رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

:ws28:بابا این رو ولش کن بابا من دختر های همشری مو می شناسم :ws28:

هر که ترسد ز ملال اندوه عشقش نه حلال

سر ما وقدمش.............یا لب ما و دهنش:icon_gol:

اره شاهینم.........

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 204
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

متاسفانه تو ایران جا افتاده که فقط پسرها می تونن پیشنهاد بدن بنابراین من تا حالا اینکارو نکردم ..اما توصیه می کنم که پسرها اگه از کسی خوششون اومد صادقانه خودشون بگن

• Like 1
لینک به دیدگاه
متاسفانه تو ایران جا افتاده که فقط پسرها می تونن پیشنهاد بدن بنابراین من تا حالا اینکارو نکردم ..اما توصیه می کنم که پسرها اگه از کسی خوششون اومد صادقانه خودشون بگن

من به شما قول میدم اگه با همین تیپ بیای خواستگاریم. مییییییییییییپپپپپپپپپرم تو بقلت.

لینک به دیدگاه
من به شما قول میدم اگه با همین تیپ بیای خواستگاریم. مییییییییییییپپپپپپپپپرم تو بقلت.

خوب مشکل اینجاست که من خیلی مغرورم و اصلا امکان نداره بیام چه برسه به اینکه اینجوری بیام ...:167::167:

لینک به دیدگاه

اگه هم جنس باشه، کار خیلی راحته.پیش کشیدن حرف سادس

اما اگه جنس مخالف باشه، سعی میکنم تا وقتی که نیازی به صحبت باهاش نباشه، حرفی نمیزنم (سلام کردن و آداب اجتماعی فرق میکنه)

هر وقت هم که باهاش کاری داشتم، بهش میگم دیگه.اونموقع سخت نیست

ابراز علاقه هم قبلش خیلی آداب داره.سعی میکنم اول بشناسمش چجور آدمیه و صرفا عشق ظاهری نباشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب مشکل اینجاست که من خیلی مغرورم و اصلا امکان نداره بیام چه برسه به اینکه اینجوری بیام ...:167::167:

غمگین چو پاییزم ازمن بگذر.... شعری غمنگیزم از من بگذر...

سر تا به پا ....:ws44::ws44::ws44::ws44:

نیا جهندم.:ws46:

لینک به دیدگاه

چرا همش فک میکنیم

رابطه بین دو نفر باید عاشقانه باشه

چرا فکر میکنیم یه دختر و پسر حتما عاشق هم باید بشن؟؟؟؟؟

نمیشه دوتا دوست خوب برای هم باشن

دوتا دوست معمولی؟؟؟؟؟

اگه هم جنس باشه، کار خیلی راحته.پیش کشیدن حرف سادس

اما اگه جنس مخالف باشه، سعی میکنم تا وقتی که نیازی به صحبت باهاش نباشه، حرفی نمیزنم (سلام کردن و آداب اجتماعی فرق میکنه)

هر وقت هم که باهاش کاری داشتم، بهش میگم دیگه.اونموقع سخت نیست

ابراز علاقه هم قبلش خیلی آداب داره.سعی میکنم اول بشناسمش چجور آدمیه و صرفا عشق ظاهری نباشه

درسته

کار صحیحو شما انجام میدی!!!!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

اتفاقا" برا من حرف زدن با دخترا راحت تر از پسراست.مگه میشه یه دختر کنارت بشینه و نتونی باهاش همصحبت بشی؟:w16:

امین من نگرانتم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اتفاقا" برا من حرف زدن با دخترا راحت تر از پسراست.مگه میشه یه دختر کنارت بشینه و نتونی باهاش همصحبت بشی؟:w16:

امین من نگرانتم:ws3:

الان 20 صفحه هست که همه دارن برای من ابراز تاسف میکنن

اما هیچکی هیچ راهکاری نداره واسه این معضل (معضل که نه یه جور اتفاق)

من گفتم مشکلی ندارم تو برقراری ارتباط

انخدم بعضی اوقات تخس میشم که همه رو دیوونه میکنم

• Like 1
لینک به دیدگاه
اصلا تو استعداد نداری امین.همینجور بی رایطه بمون ایشششششششششششش:ws3:

برو بچه

تو برو فکر خودت باش که بوی ترشی داره میاد!!!!!! :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو دوتا ببتعریف:w16:کی میخواد بهت چیزی بگه:w16:

میسیییییییییی:icon_redface:

ترم اول بودیم اخرای ترم بود و استادمون یه کتابی داد که کپی بگیریمو برای امتحان بخونیم و یکی از پسرا کتاب روگرفت و من فردا با همون پسره کلاس داشتم و دوستام گفتن فردا کتاب رو ازش بگیرم ومنم رودربایستی موندمو قبولیدم و فرداش شد بهش گفتم کتاب رو اوردی گفت نه نیوردم گفتم حتما فردا بیار بهم بده گفت باشه و فرداش شد پسره با کمال پررویی کتاب رو داد به یکی از دخترا و همون لحظه دوستام گفتن پس کتابه چی شد و منم رفتم جلوش گفتم کتابه چی شد گفت ا....دادم به اون دختره برو ازش بگیر و من داشتم از شدت عصبانیت منفجر میشدم ولی لبخند زدم گفتم باشه و رفتم وقتی دوستام فهمیدن گفتن خواسته تلافی کنه چون یه بار ضایعش کردم (پسره کینه ایی:banel_smiley_4:) و خلاصه فرداش شد و دیدم دوستم این کتابه رو خریده و همون لحظه محبی کتاب رو داد بهم گفت بفرمایید اینم کتاب ومنم گفتم نمیخوام دوستم داره دیگه احتیاجی ندارم و دلم خیلی خنک شد :w02:

ولی چن روز بعدش اونم تلافی کرد و منم بی خیالش شدم چون برام مهم نیس :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...