Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ اس اس تهرانه، يا علي مدد شير دليرانه، يا علي مدد 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ البته من طرفدار اس اس اهواز هم هستم 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ از يه رگ و ريشه هستن. با اصالتن ديگه. 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ من نميدونم فقط استقلال چه اهواز چه تهران:ws2: 1اگر در اولين قدم موفقيت نصيب ما ميشد سعي و تلاش ديگر معني نداشت .(موريس مترلينگ) 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۸ بازی استقلال و پیروزی نزدیکه دلم برای پرسپولیسیها خیلی می سوزه :ws1: اخه قرار بد رقم ببازن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۸ میبینم که بدجوری دلتون رو به نتیجه هفته قبل خوش کردین. درسته انصاریفرد گند زده به تیم و داره میزنه. اما این بازی قضیه اش فرق میکنه. فقط امیدوارم با بردن پرسپولیس این انصاریفرد ابقا نشه. پرسپولیس قهرمان میشه، خدا میدونه که حقشه، به لطف یزدان و بچه ها، پرسپولیس قهرمان میشه، پرسپولیس قهرمان میشه :icon_pf (19): 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۸ شمارش جوجه های اخر پائیزو من همین الان تمام کردم 4 بر 0 استقلال می ترکونه 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۸ حالا ميبينيم يااستقلال ميبره يا مساوي ميشم :ws14::ws14: 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۸ عزیزان من دلتون رو خوش نکنید:ws6: برای جلوگیری از آشوب این بازی هم مساوی تمام میشه:ws7: از این به بعد همیشه بازیهای شهر آورد دیگه مساوی تمام میشه:ws1: میگی نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نگاه کن!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۸ من با جاويد موافقم روزه جمعه آشوب به پا ميشه حالا اگه يه تيم هم ببره كه ديگه هيچي. اگه توجه داشته باشيد ديشب فردوسي پورگفت " اميدوارم اين بازي مساوي نشه. خيلي ها دوست دارن اين بازي برنده داشته باشه." پروين هم گفته بود كه اين بازي رو به تساوي مي كشونن ولي باز هم دعا مي كنم اگر تيمي بخواد ببره استقلال باشه. چون لياقتشو داره. 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۸ البته نیاز به نظر سنجی نبود چون همه می دونیم کی برنده میشه اما نظر سنجی رو اضافه کردم که به پرسپولیسیها ثابت بشه که همه می دونن کی برنده میشه :ws2: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۸ واسه اولین بار تو برنامه نود، آمار تیم استقلال بیشتر از پرسپولیس بود که اونم به خاطر زحمتای انصاریفرده که تیم رو به اینجا کشونده. ولی من با این وضع بازم میگم که پرسپولیس میبره. 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۸ حرفه من كه يكيه يا استقلال ميبره:ws2::ws2: يا مساويييييييييييييييييييييي:ws2::ws2: 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۸ واسه اولین بار تو برنامه نود، آمار تیم استقلال بیشتر از پرسپولیس بود که اونم به خاطر زحمتای انصاریفرده که تیم رو به اینجا کشونده.ولی من با این وضع بازم میگم که پرسپولیس میبره. محمد جان آرزو بر سربازان عيب نيست. حتماً پيروزي ميبره 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ استقلال قهرمان پرسپولیس را بترکان 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۸ دیدید بازهم بازی مساوی شد:ws7: بهتون نگفتم از این به بعد تمام بازیهای دربی مساوی میشه:ws24: بنظر من کل کل در این مورد دیگه فایده نداره:ws1: 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۸ راست می گی اعصابمونو خرد کردن .جاوید اصلا این تاپیکو از ریشه قطع کن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۸ در فوتبال ایران رو کلاً باید گِل گرفت. بعضیا که ادعای 3تا 4تا میکردن ببینن. این وضعیت فوتبال ایران. فوتبال = سیاست 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۸ خدائیش زد حال خفنی زدن اصلا من دیگه طرفدار تیم های خارجی میشم دنیا برزیل . برزیلته 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده