R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۱ ده مین دیگه نت قطع میشه پاشید برید خونه تون اول بزرگ ترها لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ سلام سارا جونم من اومدم سلااااااااام عزیزمممممم ده مین دیگه نت قطع میشه پاشید برید خونه تون خونه ما همینجاست 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::mbj6ivxkw3ccem7bie7:hapydancsmil::hapydancsmil: خستگی را تو بخاطر مسپار که افق نزدیک است وخدایی بیدار که تورا میبیند و به عشق تو همه عالم را خوب معماری کرد. می بینم می کشم هم نوا می شوم می آفرینم، آنچه را که خدا آفریده… 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ دلم واسه فعالیت تو تالار تنگ شده منتها منتظرم ترم تموم بشه بهد چون میدونم اگه بخوام فعالیت کنم بیشتر وقتم اینجا از دستم میره 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ دلم واسه فعالیت تو تالار تنگ شده :5c6ipag2mnshmsf5ju3منتها منتظرم ترم تموم بشه بهد چون میدونم اگه بخوام فعالیت کنم بیشتر وقتم اینجا از دستم میره :icon_pf (34): ســـارا جوووونم ناراحت نباش ایشالله از تیر ماه ، فعالیت مون رو به بقیه ی تالارا نشون میدم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ ســـارا جوووونم ناراحت نباش ایشالله از تیر ماه ، فعالیت مون رو به بقیه ی تالارا نشون میدم:hapydancsmil: بهله پس چیییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ بچههههههههه هااااااااااااا بچهههههههه هااااااااااااااااااااا یادتونه یه بار تو همین تاپیک گفتم شبکه7 میخواد یه برنامه به عنوان (( خلاقیت در معماری)) بزاره؟؟ دیروز اتفاقی دیدم داره پخش میکنه... کسی خبرداره از کی شروع شده؟؟؟؟ اصلا کسی تاحالا دیده؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ :aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh: 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: ایشالله که تو تحویل پروژه ها موفق باشید دوستای گلم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ بههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ :hapydancsmil:ایشالله که تو تحویل پروژه ها موفق باشید دوستای گلم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسیییییییییی عزیزم، امروز که کرکسیون داشتم، خوب بوددد؛ تا ببینیم تحویل پروژه چه میشود بههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:hapydancsmil: بههههه و بههه بههههه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ مرسیییییییییی عزیزم، امروز که کرکسیون داشتم، خوب بوددد؛ تا ببینیم تحویل پروژه چه میشود :hapydancsmil: بههههه و بههه بههههه :hapydancsmil: :w02::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31: :w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31::w31: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ من که برای طرح کاری نکردم... ولی من فقط یکم رو نماهام باید کار کنم و یه کوچولو رو کارم تغییرات بدم، بعد ماکت درست کنم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ ولی من فقط یکم رو نماهام باید کار کنم و یه کوچولو رو کارم تغییرات بدم، بعد ماکت درست کنم منم منم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ من اصلاحات کارم داره تموم می شهههههههه.بعدش باید ماکت بسازم بچه ها ولی مج دستم داغونه ورم کرده درد هم دارم...اگه بدونین با چه وضعی کار می کنم... حالا کی می خواد با این دست هی فوم برش بده 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ شما فرق دارین خانم مهندسسس....ما تنبلیم....شما زرنگید.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده