Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۸ ممنونسلام علي.توچطور نميگي چه زمينه اي رو ميپسندي داداش؟ ممنون یعنی چی چی زمینه ای ؟ لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۸ ممنون یعنی چی چی زمینه ای ؟ يعني چه زمينه اي از رشته معماري؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۸ يعني چه زمينه اي از رشته معماري؟ آهان باز هم نفهمیدم . :4chsmu1: یعنی طراحی یا ...... یا .... خودت چی زمینه ای رو علاقه داری 2 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۸ سلام به بر و بچز مهمار .....خوبین؟ :icon_pf (44): دیدم این تتاپیک امشب خیلی بالا میاد گفتم بیام عرض ادب 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۸ سلام بر دوستانابرام چه حيطه از معماري رو ميپسندي؟چرا؟ منظورتو نمی گیرم.... لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۸ سلام سلام بر دوستان معمارم:w42: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۸ سلام سلام بر دوستان معمارم:w42: سلام بر خانوم مدیر .... راستی یک سوال منظور ستاره را می دونی لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۸ سلام بر خانوم مدیر ....راستی یک سوال منظور ستاره را می دونی پستاش رو نخوندم الان میخونم ببینم منظورش رو متوجه می شم یا نه:w16: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۸ منظور ستاره جان اینکه تو معماری که شاخه زیاد داره کدوم شاخه رو دوست دارید دکوراسینش رو؟ نقشه کشیش رو؟ ماکت سازیش رو؟ و...............:w16: 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۸ من عاشق طراحی داخلیم البته سبک کارای من مینیمالیسم هست ... البته به فولدینگ هم علاقه دارم ..... طبیعت گرایی رایت را تحسین می کنم نمونه بارزش خانه آبشار لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۸ خوب بیشتر ترش کدوم؟:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۸ خوب بیشتر ترش کدوم؟:4chsmu1: همون مینی مالیسم :icon_pf (44): البته بقیه سبک ها قابل تحسینه لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۸ اوهوم پس بیشتر تر روی مینی مالیسم کار هم میکنی از کار هات عکسی نمی زاری کار هات رو ببینیم؟ لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۸ همون مینی مالیسم :icon_pf (44):البته بقیه سبک ها قابل تحسینه اقا اقا مینی مالیسم يعني چي؟ لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۸ والا من در گذاشتن عکس کمی تنبلم قراره بین دو ترم تمام عکسای ترم بجه ها و خودمو بذارم .... در مورد مینی مالیسم باید بگویم این سبک و عقیده در تمام هنرهاست و یک جورایی ساده اندیشی به همه چیز هست و از پیچیدگی ها در این مکتب دیگه خبری نیست.... در این مکتب تضاد شدید وجود ندارد .... تا این جا را من می دونم لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۸ دوستان چطوري با فوم دايره درست كنيم؟ همينطوربا مقوا ماكت و چوب بالسا؟:ws6: 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۸ ستاره جان منظورت کره هستش یا دایره صاف؟ اگه کره منظورته با اسفنج دست کن خودت رو راحت کن 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۸ كاردستي داري ستاره؟ بده يه بچه كوچولو كه مهد كودك ميره تا كاردستي هاتو درست كنه. خودت استراحت كن 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۸ سلام معمارای انجمن کجایییییییییییییییید؟ لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۸ علیک سلامممممممممممممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده