سمندون 19440 ارسال شده در 25 مهر، 2010 تو چنا هر وخت منو می بینی اینطوری حالمو می پرسی؟!:banel_smiley_52: :167:هیچی همینجوری.به زودی میفهمی:4chsmu1: 1
.FatiMa 36560 ارسال شده در 25 مهر، 2010 :167:هیچی همینجوری.به زودی میفهمی:4chsmu1: نه...............:jawdrop: هییییییییییییییییییییییییی........................:banel_smiley_52: 1
ne_sh67 1947 ارسال شده در 25 مهر، 2010 ببین خواهر من تقصیر منو شما نیستهمون اسلامی که میگه نماز بخون ...روزه بگیر........همونم میگه ازدواج متعدد کن.......و تمام الگوهایی که ارائه میده کل ائمه اطهارش اعتقاد نظری و عملی به تعدد زوجات داشتن پس این اعتقاد از جای دیگه ای نشات میگیره اسلام مثل چلوکباب کوبیده میمونه...........یا نباید اصلا بخوری .....یا نمیتونی بشینی پیازهای داخل گوشت رو سوا کنی...........نمیشه بگی پیامبر معصوم بوده ولی نباید در ازدواج به روش اون عمل کرد..............پس یا خداحافظ اسلام .........یا همینیه که هست همین دیگه من میگم پس وقتی گفتیم خداحافظ اسلام..دیگه فرقی نداره خانوما 10 تا شوهر داشته باشن و آقایون هر چقد میخوان زن داشته باشن! 1
هوتن 15061 ارسال شده در 25 مهر، 2010 همین دیگه من میگم پس وقتی گفتیم خداحافظ اسلام..دیگه فرقی نداره خانوما 10 تا شوهر داشته باشن و آقایون هر چقد میخوان زن داشته باشن! یه چیزایی هست به اسم اخلاق انسانی........اونها در نهاد بشر بطور فطری هستن........عقل رو هم که خدا ازمون نگرفته............انسان بودن یه چیز دیگه س.......ربطی به مسلمون بودن نداره 5
ne_sh67 1947 ارسال شده در 25 مهر، 2010 یه چیزایی هست به اسم اخلاق انسانی........اونها در نهاد بشر بطور فطری هستن........عقل رو هم که خدا ازمون نگرفته............انسان بودن یه چیز دیگه س.......ربطی به مسلمون بودن نداره خب به نظر من ارزش و ضد ارزش برا هر کسی و هر جامعه ای فرق میکنه!!شرایط تعیین میکنه که عقل چی حکم کنه! 1
هوتن 15061 ارسال شده در 25 مهر، 2010 خب به نظر من ارزش و ضد ارزش برا هر کسی و هر جامعه ای فرق میکنه!!شرایط تعیین میکنه که عقل چی حکم کنه! من اعتقاد به این گفته شما ندارم..................اخلاقیات ثابتن............در همه جوامع......دروغ بده ........دزدی بده.........خیانت در امانت و قول بده...............و هکذا 2
DCBA 8191 ارسال شده در 25 مهر، 2010 خوب من دیر رسیدم.... از سمندون بابت نقل قول گرفتنش ممنونم...مااام فهمیدیم چه خبر بوده... از بقیه هم بابت نظرتاشون... نظر خودمم اینه! :banel_smiley_4: 2
*sepid* 9772 ارسال شده در 25 مهر، 2010 اه . . . :icon_pf (34): حالم به هم خورد ..... نمیریم خیلی چیزای دیگه می شنویم
ne_sh67 1947 ارسال شده در 25 مهر، 2010 من اعتقاد به این گفته شما ندارم..................اخلاقیات ثابتن............در همه جوامع......دروغ بده ........دزدی بده.........خیانت در امانت و قول بده...............و هکذا ببین اخلاقیات یه بحث جدا است..اما تعدد زوجین و وجدان و مسئولیت پذیری و ... برای هرکسی یه تعریف جدایی داره!!! 1
سمندون 19440 ارسال شده در 25 مهر، 2010 ببین اخلاقیات یه بحث جدا است..اما تعدد زوجین و وجدان و مسئولیت پذیری و ... برای هرکسی یه تعریف جدایی داره!!! چشم دلممممممممممممممممممممم روشننننننننن دختر برو تو پستو بیرونم نیاااااااا دهههههههههههههه چشم سفید:167::167: 1
hilari 2413 ارسال شده در 25 مهر، 2010 هی نگو آقایون...... خواهرمبنده متاهلم ............همین الان دختر خانمی هست که ولم نمیکنه.......تموم حرفش اینه که میخوام زن تو بشم هیچی هم ازت نمیخوام .............پس تا از اونور چراغ سبز نباشه اقایون چیکار میتونن بکنن؟ اینو خانومتم میدونه ! این قسمتو که آبی شده رو , با هات موافقم البته بعضی از آقایون :167:..... چی بگم ! بلا دور
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری