شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خجالت بکششششششش:banel_smiley_4: مدارکش در پاتوق بی خوابان باشگاه مهندسان موجود هستش از خواستگاری تا از دواج تازه شاهدهای عقدتون من و حسین و الا بودیم:w00: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ ولی من این بد مشدی رو خیلی دوسش دارم..............:icon_gol: تو هم؟؟؟؟؟؟تو دیگه چراااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟:167: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: :ws28: خودتون ژل ندارید:banel_smiley_4: اما موهاشو خروسی میزاره 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ نه دیشب داشتم میفکریدم یه دخترم داری اره خوب یه دختر گل دارم.............ابرو کمون......چشم عسلی..........عکسش تو پروفایلمه ندیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مدارکش در پاتوق بی خوابان باشگاه مهندسان موجود هستش از خواستگاری تا از دواج تازه شاهدهای عقدتون من و حسین و الا بودیم:w00: زن داداشم ول کن :w00: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مدارکش در پاتوق بی خوابان باشگاه مهندسان موجود هستش از خواستگاری تا از دواج تازه شاهدهای عقدتون من و حسین و الا بودیم:w00: عجب جای معتبری..........پاتوق بی خوابان!!........ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ تو هم؟؟؟؟؟؟تو دیگه چراااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟:167: خوب این اشکال تایپی بود جدی نگیر.............. 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ عجب جای معتبری..........پاتوق بی خوابان!!........ قربون ادم چیز فهممممم ایششششششششششش همین جوری واسه دختر مردم حرف در میارن دیگه:w00: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ عجب جای معتبری..........پاتوق بی خوابان!!........ والا همینو بگو عروسه ما خوابش میومد اینا سو استفاده کردن:w00: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ ولی من این بد مشدی رو خیلی دوسش دارم..............:icon_gol: :ws52: نکن جون بد بخت میشی برو یک زن مثل زن من بگیر که بهت اجازه بده 10 تا زن دیگه هم بگیری نه مثل این که جای 10تاشون قور قور میکنه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ قربون ادم چیز فهمممممایششششششششششش همین جوری واسه دختر مردم حرف در میارن دیگه:w00: نگفتم نرو الان داداشم دیونه شه چی کنیم:w00: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ :ws52:نکن جون بد بخت میشی برو یک زن مثل زن من بگیر که بهت اجازه بده 10 تا زن دیگه هم بگیری نه مثل این که جای 10تاشون قور قور میکنه زنت میخاد از دستت راحت شه چرا نمیفهمی:w00: من اینقده شکاکم بیچاره شوهرم:icon_redface: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ زنت میخاد از دستت راحت شه چرا نمیفهمی:w00: من اینقده شکاکم بیچاره شوهرم:icon_redface: :icon_pf (34)::icon_pf (34):شکاک بودن اصلا خوب نیست ها .بد اذیت میشی 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ :ws52:نکن جون بد بخت میشی برو یک زن مثل زن من بگیر که بهت اجازه بده 10 تا زن دیگه هم بگیری نه مثل این که جای 10تاشون قور قور میکنه :persiana__hahaha::2525s::2525s: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34):شکاک بودن اصلا خوب نیست ها .بد اذیت میشی اره اما از بچگی بدبین بودم 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ :ws52:نکن جون بد بخت میشی برو یک زن مثل زن من بگیر که بهت اجازه بده 10 تا زن دیگه هم بگیری نه مثل این که جای 10تاشون قور قور میکنه نمیتونی منو گول بزنی............شاهین خطرناک بخدا قسم اگر خورشید رو تو دست راستم بزارن(وای دستم سوخت)............و ماه رو در دست چپم(اوه اوه چه سنگینه له شدم).......................دست از سمن ندارم تا کام من برآید...........یا جان رسد به جانان..........یا جان زتن برآید 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ نمیتونی منو گول بزنی............شاهین خطرناکبخدا قسم اگر خورشید رو تو دست راستم بزارن(وای دستم سوخت)............و ماه رو در دست چپم(اوه اوه چه سنگینه له شدم).......................دست از سمن ندارم تا کام من برآید...........یا جان رسد به جانان..........یا جان زتن برآید بابا این رو ولش کن بابا من دختر های همشری مو می شناسم 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ بابا این رو ولش کن بابا من دختر های همشری مو می شناسم تو چشاممممم تو چشامممممممم نگاه کن؟:167::167: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است به به ...............هاتفی از گوشه میخانه دوش گفت ببخشند گنه می بنوش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده