Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۸۸ سلام به بچه های باحال معماری............ من ابراهیم دانشجوی سال دوم معماری هستم:ws2: امیدوارم بتونیم بهم کمک کنیم:ws14: لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۸۸ سلام به بچه های باحال معماری............من ابراهیم دانشجوی سال دوم معماری هستم:ws2: امیدوارم بتونیم بهم کمک کنیم:ws14: چراكه نه همه دست به دست هم بديم. ايشالله گروه معماري انجمن از همه ي سايتها هم ميتونه بهترشه:ws2: 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۸۸ چراكه نههمه دست به دست هم بديم. ايشالله گروه معماري انجمن از همه ي سايتها هم ميتونه بهترشه:ws2: ان شالله ولی کار سختی در پیش داریم لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۸۸ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ به سلام در و دیوار عزیز خوبین احوال ارواح خبیثه چطوره؟ لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ به سلام در و دیوار عزیز خوبین احوال ارواح خبیثه چطوره؟ اره ديگه بايد در تاپيكو تخته كني بلكه همه صداشون در بياد. ارشيتكت كدوم درسا رشته معاري رو خيلي دوست داري؟:ws11: 1 لینک به دیدگاه
m_mina_m 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ salam manam mina terme 1 memari az ashnai ba dostan khoshhalam:w73::ws2: 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ سلام مينا جان.خوش اومدي دختر راه زيادي رو پيش رو داري:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۸ ستاره جان راستش رو بخوای من بیشتر مرمت رو ترجیح میدم تا معماری (بهتره بگم عاشقشم) مینا جان شما هم خوش اومدین آبجی ستاره درست میگه خیلی راه داری تا یه مهندس بشی اما سعی کن همه چی رو راحت بگیری زیاد سخت نگیر تا مثل ما پیر نشی من اومدم از بچه های گل-- شاید ارواح که بیشتر سر میزنن -- خداحافظی کنم امیدوارم همتون موفق باشین 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۸ كجا كاميار؟حالا هستيم در خدمت كمي درمورد مرمت بنا صحبت ميكني؟ چرا ودليلت چيه؟:ws2: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۸ ستاره جان راستش رو بخوای من بیشتر مرمت رو ترجیح میدم تا معماری (بهتره بگم عاشقشم)مینا جان شما هم خوش اومدین آبجی ستاره درست میگه خیلی راه داری تا یه مهندس بشی اما سعی کن همه چی رو راحت بگیری زیاد سخت نگیر تا مثل ما پیر نشی من اومدم از بچه های گل-- شاید ارواح که بیشتر سر میزنن -- خداحافظی کنم امیدوارم همتون موفق باشین سلام دوست عزیزم:icon_pf (44): من که هنوز زندم و ارواح نشدم:4chsmu1: بیش از ارواح میان اینجا امید وارم نخوای کلی بری لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۸ سلام بچه های معماری و غیر معماری کجایید شما ها؟ لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۸ سلام بچه های معماری و غیر معماریکجایید شما ها؟ فرار کردن. منتظر جوابت هستم کامیار. ایشالله سرت خلوت شد دوباره میای 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۸ سلام ستاره جان خوبی؟ سلام سپيده جون.ممنون ايشالله توهم خوب باشي:icon_pf (44): راستي سپيده تو چه زمينه اي از رشتتو دوست داري؟ 1 لینک به دیدگاه
Hotspur_1985 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۸ سلام. منم معماری خوندم.درسم تموم شده .فقط پایان نامم مونده. می تونیین هاتی صدام کنین. تازه بگما من دخملم.آخه تو باشگاه مهندسان همه اول فک می کردن پسرم. 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۸ سلام.منم معماری خوندم.درسم تموم شده .فقط پایان نامم مونده. می تونیین هاتی صدام کنین. تازه بگما من دخملم.آخه تو باشگاه مهندسان همه اول فک می کردن پسرم. هاتي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:ws52: چشم.خوب هاتي جون شما نگفتين چه زمينهاي از رشتتونو دوست داري ؟ دليلتون چيه؟ 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۸ سلام سپيده جون.ممنونايشالله توهم خوب باشي:icon_pf (44): راستي سپيده تو چه زمينه اي از رشتتو دوست داري؟ سلام گلم خوبم ممنونم من همه ی زمینه هاش رو دوست دارم اما یه کمکی طراحی دکوراسیونش رو بیشتر دوست دارم شما چطور؟ 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۸ سلام.منم معماری خوندم.درسم تموم شده .فقط پایان نامم مونده. می تونیین هاتی صدام کنین. تازه بگما من دخملم.آخه تو باشگاه مهندسان همه اول فک می کردن پسرم. سلام گلم خیلی خیلی خوش اومدی به انجمنت اسم من هم سپیده هستش باشگاه هم به همین اسم بودم چنر باری اسم شما رو دیدم اما آشنایی کاملی نداشتم باهاتون چه خوب که اینجا باهاتون آشنا میشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۸ سلام بر دوستان منم که کاملا مشخصه علی هستم از آشنایی با همتون خوشحالم :icon_pf (44): architect این انجمن رو به من معرفی کرد اما حالا میبینم خودش رفته 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده