رفتن به مطلب

بعد از همجنسگرایی نوع جدیدی از ازدواج در آمریكا آغاز شد

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 52
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ببین خواهر من تقصیر منو شما نیست

همون اسلامی که میگه نماز بخون ...روزه بگیر........همونم میگه ازدواج متعدد کن.......و تمام الگوهایی که ارائه میده کل ائمه اطهارش اعتقاد نظری و عملی به تعدد زوجات داشتن

پس این اعتقاد از جای دیگه ای نشات میگیره

اسلام مثل چلوکباب کوبیده میمونه...........یا نباید اصلا بخوری .....یا نمیتونی بشینی پیازهای داخل گوشت رو سوا کنی...........نمیشه بگی پیامبر معصوم بوده ولی نباید در ازدواج به روش اون عمل کرد..............پس یا خداحافظ اسلام .........یا همینیه که هست

همین دیگه من میگم پس وقتی گفتیم خداحافظ اسلام..دیگه فرقی نداره خانوما 10 تا شوهر داشته باشن و آقایون هر چقد میخوان زن داشته باشن!

• Like 1
لینک به دیدگاه
همین دیگه من میگم پس وقتی گفتیم خداحافظ اسلام..دیگه فرقی نداره خانوما 10 تا شوهر داشته باشن و آقایون هر چقد میخوان زن داشته باشن!

یه چیزایی هست به اسم اخلاق انسانی........اونها در نهاد بشر بطور فطری هستن........عقل رو هم که خدا ازمون نگرفته............انسان بودن یه چیز دیگه س.......ربطی به مسلمون بودن نداره

• Like 5
لینک به دیدگاه
یه چیزایی هست به اسم اخلاق انسانی........اونها در نهاد بشر بطور فطری هستن........عقل رو هم که خدا ازمون نگرفته............انسان بودن یه چیز دیگه س.......ربطی به مسلمون بودن نداره

خب به نظر من ارزش و ضد ارزش برا هر کسی و هر جامعه ای فرق میکنه!!شرایط تعیین میکنه که عقل چی حکم کنه!

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب به نظر من ارزش و ضد ارزش برا هر کسی و هر جامعه ای فرق میکنه!!شرایط تعیین میکنه که عقل چی حکم کنه!

من اعتقاد به این گفته شما ندارم..................اخلاقیات ثابتن............در همه جوامع......دروغ بده ........دزدی بده.........خیانت در امانت و قول بده...............و هکذا

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب من دیر رسیدم....:ws37:

از سمندون بابت نقل قول گرفتنش ممنونم...مااام فهمیدیم چه خبر بوده...:ws3:

از بقیه هم بابت نظرتاشون...:ws3:

نظر خودمم اینه!:banel_smiley_4: :banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من اعتقاد به این گفته شما ندارم..................اخلاقیات ثابتن............در همه جوامع......دروغ بده ........دزدی بده.........خیانت در امانت و قول بده...............و هکذا

ببین اخلاقیات یه بحث جدا است..اما تعدد زوجین و وجدان و مسئولیت پذیری و ... برای هرکسی یه تعریف جدایی داره!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببین اخلاقیات یه بحث جدا است..اما تعدد زوجین و وجدان و مسئولیت پذیری و ... برای هرکسی یه تعریف جدایی داره!!!

چشم دلممممممممممممممممممممم روشننننننننن

دختر برو تو پستو بیرونم نیاااااااا دهههههههههههههه

چشم سفید:167::167:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هی نگو آقایون...... خواهرم

بنده متاهلم ............همین الان دختر خانمی هست که ولم نمیکنه.......تموم حرفش اینه که میخوام زن تو بشم هیچی هم ازت نمیخوام .............پس تا از اونور چراغ سبز نباشه اقایون چیکار میتونن بکنن؟

اینو خانومتم میدونه !:ws44:

این قسمتو که آبی شده رو , با هات موافقم :w16: البته بعضی از آقایون :167:..... چی بگم ! بلا دور :ws3:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...