am in 25041 ارسال شده در 3 دی، 2010 سلااااااااااااااااااااااااام آرمییییییییییییییییین گولاخ چرا بم خبر ندادی اینجا پرچم هنو بالاست؟؟؟؟؟ بچه ها مباپخین یه گردهمایی بزاریم؟؟؟؟؟ هرجا باشه من هستم همین جمعه یا جمعه هفته بعد خوبه؟؟؟؟؟؟ 1
armin.eleman 5393 مالک ارسال شده در 3 دی، 2010 سلااااااااااااااااااااااااامآرمییییییییییییییییین گولاخ چرا بم خبر ندادی اینجا پرچم هنو بالاست؟؟؟؟؟ بچه ها مباپخین یه گردهمایی بزاریم؟؟؟؟؟ هرجا باشه من هستم همین جمعه یا جمعه هفته بعد خوبه؟؟؟؟؟؟ من پایه ام واسه هفته ی بعد راستی اینجا همیشه پرچم بالاست چون توش انزلی چیا دور میزنن:w00: فک کردی همه مثل تو رشتی هستن:icon_pf (34): راستی ..... چیززز ........ اه یادم رفت... آهان خواستی پست کل کل بزنی آمارشو بم بده چون اگه امتیاز بدی اون بالا نمیبینم بعد نمیتونم جوابتو بدم 1
armin.eleman 5393 مالک ارسال شده در 3 دی، 2010 به به بوي كل كل ميادخب شروع كنيد تا ما هم يه كم حالمون جا بياد بچه کجایی مطمئنی میخای با من کل بندازی دیگه نه 1
pme 3474 ارسال شده در 3 دی، 2010 بچه کجاییمطمئنی میخای با من کل بندازی دیگه نه نه مي خوام كل تماشا كنم كل شما دو تا ديدنيه لنگرود 1
armin.eleman 5393 مالک ارسال شده در 3 دی، 2010 نه مي خوام كل تماشا كنمكل شما دو تا ديدنيه لنگرود اِ ...... من تورو قبلا ندیده بودم این امین نپتون که تا شعاع 10 متریه من نمیاد واسه کل کل مینا خوبه واسه کل کل اون آبرار خانومِ خوش کردار کرره 1
am in 25041 ارسال شده در 3 دی، 2010 من پایه ام واسه هفته ی بعد راستی اینجا همیشه پرچم بالاست چون توش انزلی چیا دور میزنن:w00: فک کردی همه مثل تو رشتی هستن:icon_pf (34): راستی ..... چیززز ........ اه یادم رفت... آهان خواستی پست کل کل بزنی آمارشو بم بده چون اگه امتیاز بدی اون بالا نمیبینم بعد نمیتونم جوابتو بدم بوشو کر بوشو تو هنو ننی سیپیشکا چیسهههههه 1
am in 25041 ارسال شده در 3 دی، 2010 اِ ......من تورو قبلا ندیده بودم این امین نپتون که تا شعاع 10 متریه من نمیاد واسه کل کل مینا خوبه واسه کل کل اون آبرار خانومِ خوش کردار کرره بوشو زی تی احواله نرم حیفه اون آبای کی تو ایسی!!!!!!!
pme 3474 ارسال شده در 3 دی، 2010 اِ ...... من تورو قبلا ندیده بودم این امین نپتون که تا شعاع 10 متریه من نمیاد واسه کل کل مینا خوبه واسه کل کل اون آبرار خانومِ خوش کردار کرره حالا ديدي اومدش بوشو کر بوشوتو هنو ننی سیپیشکا چیسهههههه بوشو زیتی احواله نرم حیفه اون آبای کی تو ایسی!!!!!!! خوبه ادامه بدين
armin.eleman 5393 مالک ارسال شده در 3 دی، 2010 بوشو کر بوشوتو هنو ننی سیپیشکا چیسهههههه بوشو زیتی احواله نرم حیفه اون آبای کی تو ایسی!!!!!!! آخه آبرار تو کی بازی نَنی چرا هچین تره پَرکَنی امین راستی ایته روز رشتی بیدم خومام مین /مشت من وارگادم اون دماغ مین
pme 3474 ارسال شده در 3 دی، 2010 آخه آبرار تو کی بازی نَنی چرا هچین تره پَرکَنیامین راستی ایته روز رشتی بیدم خومام مین /مشت من وارگادم اون دماغ مین
pme 3474 ارسال شده در 3 دی، 2010 کوجا رفت نیومد دیگه این آقای آبرار يه سوال: چرا ميگن آبرار ؟ و چرا ميگن آباي؟ 1
armin.eleman 5393 مالک ارسال شده در 3 دی، 2010 يه سوال:چرا ميگن آبرار ؟ و چرا ميگن آباي؟ همش به خاطر اینه که انزلی چیا دوس ندارن مثل رشتیا باشن ولی رشتیا عشق انزلی چیارو دارن اونا همیشه آرزو میکنن آب دریا بیاد بالا و رشت بشه شهر ساحلی تا بتونن اسمشو عوض کنن بزارن انزلی.....
pme 3474 ارسال شده در 3 دی، 2010 همش به خاطر اینه که انزلی چیا دوس ندارن مثل رشتیا باشنولی رشتیا عشق انزلی چیارو دارن اونا همیشه آرزو میکنن آب دریا بیاد بالا و رشت بشه شهر ساحلی تا بتونن اسمشو عوض کنن بزارن انزلی..... آهان پس كه اينطور 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 دی، 2010 همش به خاطر اینه که انزلی چیا دوس ندارن مثل رشتیا باشنولی رشتیا عشق انزلی چیارو دارن اونا همیشه آرزو میکنن آب دریا بیاد بالا و رشت بشه شهر ساحلی تا بتونن اسمشو عوض کنن بزارن انزلی..... چه خبره اینجا
armin.eleman 5393 مالک ارسال شده در 3 دی، 2010 چه شکلک پر مفومی!!!! اوهوم پر مفهومه ولی من واسه مفهومش نزدم یه رشتی پیدا نمیشه 1
yasi * m 5032 ارسال شده در 3 دی، 2010 اوهوم پر مفهومه ولی من واسه مفهومش نزدم یه رشتی پیدا نمیشه آرمین چه خبرته باز معرکه گرفتی اینجا:w00: بساطتو جمع کن بینم!!:w00: 1
ارسال های توصیه شده