ne_sh67 1947 ارسال شده در 25 مهر، 2010 خوبه!!نمیشه تعدادش و بیشتر کنن؟!؟! چون وقتش که زیاده!!:persiana__hahaha: 3
mohsen 88 10106 ارسال شده در 25 مهر، 2010 خوبه!!نمیشه تعدادش و بیشتر کنن؟!؟!چون وقتش که زیاده!!:persiana__hahaha: 3
abie bicaran 2325 ارسال شده در 25 مهر، 2010 واقعا مایه ی تاسف چرا آخر زمان نمی شه این خریت ها و بی اخلاقی ها و ... تمام بشه 2
ne_sh67 1947 ارسال شده در 25 مهر، 2010 بابا راست میگم دیگه..شما ها خسته نمیشین همش یه نفر و ببینید؟! 3
mohsen 88 10106 ارسال شده در 25 مهر، 2010 بابا راست میگم دیگه..شما ها خسته نمیشین همش یه نفر و ببینید؟! حالا باز من یه حرفی می زنیم و خانوما دادشون در میاد.:icon_pf (34): ماها خسته نمیشیم.چون میتونیم 4 تا زن داشته باشیم.حالا صیغه به کنار 3
ne_sh67 1947 ارسال شده در 25 مهر، 2010 حالا باز من یه حرفی می زنیم و خانوما دادشون در میاد.:icon_pf (34):ماها خسته نمیشیم.چون میتونیم 4 تا زن داشته باشیم.حالا صیغه به کنار همین دیگه..منم نمیخوام دیگه خسته شم!!! همیشه نجابت و عفاف و این قسم واژگان بی معنی برا خانوما بوده... من خسته ام از این وضع..از هر گونه ازدواج 4،6،8به بالا..ترجیحا عدد زوج..دوس ندارم یکی تک بیفته!!!استقبال میکنم!:persiana__hahaha: 6
hilari 2413 ارسال شده در 25 مهر، 2010 حالا باز من یه حرفی می زنیم و خانوما دادشون در میاد.:icon_pf (34):ماها خسته نمیشیم.چون میتونیم 4 تا زن داشته باشیم.حالا صیغه به کنار یه بار دیگه تکرار کن :167: 2
hilari 2413 ارسال شده در 25 مهر، 2010 همین دیگه..منم نمیخوام دیگه خسته شم!!!همیشه نجابت و عفاف و این قسم واژگان بی معنی برا خانوما بوده... من خسته ام از این وضع..از هر گونه ازدواج 4،6،8به بالا..ترجیحا عدد زوج..دوس ندارم یکی تک بیفته!!!استقبال میکنم!:persiana__hahaha: تو خوبی ؟ بابا یکیشم زیادی ! :w00: 2
maryam*arch 1022 ارسال شده در 25 مهر، 2010 فقط تاسف!!!!!! :shame: منم باهات موافقم:banel_smiley_90: 2
ne_sh67 1947 ارسال شده در 25 مهر، 2010 تو خوبی ؟بابا یکیشم زیادی ! :w00: هیلاری جان به تنوعش فک کن فقط!:persiana__hahaha:!!تازشم وقتی تعدادتون زیاد بشه دیگه تو مسافرت ها لازم نیست عمو و خاله و اینار و با خودتون ببرید!!! واسه شهر بازی رفتن تعدادتون کافیه..میتونید با هم به راحتی یه شرکت بزنید بدون اینکه یه نفر خارج از اعضای خانواده رو مجبور باشید راه بدید! خیلی مزایاش زیاده!!:w127: 3
hilari 2413 ارسال شده در 25 مهر، 2010 هیلاری جان به تنوعش فک کن فقط!:persiana__hahaha:!!تازشم وقتی تعدادتون زیاد بشه دیگه تو مسافرت ها لازم نیست عمو و خاله و اینار و با خودتون ببرید!!!واسه شهر بازی رفتن تعدادتون کافیه..میتونید با هم به راحتی یه شرکت بزنید بدون اینکه یه نفر خارج از اعضای خانواده رو مجبور باشید راه بدید! خیلی مزایاش زیاده!!:w127: :jawdrop: 2
هوتن 15061 ارسال شده در 25 مهر، 2010 یه عده نون ندارن بخورن تو این دنیا ...............یه عده از بیکاری نمیدونن چیکار کنن. 5
ne_sh67 1947 ارسال شده در 25 مهر، 2010 :jawdrop: یعنی چطوری چشمتون رو ایهمه برتری میبندید!!! حالا یکی میشه مزایای ازدواج دو نفره رو مطرح کنه!! 1
maryam*arch 1022 ارسال شده در 25 مهر، 2010 هیلاری جان به تنوعش فک کن فقط!:persiana__hahaha:!!تازشم وقتی تعدادتون زیاد بشه دیگه تو مسافرت ها لازم نیست عمو و خاله و اینار و با خودتون ببرید!!!واسه شهر بازی رفتن تعدادتون کافیه..میتونید با هم به راحتی یه شرکت بزنید بدون اینکه یه نفر خارج از اعضای خانواده رو مجبور باشید راه بدید! خیلی مزایاش زیاده!!:w127: ولی زیادیشم خوب نیستا................................................:icon_pf (10): 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری