Yuhana 12780 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2010 تاج سر شما بوديم. بابا اعتماد به نفس!!!!! این که ما همیشه سرور شما بودیم حقیقتیه!! بپذیر ابوذر جان 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2010 منو پیروزی نداریم که یک روحیم در دو بدن!:ws47: همون میشه! 1
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2010 با اجازه دوستان تاپیک کل کل به تالار ورزش انتقال یافت 1
Turtoise 876 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2010 شما كه سروريد ولي تيم پيروزي نه ای بابا بازم استقلالیا شاخ شدن بیشین بینیم با
EN-EZEL 13039 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2010 مگه کریم باقری آدم کشه!! :jawdrop::icon_pf (72): فعلا که آبیها این فکرو میکنن اینم تصویری از بازنده ها
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2010 این کاریکاتور قدیمههههههههه! اینو داشته باشین بچه ها
EN-EZEL 13039 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2010 طرفداران شکست خورده استقلال: ضایعه حذف از جام حذفی و همچنین دومین باخت مقابل قرمز پوشان تهرانی در چند هفته اخیر را به ساحت آقای واعظ آشتیانی و هیئت مدیره استقلال تسلیت عرض میکنم و از خداوند برای بازماندگان این شکست علو درجات را خواستارم:4chsmu1: امیدوارم خدا ایشالا به همه آبیها صبر جزیل عنایت کند:w139::ws28: 3
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 1 خرداد، 2010 من که دیگه این استقلالو دوست ندارنم!! مربی خیلی در پیتیه داره استقلال بخدا !!! آخه چرا باید استقلال به این زودی حذف بشه! تازه استقلال هم باید قطع امید کنه از قهرمانی در لیگه برتر! جام قهرمانان هم من چشمم آب نمی خوره قهرمان شه مگه اونجا علکیه!! پس امسال قهرمانی بی قهرمانی!!!! :ws44: باید این مربی عوض ششششششششششششششششه! 2
EN-EZEL 13039 ارسال شده در 1 خرداد، 2010 من که دیگه این استقلالو دوست ندارنم!! مربی خیلی در پیتیه داره استقلال بخدا !!! آخه چرا باید استقلال به این زودی حذف بشه! تازه استقلال هم باید قطع امید کنه از قهرمانی در لیگه برتر! جام قهرمانان هم من چشمم آب نمی خوره قهرمان شه مگه اونجا علکیه!! پس امسال قهرمانی بی قهرمانی!!!! :ws44: باید این مربی عوض ششششششششششششششششه! :ws28::ws28: میگم ایمان جان باید طرفداران استقلال به آقای واعظ بگن از طلا گشتن پشیمان گشته ایم*********مرحمت فرموده ما را مس کنید فکر نکنم امسال آبیها آسیایی بشن :4chsmu1: 3
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 1 خرداد، 2010 شاید همینجور که تو میگی امسال استقلال آبرو همه رو برده اون از داربیش تو تهران اونم از حذف شدنش!!! من نمی دونم چرا حنیف عمران زاده دعوت شده به تیم ملی !!! به این قشنگی به خودمون گل میزنه !!! کیانوش رحمتی سوتی میده و به بازیکن حریف پاس گل میده! واقعا که ! 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 2 خرداد، 2010 شاید همینجور که تو میگیامسال استقلال آبرو همه رو برده اون از داربیش تو تهران اونم از حذف شدنش!!! من نمی دونم چرا حنیف عمران زاده دعوت شده به تیم ملی !!! به این قشنگی به خودمون گل میزنه !!! کیانوش رحمتی سوتی میده و به بازیکن حریف پاس گل میده! واقعا که ! بالاخره فوتبال ایران هم احتیاج به طنز و لطیفه داره دیگه!!! 3
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 4 خرداد، 2010 بالاخره فوتبال ایران هم احتیاج به طنز و لطیفه داره دیگه!!! باورت میشه من موقعی که داشتم این گول رو می دیدم بعدش زدم زیره خنده!!! :ws28: 2
fanous 11130 ارسال شده در 18 خرداد، 2010 من که دیگه این استقلالو دوست ندارنم!! مربی خیلی در پیتیه داره استقلال بخدا !!! آخه چرا باید استقلال به این زودی حذف بشه! تازه استقلال هم باید قطع امید کنه از قهرمانی در لیگه برتر! جام قهرمانان هم من چشمم آب نمی خوره قهرمان شه مگه اونجا علکیه!! پس امسال قهرمانی بی قهرمانی!!!! :ws44: باید این مربی عوض ششششششششششششششششه! استقلال هر طوري باشه گله پس استقلال رو عشق است كوتاه نيا اين بار بخت يار نبود مگه قرمزا نمي گن زمين كج بود ما هم مي گيم بخت يار نبود:ws28:
ارسال های توصیه شده