Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۸ کامیار دارن بیچارم میکنن کاش میشد ببینی چیا میپرسن :ws44: امین با بچه های معمار بد تا نکنی .گرنه باهات بد تا می کنن - این اخطار رو جدی بگیر- 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۸ QUOTE=aboo_ak_244;20968]كاردستي داري ستاره؟ بده يه بچه كوچولو كه مهد كودك ميره تا كاردستي هاتو درست كنه. خودت استراحت كن حالا ابوذر مارو مسخره می کنی .... بذار قوانینو نشونت بدم لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۸ كاردستي داري ستاره؟ بده يه بچه كوچولو كه مهد كودك ميره تا كاردستي هاتو درست كنه. خودت استراحت كن اي ابوذر از دستت تو به محمد ميگم1000تا ازت كم كنه .شما هام ميشينين درمورد تبديله فلكه به ميدان حرف ميزنيد اخه كار مهم تر از اين پيدا نميشه خوبه؟باز الان مياد كل كل اينجا جاش نيست تو كل كل معمارا شهرسازا لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۸ سلااااااااااااااااااااام خوبي؟؟؟من معماري مي خونم،ترم 3 كارشناسي ام.:ws2: سلام عزيزم خوش اومدي شما سرورید اما 12 تا سوال یهویی نمیگی سکته کنم؟:ws44: چرا نمیرید بخوابید؟:ws44: نه بابا تازه اين كه خوبه من وقتي رفتم رو صندلي تو يك روزش 200تاسوال پرسيدن فكر كردن جواب نميدم يا تااخر هفته ميخوام رو جواباش فكر كنم 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ سلام الان شنیدم از یکی هم کلاسیهام که متاسفانه architect بیمارستان بستریه دعا کنین حالش خوب شه که به امتحانای این ترمش برسه 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ سلام خوبی؟ ممنونم از اطلاع رسانید ایشالله که سریع خوب میشن لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ سولوم سپیده جون ممنون . شما خوبی ؟ لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ میسی داداشی شکر خوبیم چه خبرا از دنیای معماری و انجمن ها؟ از اون ور چه خبر؟ لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ سلام الان شنیدم از یکی هم کلاسیهام که متاسفانه architect بیمارستان بستریه دعا کنین حالش خوب شه که به امتحانای این ترمش برسه سلام .ايشالله حالشون خوب شه سپيده جان خوبي دختر؟ علي شما خوبي؟ سپيده گفتي با اسفنج در بيار راهه حل ديگه داري دختر؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ سلام ستاره جان ممنون . شما چطوری ؟ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ از راه حل من استفاده نكردي؟ يه اسفنج رو بذار بين دو دستت و اينقدر تو دستت بچرخون تا گره بوجود بيا. تا حالا نانوايي رفتي؟ ديدي خمير رو چه جوري كره اي ميكنه؟ خيلي راحته ها. لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ سلام .ايشالله حالشون خوب شه سپيده جان خوبي دختر؟ علي شما خوبي؟ سپيده گفتي با اسفنج در بيار راهه حل ديگه داري دختر؟ من اینجوری در میارم خیلی راحته خمیر گلسازی هم میشه دوره یه توپ بکش خشک شد یر دار یا یه توپ کوچیک رو بردار رنک کن یا دستمال و چسب بزن و قالب کن یا گل بمال کلی راه حل هستش 1 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ سلام خوبی؟ممنونم از اطلاع رسانید ایشالله که سریع خوب میشن سلام ممنون سپیده خانم شما خوبی؟ کله سحر با بچه های سال بالایی توی خونه کامیار که روبروی دانشگاست جلسه گذاشتیم قرار شد که کل پروژه هاشو انجام بدیم کدوم یک از رشته ها اینطوری هوای همو دارن اگه برسه امتحاناتش رو بده نخونده نمره اوله 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ ایول علی جان :ws14: دستتون درد نکنه. ایشالا که امتحاناشم خوب میده. سلام ما رو بهش برسون. ایشالا که زودتر با سلامتی کامل برگرده. لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ از راه حل من استفاده نكردي؟ يه اسفنج رو بذار بين دو دستت و اينقدر تو دستت بچرخون تا گره بوجود بيا. تا حالا نانوايي رفتي؟ ديدي خمير رو چه جوري كره اي ميكنه؟ خيلي راحته ها. ابوذر ميخواي لج در بياري؟؟ .طوري نيست بابا من طرحم دايره نيست كلي ميخواستم بدونم اخه بهم گفتن با چوب بالسا هم ميشه لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ سلام علي جان سلام من رو هم به اون گل پسر برسون. انشاالله زودي خوب بشه. لج چيه دختر. من دارم راهنماييت مي كنم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده