Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ تاج سر شما بوديم. بابا اعتماد به نفس!!!!! این که ما همیشه سرور شما بودیم حقیقتیه!! بپذیر ابوذر جان 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ شما كه سروريد ولي تيم پيروزي نه 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ منو پیروزی نداریم که یک روحیم در دو بدن!:ws47: همون میشه! 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۸ با اجازه دوستان تاپیک کل کل به تالار ورزش انتقال یافت 1 لینک به دیدگاه
Turtoise 876 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۸ شما كه سروريد ولي تيم پيروزي نه ای بابا بازم استقلالیا شاخ شدن بیشین بینیم با لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۸ اینم قاتل آبیها مرد تمام نشدنی فوتبال ایران 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۸ مگه کریم باقری آدم کشه!! :jawdrop::icon_pf (72): لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۸ مگه کریم باقری آدم کشه!! :jawdrop::icon_pf (72): فعلا که آبیها این فکرو میکنن اینم تصویری از بازنده ها لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۸ این کاریکاتور قدیمههههههههه! اینو داشته باشین بچه ها لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ طرفداران شکست خورده استقلال: ضایعه حذف از جام حذفی و همچنین دومین باخت مقابل قرمز پوشان تهرانی در چند هفته اخیر را به ساحت آقای واعظ آشتیانی و هیئت مدیره استقلال تسلیت عرض میکنم و از خداوند برای بازماندگان این شکست علو درجات را خواستارم:4chsmu1: امیدوارم خدا ایشالا به همه آبیها صبر جزیل عنایت کند:w139::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ من که دیگه این استقلالو دوست ندارنم!! مربی خیلی در پیتیه داره استقلال بخدا !!! آخه چرا باید استقلال به این زودی حذف بشه! تازه استقلال هم باید قطع امید کنه از قهرمانی در لیگه برتر! جام قهرمانان هم من چشمم آب نمی خوره قهرمان شه مگه اونجا علکیه!! پس امسال قهرمانی بی قهرمانی!!!! :ws44: باید این مربی عوض ششششششششششششششششه! 2 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ من که دیگه این استقلالو دوست ندارنم!! مربی خیلی در پیتیه داره استقلال بخدا !!! آخه چرا باید استقلال به این زودی حذف بشه! تازه استقلال هم باید قطع امید کنه از قهرمانی در لیگه برتر! جام قهرمانان هم من چشمم آب نمی خوره قهرمان شه مگه اونجا علکیه!! پس امسال قهرمانی بی قهرمانی!!!! :ws44: باید این مربی عوض ششششششششششششششششه! :ws28::ws28: میگم ایمان جان باید طرفداران استقلال به آقای واعظ بگن از طلا گشتن پشیمان گشته ایم*********مرحمت فرموده ما را مس کنید فکر نکنم امسال آبیها آسیایی بشن :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ شاید همینجور که تو میگی امسال استقلال آبرو همه رو برده اون از داربیش تو تهران اونم از حذف شدنش!!! من نمی دونم چرا حنیف عمران زاده دعوت شده به تیم ملی !!! به این قشنگی به خودمون گل میزنه !!! کیانوش رحمتی سوتی میده و به بازیکن حریف پاس گل میده! واقعا که ! 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ شاید همینجور که تو میگیامسال استقلال آبرو همه رو برده اون از داربیش تو تهران اونم از حذف شدنش!!! من نمی دونم چرا حنیف عمران زاده دعوت شده به تیم ملی !!! به این قشنگی به خودمون گل میزنه !!! کیانوش رحمتی سوتی میده و به بازیکن حریف پاس گل میده! واقعا که ! بالاخره فوتبال ایران هم احتیاج به طنز و لطیفه داره دیگه!!! 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۸ بالاخره فوتبال ایران هم احتیاج به طنز و لطیفه داره دیگه!!! باورت میشه من موقعی که داشتم این گول رو می دیدم بعدش زدم زیره خنده!!! :ws28: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ من که دیگه این استقلالو دوست ندارنم!! مربی خیلی در پیتیه داره استقلال بخدا !!! آخه چرا باید استقلال به این زودی حذف بشه! تازه استقلال هم باید قطع امید کنه از قهرمانی در لیگه برتر! جام قهرمانان هم من چشمم آب نمی خوره قهرمان شه مگه اونجا علکیه!! پس امسال قهرمانی بی قهرمانی!!!! :ws44: باید این مربی عوض ششششششششششششششششه! استقلال هر طوري باشه گله پس استقلال رو عشق است كوتاه نيا اين بار بخت يار نبود مگه قرمزا نمي گن زمين كج بود ما هم مي گيم بخت يار نبود:ws28: لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۸۹ به به میبینم که استقلال هم ترکونده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده