رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 7.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:hapydancsmil::hapydancsmil::mbj6ivxkw3ccem7bie7:hapydancsmil::hapydancsmil:

خستگی را تو بخاطر مسپار که افق نزدیک است وخدایی بیدار که تورا میبیند و به عشق تو همه عالم را خوب معماری کرد.

می بینم

می کشم

هم نوا می شوم

می آفرینم، آنچه را که خدا آفریده…

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
دلم واسه فعالیت تو تالار تنگ شده :5c6ipag2mnshmsf5ju3

منتها منتظرم ترم تموم بشه بهد چون میدونم اگه بخوام فعالیت کنم بیشتر وقتم اینجا از دستم میره :banel_smiley_4: :icon_pf (34):

ســـارا جوووونم ناراحت نباش ایشالله از تیر ماه ، فعالیت مون رو به بقیه ی تالارا نشون میدم:hapydancsmil:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

بچههههههههه هااااااااااااا بچهههههههه هااااااااااااااااااااا یادتونه یه بار تو همین تاپیک گفتم شبکه7 میخواد یه برنامه به عنوان (( خلاقیت در معماری)) بزاره؟؟

دیروز اتفاقی دیدم داره پخش میکنه...

کسی خبرداره از کی شروع شده؟؟؟؟

اصلا کسی تاحالا دیده؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
* v e n o o s * مهمان
:hapydancsmil:

ایشالله که تو تحویل پروژه ها موفق باشید دوستای گلم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

مرسیییییییییی عزیزم، امروز که کرکسیون داشتم، خوب بوددد؛ تا ببینیم تحویل پروژه چه میشود hapydancsmil.gif

بههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:hapydancsmil:

بههههه و بههه بههههه hapydancsmil.gif

لینک به دیدگاه
مرسیییییییییی عزیزم، امروز که کرکسیون داشتم، خوب بوددد؛ تا ببینیم تحویل پروژه چه میشود :hapydancsmil:

بههههه و بههه بههههه :hapydancsmil:

:w02::w02::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31:

:w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31:

• Like 3
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
من که برای طرح کاری نکردم...:banel_smiley_4:

ولی من فقط یکم رو نماهام باید کار کنم و یه کوچولو رو کارم تغییرات بدم، بعد ماکت درست کنم :w02:

لینک به دیدگاه
ولی من فقط یکم رو نماهام باید کار کنم و یه کوچولو رو کارم تغییرات بدم، بعد ماکت درست کنم :w02:

منم منمhapydancsmil.gif

لینک به دیدگاه

من اصلاحات کارم داره تموم می شهههههههه.بعدش باید ماکت بسازم hapydancsmil.gif

بچه ها ولی مج دستم داغونه TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif ورم کرده درد هم دارم...اگه بدونین با چه وضعی کار می کنم... حالا کی می خواد با این دست هی فوم برش بده TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...