رفتن به مطلب

شما چی از زندگی فهمیده اید؟

Mahnaz.D

ارسال های توصیه شده

فهمیده ام که باز کردن پاکت شیر از طرفی که نوشته "از این قسمت باز کنید" سخت تر از طرف دیگر است. 54 ساله

فهمیده ام که هیچ وقت نباید وقتی دستت تو جیبته روی یخ راه بری. 12 ساله

فهمیده ام که اگر عاشق انجام کاری باشم، آن را به نحو احسن انجام می دهم . 48 ساله

فهمیده ام که وقتی گرسنه ام نباید به سوپر مارکت بروم. 38 ساله

فهمیده ام که می شود دو نفر دقیقا به یک چیز نگاه کنند ولی دو چیز کاملا متفاوت ببینند. 20 ساله

فهمیده ام که وقتی مامانم میگه"حالا باشه تا بعد" این یعنی"نه". 7 ساله

فهمیده ام که بیش تر چیزهای که باعث نگرانی من می شوند هرگز اتفاق نمی افتند. 64 ساله

فهمیده ام که وقتی مامان و بابا سر هم دیگه داد می زنند، من می ترسم. 5 ساله

فهمیده ام که وقتی من خیلی عجله داشته باشم، نفر جلوی من اصلا عجله ندارد. 29 ساله

فهمیده ام که بیش ترین زمانی که به مرخصی احتیاج دارم زمانی است که از تعطیلات برگشته ام. 38 ساله

فهمیده ام که مدیریت یعنی: ایجاد یک مشکل- رفع همان مشکل و اعلام رفع مشکل به همه. 34 ساله

فهمیده ام که اگر دنبال چیزی بروی بدست نمی آوری، باید آزادش بگذاری تا به سراغت بیاید. 29 ساله

فهمیده ام که عاشق نبودن گناه است. 31 ساله

فهميده ام كه سخت ترين بخش از انجام هر كاري شروع كردن آن است. 44ساله

در زندگی فهمیده ام هر آنچه را که بیشتر میخواهم بیشتر از دستش می دهم. 26 سال

در زندگی فهمیدم هر وقت باتری کنترل ضعیف میشه دکمه ها رو اگه محکم فشار بدی کار میکنه. 23ساله

در زندگی فهمیدم باید فکر کرد. 20 ساله

راستی شما چی از زندگی فهمیده اید؟

• Like 13
لینک به دیدگاه
فهمیدم که دنیا ارزش خیلی چیزارو نداره!

من موندم چرا بعضی ها این حرف رو میزنن

مگه قراره دنیا پر از خوشی باشه!!!

منصف باشید :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دلم گرفته. از بي مرامي بعضی آدمها. چيزي که مسلمه من مسئول تربيت ديگران نيستم و فقط مي تونم خودم رو کنار بکشم تا شايد بيشتر ازاین گزند نبينم. :ws44:

• Like 10
لینک به دیدگاه

من فهمیدم یا برای آزادی باید بجنگی تا بمیری یا یه عمر مثل گوسفند زندگی کنی.

• Like 8
لینک به دیدگاه

فهمیده ام که:

1)آزادی و آزاد بودن به ما نیومده

2)هر چه درس بخونی توی این کشور بیشتر عصبی میشی

3)کار مرتبط با دانش و حرفه خودت اصلا وجود نداره

4)اصلا مگه کار وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

5)عشق تو کشور ما معنایی نداره چون اگه عاشق بشی اینقدر مشکلات زیاده که نمیتونی به عشقت برسی

6)دین در زندگی مردم از مراتب دیگه مهمتره و همین عاملی شده برای دور شدن مردم از هم

7)روز به روز قیمتها بالاتر میره و مردم از هم دورتر میشن

8)صنعت کشور نابود شده و مهندسان مکانیک بیکار میگردن

9)لیسانس ادبیات میشه رییس بیمارستان قلب

10)دوستای صمیمی بخاطر پول از هم فاصله میگیرن

11)آینده ای برای نسل جوان ما وجود نداره

12)صبح از خواب بی هدف بلند میشیم و تا شب فقط توی مشکلاتمون پرسه میزنیم و بهشون فکر میکنیم ولی راهی برای حلشون نداریم

13)بخاطر مشکلات معیشتی از ازدواج میترسیم و خودمون رو از داشتن یک زندگی آروم محروم میکنیم

14)اعتیاد به نسل جوان کشور رخنه کرده و همه دارن به خاطر مشکلات زیاد و نداشتن انگیزه به دامن این اهریمن خانمان سوز پناه میبرن

15)درس خوندن بی هدف شده و انگیزه از قشر تحصیلکرده کشور رخت بربسته(واسه کی و واسه چی درس بخونیم آخرش همه بیکاریم)

و...................................:icon_pf (34):

در آخر از مهناز عزیز بابت برقراری این تاپیک ممنونم که اجازه داد حرفمو بزنم:ws44:

• Like 5
لینک به دیدگاه
فهمیده ام که:

1)آزادی و آزاد بودن به ما نیومده

2)هر چه درس بخونی توی این کشور بیشتر عصبی میشی

3)کار مرتبط با دانش و حرفه خودت اصلا وجود نداره

4)اصلا مگه کار وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

5)عشق تو کشور ما معنایی نداره چون اگه عاشق بشی اینقدر مشکلات زیاده که نمیتونی به عشقت برسی

6)دین در زندگی مردم از مراتب دیگه مهمتره و همین عاملی شده برای دور شدن مردم از هم

7)روز به روز قیمتها بالاتر میره و مردم از هم دورتر میشن

8)صنعت کشور نابود شده و مهندسان مکانیک بیکار میگردن

9)لیسانس ادبیات میشه رییس بیمارستان قلب

10)دوستای صمیمی بخاطر پول از هم فاصله میگیرن

11)آینده ای برای نسل جوان ما وجود نداره

12)صبح از خواب بی هدف بلند میشیم و تا شب فقط توی مشکلاتمون پرسه میزنیم و بهشون فکر میکنیم ولی راهی برای حلشون نداریم

13)بخاطر مشکلات معیشتی از ازدواج میترسیم و خودمون رو از داشتن یک زندگی آروم محروم میکنیم

14)اعتیاد به نسل جوان کشور رخنه کرده و همه دارن به خاطر مشکلات زیاد و نداشتن انگیزه به دامن این اهریمن خانمان سوز پناه میبرن

15)درس خوندن بی هدف شده و انگیزه از قشر تحصیلکرده کشور رخت بربسته(واسه کی و واسه چی درس بخونیم آخرش همه بیکاریم)

و...................................:icon_pf (34):

در آخر از مهناز عزیز بابت برقراری این تاپیک ممنونم که اجازه داد حرفمو بزنم:ws44:

من از زندگی اینو فهمیدم که این دوست من که نمیدونم اسمش چیه راست میگه و درست فهمیده :ws44:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...