سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ میگم اسمشو پاک کن شاید شوهرش ببینه ناراحت شه من اگه از کسی خوشم بیاد میری بگی بهش با منی یا با خودت؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خوب دیگه هوتن ببین جرات نداشتی نتونستی بری باش بحرفی.اون چیزی که باید یاد گیرم همین جرات و جسارته . ادم باید محکم باشه بره خواستشو بگه حالا یا میشه یا نه دیگه.باید اینقدی باشی که نتیجه هر چی شد بپذیری برو بابا ادم خجالت میکشه ادم فکر میکنه نکنه ابروم تو دانشگاه بره من اصلا خجالتی نیستم از اون تیپایی هستم که با همه جوش میخورم میگم میخندم اما تو دانشگاه اصلا جدی برخورد میکنم چون میدونم یه خنده کوچیک میشه شاهنامه برام داداشم همیشه میگه یادت نره اینجا ایرانه 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ جدی؟؟؟؟؟بهت نمیخوره حجالتی باشیییی:ws2: اخه اون موقع فقط 17 سالم بود..........اون 20 سالش بود........... 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ تا حالا فک کردین که اگه به یکی علاقه پیدا کردین چطور بهش بگین؟؟؟؟؟؟اصلا تا حالا این مورد براتون پیش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی میخواین با یکی ارتباط برقرار کنین (چه جنس موافق چه مخالف) ولی ندونین چطور بحثو شروع کنین؟؟؟؟؟؟ مثلا میخواین تو روز اول دانشگاتون، مدرستون، کارتون با اون آدمی که بغلتون نشسته سره حرفو باز کنین اما نمیدونین چی بگین حالا اگه این آدم جنس مخالف باشه شرایط عوض میشه؟؟؟؟؟؟؟ حالا بازم سخت تر میخوای به همون آدم ابراز علاقه کنی اینبار چیکار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا بازم سخت تر اگه اون آدم روت یه حساب دیگه باز کرده باشه و پیشنهاد تو این احساسو ایجاد کنه که ازش سو استفاده کردی چیکار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا به نظرتون راههای ایجاد ارتباط دوستانه یا عاشقانه و بقیه روابط چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ جزوئ بگیر 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خوب دیگه هوتن ببین جرات نداشتی نتونستی بری باش بحرفی.اون چیزی که باید یاد گیرم همین جرات و جسارته . ادم باید محکم باشه بره خواستشو بگه حالا یا میشه یا نه دیگه.باید اینقدی باشی که نتیجه هر چی شد بپذیری اون دل جوون من مثل قلب یه کفتر تند تند میزد..............سمن..........خیلی سخت بود......اینی که میگی خوبه...........ولی کاشکی اون روزا منو میدیدی و بهم میگفتی 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ میگم اسمشو پاک کن شاید شوهرش ببینه ناراحت شه من اگه از کسی خوشم بیاد میری بگی بهش باشه میرم............بگو شیطون ببینم از کی خوشت میاد؟ اسمشو پاک نمیکنم.............شاید یه روز از این جا رد شه ببینه.......... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ برو باباادم خجالت میکشه ادم فکر میکنه نکنه ابروم تو دانشگاه بره من اصلا خجالتی نیستم از اون تیپایی هستم که با همه جوش میخورم میگم میخندم اما تو دانشگاه اصلا جدی برخورد میکنم چون میدونم یه خنده کوچیک میشه شاهنامه برام داداشم همیشه میگه یادت نره اینجا ایرانه ای بابا مگه مبخوای پیشنهاد بی شرمانه بدی؟ من نمیدونم چرا ماها همه کارمون شده واسه مردم. من میدونم خوب اره ادم خجالت میکشه .هول میشه میدونم چی میگی. ولی اینکه میگی میشه شاهنامه واسم تو کتم نمیره . من هر موقع خندم بگیره میخنددم هر موقع عصبس باشم نشون میدم به کسی چه؟با هر کی هم بخوام میگم و میخندم.دههههههههههههههه 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ با هوتن و تو اره که میرم تو جون بخواه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ باشه میرم............بگو شیطون ببینم از کی خوشت میاد؟ اسمشو پاک نمیکنم.............شاید یه روز از این جا رد شه ببینه.......... :ws37: ای بابا مگه مبخوای پیشنهاد بی شرمانه بدی؟من نمیدونم چرا ماها همه کارمون شده واسه مردم. من میدونم خوب اره ادم خجالت میکشه .هول میشه میدونم چی میگی. ولی اینکه میگی میشه شاهنامه واسم تو کتم نمیره . من هر موقع خندم بگیره میخنددم هر موقع عصبس باشم نشون میدم به کسی چه؟با هر کی هم بخوام میگم و میخندم.دههههههههههههههه من یه جاهایی جدی ام یه جاهایی نه 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ :ws37: من یه جاهایی جدی ام یه جاهایی نه خوب من اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم نمیخوامم بگیرم در هر لحظه حالم هر جور باشه نشون میدم. 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ :ws37: من یه جاهایی جدی ام یه جاهایی نه خوب بگو ببینم اون پسر خوشبخت کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خوب من اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم نمیخوامم بگیرم در هر لحظه حالم هر جور باشه نشون میدم. تو گلی............خوبی..... بشرطی که بدی هاتو بزاری کنار 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خوب بگو ببینم اون پسر خوشبخت کیه؟ حالا من یه چیز گفتم تو و سمندون گیر دادید:w00: تو چرا زن نمیگیری :w00: 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ حالا من یه چیز گفتم تو و سمندون گیر دادید:w00: تو چرا زن نمیگیری :w00: خوب من یه دونه گرفتم چند سال پیش.............منظورت اینه که دوتا بگیرم؟ 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ تو گلی............خوبی..... بشرطی که بدی هاتو بزاری کنار سمندون .................بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نه نه نه اصلا امکان نداره 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خوب من یه دونه گرفتم چند سال پیش.............منظورت اینه که دوتا بگیرم؟ :ws28::ws28:چه از خدا خواسته:167::167::167::ws46: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ تو گلی............خوبی..... بشرطی که بدی هاتو بزاری کنار سمندون بدی نداره فقط یه خورده نرمه شیشه داره 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ سمندون بدی نداره فقط یه خورده نرمه شیشه داره :167::167::167::167: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خوب من یه دونه گرفتم چند سال پیش.............منظورت اینه که دوتا بگیرم؟ وافعا تو حمید 15 باشگاهی؟ سمندون بدی نداره فقط یه خورده نرمه شیشه داره هی به زن داداشم حرف نرنا:w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده