setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ فعلا 3به 1!!!!!!!!!!!!! هورااااااااااااااااا:ws30: تا سعي نكنيد نميدانيد كه چه كاري نمي توانيد انجام دهيد.(هنر جيمز) :ws2: 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ نيومده ميخوام برم:ws2: اخه هركي با مدير در بيوفته چي.............؟ لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ برو بچ استقلالی الان قرمزها حضور ندارن درست نیست در غیاب اونا بگیم استقلال سرور پرسپولیسه یا اینکه بگیم اس اس همیشه قهرمانه و واقعا درست نیست که بگیم آبی یعنی زندگی 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ راستی پیروزی امروز چند چند کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ آخه استقلال و پرسپولیس هم شد تیم..........:ws7: نه قرمز و نه آبی فقط تراکتور سازی تبریز خداییش دیدید مقابل استقلال چی کردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws14: آقا صمد تا امروز از شکوه طرفداران تراکتور سازی خجسته میزد و دیشب توی کنفرانس خبری نمیدونست چی بگه 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ جاوید جان باز خوبه نگفتی شموشک نوشهر:ws10: بیخیال از قدیم گفتن یا ابی یا قرمز البته تو ابادان میگن نه ابی نه قرمز فقط زرد حنایی ببخشید طلایی :ws6: 2 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ جاوید جان باز خوبه نگفتی شموشک نوشهر:ws10: بیخیال از قدیم گفتن یا ابی یا قرمز البته تو ابادان میگن نه ابی نه قرمز فقط زرد حنایی ببخشید طلایی :ws6: حالا که اینطور شد میگم تا حال کنی تیم فقط: پیک نیک پر کنی بندر عباس ولی خداییش رو قلب من نوشته تراکتور سازی رو عشقه 3 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ :ws10: تیم فقط اسقلال بذار با صدای بلند بگم که همه قرمزا بشنون :ws48: استقلال 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ آخه استقلال و پرسپولیس هم شد تیم..........:ws7:نه قرمز و نه آبی فقط تراکتور سازی تبریز خداییش دیدید مقابل استقلال چی کردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws14: آقا صمد تا امروز از شکوه طرفداران تراکتور سازی خجسته میزد و دیشب توی کنفرانس خبری نمیدونست چی بگه نه قرمز نه ابي ما همه سبز سبزيم. فقط ذوب آهن اصفهان:ws10: 1 لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ ایول به آبیا و قرمزا!!!!!!!!:ws5: 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ راستی پیروزی امروز چند چند کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// دقيقه 17 گل خورد دقيقه 21 گل رد مساوي شد. دقيقه 87 از رو نقطه پنالتي كربم گل زد دقيقه 92 گل خورد. آفرين بر ميثاق معمار زاده. افتضاح تر از اين نميتونست گل بخوره. 2 تا شوت مشتي خورد 2 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ نه قرمز نه ابي ما همه سبز سبزيم. فقط ذوب آهن اصفهان:ws10: ایول اینو خوب اومدی با یه تیر صد نشون زدی:ws14: ما همه سبزیم مثل پاس همدان 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ ایول بهآبیاو قرمزا!!!!!!!!:ws5: wisdom مشخص کن طرف کدومی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws4: بگو که آبی هستی 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ ایول اینو خوب اومدی با یه تیر صد نشون زدی:ws14: ما همه سبزیم مثل پاس همدان ايني كه گفتم شعار هفته آينده تو بازياي استقلال و پيروزيه 3 لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ wisdom مشخص کن طرف کدومی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws4: بگو که آبی هستی یاسی ام. یعنی ابی ام ولی بسته به شرایط ممکنه قرمزم بشم 4 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ من هم همین طورم اما بیشتر ابی هستم .البته امسال بنا به دلایلی که همه میدونیم سبز شدم 3 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ ايني كه گفتم شعار هفته آينده تو بازياي استقلال و پيروزيه خدا از دهنت بشنوه ابوذر جان:ws2: ایشالا همینه که تو میگی 3 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ یاسی ام. یعنی ابی ام ولی بسته به شرایط ممکنه قرمزم بشم به به wisdom جان از الان شروع کردی به ساز مخالف بچه ها میخواد اغتشاش درست کنه بازداشتش کنید:ws10: 3 لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ به به wisdom جان از الان شروع کردی به ساز مخالفبچه ها میخواد اغتشاش درست کنه بازداشتش کنید:ws10: :ws5::ws5::ws5::ws5::ws5::ws5::ws5:اینجا همممممممممم:ws5::ws5::ws5::ws5::ws5::ws5::ws5: 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ به زودی روز بازی استقلال با پیروزی میرسه .دوستان شرط می بندم که استقلال برنده میشه استقلال شیر . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده