشکلارو میدزدنا درود بر حاج خانم مجلس دروووووووووووووووود بلامیسر چطو موطویی؟ من خبم...شومانم که ایشالا خوبید؟!
island1991 416 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 سلااااااااااام کسی نیسا؟؟؟ سلام بلا می سر...تنم که همش پرنده نه غذا دنی...
ارسال های توصیه شده