RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 12 تیر، 2011 واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای:w00: وای وای:w00: بابا من دیوانه شدم یکی نیست اینجا 24 ساعته پرنده پر نمیزنه بابا آبروی هر چی گیلکه بردین به خدا:w00: یکم بیاید گپ بزنیم باوو 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 تیر، 2011 ای ولا ،دمتون گرم ، صفحه 26 عجب آهنگ قشنگی گذاشتین.:w72: من گذاشتم:shad:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 تیر، 2011 واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای:w00:وای وای:w00: بابا من دیوانه شدم یکی نیست اینجا 24 ساعته پرنده پر نمیزنه بابا آبروی هر چی گیلکه بردین به خدا:w00: یکم بیاید گپ بزنیم باوو سلااااااااااااااااااااااااام
shayan1989 523 ارسال شده در 13 تیر، 2011 آخی همشهری :aghosh:؛خب از کجا میشناختمت:62izy85:؛ خب چرا تو این تاپیک نمیومدی:62izy85:؛ خب باشه دیگه از یاد نمیبرمت:flowerysmile::4uboxsmiley: [FLASH=width=25 heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] جمع بچه ها رشت جمعه فقط من رو کم دارن من رشتی ام ولی تهران بزرگ شدم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 تیر، 2011 جمع بچه ها رشت جمعه فقط من رو کم دارن من رشتی ام ولی تهران بزرگ شدم وووووووووووووووو، بچه رشتی هستی:62izy85: بابا همشهری ، کجا بودی تا حالا
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 تیر، 2011 تی دست درد نکنه،ایشالا همیشه شاد ببی ممنووووووووووووووووووووون:62izy85:
wamba 274 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 زکن جان سلام شومی احوال خب ایسه؟ دنید چیسه؟ من گم بَعید اَیه اَطویی گب بَزنیم نتنید بَفهمید اما چی گیم بیدینم چقد مَرَ همراهی کُنید:ws2: تاپیک آپ پرچم بالا دِ چه سیغه ای ایسه؟ الان گیلان پرچمه فَکَشِم بُجُر؟ 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 مرداد، 2011 زکن جان سلامشومی احوال خب ایسه؟ دنید چیسه؟ من گم بَعید اَیه اَطویی گب بَزنیم نتنید بَفهمید اما چی گیم بیدینم چقد مَرَ همراهی کُنید:ws2: تاپیک آپ پرچم بالا دِ چه سیغه ای ایسه؟ الان گیلان پرچمه فَکَشِم بُجُر؟ سلاااام خاااااانووووم جان؛ خووووووش باموئی ؛ کوئه ایسابی؟ نانم بقیه زاکان چرا ناید آیه؛ اما تی دس درد نکنه؛ آمی پرچمه بولند کودی
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 زکن جان سلامشومی احوال خب ایسه؟ دنید چیسه؟ من گم بَعید اَیه اَطویی گب بَزنیم نتنید بَفهمید اما چی گیم بیدینم چقد مَرَ همراهی کُنید:ws2: تاپیک آپ پرچم بالا دِ چه سیغه ای ایسه؟ الان گیلان پرچمه فَکَشِم بُجُر؟ سلام بلا میسر خب ایسی؟:dancegirl2: خاخور جانه قوربان :flowerysmile: خاخور امی زاکان اصلا مرام نریدی ان تورک مورکان انجمنه بیدینی ایجور همدیگره امره فاب ایسد امان سالی ایبارم از هم خبر نیگیریم مره حسودی گیره:viannen_38: تی نام چیسه کویه ایسابی تا هاسا من تره نیدم کر:w963: 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 مرداد، 2011 سلام بلا میسر خب ایسی؟:dancegirl2:خاخور جانه قوربان :flowerysmile: خاخور امی زاکان اصلا مرام نریدی ان تورک مورکان انجمنه بیدینی ایجور همدیگره امره فاب ایسد امان سالی ایبارم از هم خبر نیگیریم مره حسودی گیره:viannen_38: تی نام چیسه کویه ایسابی تا هاسا من تره نیدم کر:w963: تی مرا موافقم
میلاد68 3471 ارسال شده در 27 مرداد، 2011 امی زاکان اصلا مرام نریدی ان تورک مورکان انجمنه بیدینی ایجور همدیگره امره فاب ایسد امان سالی ایبارم از هم خبر نیگیریم مره حسودی گیره:viannen_38: سلام بر تمامی تالش و گیلک زبانان عزیز:icon_pf (44): ما هم امدیم که با برو بچ گیلانی نواندیشانو بترکونیم و حال ان تورک مورکان انجمنه رو هم بگیریم:167:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 مرداد، 2011 [ خاخور امی زاکان اصلا مرام نریدی ان تورک مورکان انجمنه بیدینی ایجور همدیگره امره فاب ایسد امان سالی ایبارم از هم خبر نیگیریم مره حسودی گیره:viannen_38: سلام بر تمامی تالش و گیلک زبانان عزیز:icon_pf (44): ما هم امدیم که با برو بچ گیلانی نواندیشانو بترکونیم و حال ان تورک مورکان انجمنه رو هم بگیریم:167: سلاااااام سلااااااام :shad: ایففففففففففففففففففل؛ من پایه ام ؛ اگه باشین ؛منم هستم
ارسال های توصیه شده