vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ سلام آقا وحید خوبم مرسی شما خوبی؟ حالا مهراز شماره چند؟:ws3::ws3: خب عدد مورد علاقه ات چنده؟ اینجا من همینجوری دارم دستو دل بازی میکنم و از نبود کیمیا سوء استفاده لقب مهرازه که دارم عطا میکنم خب 1،2،3،4و7 احراز شدن شما میتونی 5 باشی یا 6 کدومو میخوای حالا 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ خب عدد مورد علاقه ات چنده؟اینجا من همینجوری دارم دستو دل بازی میکنم و از نبود کیمیا سوء استفاده لقب مهرازه که دارم عطا میکنم خب 1،2،3،4و7 احراز شدن شما میتونی 5 باشی یا 6 کدومو میخوای حالا بقیه شماره هارو معرفی کن بشناسم منم :ws3:6 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ جا هم باشه نمیااااااااااااااااااااااااااااااام:ws28: نه تورو خدا بیا اینجا که به این راحتیا اشغال نمیشه که ولی جدی دلم گرقته 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ بقیه شماره هارو معرفی کن بشناسم منم :ws3:6 کیمیا ابر مهراز 4 دیواری(1) مینا معاونت مهرازا(2) وحید مهراز عطا کن(3) شبنم مهراز تولد دوست بدار(4) و سپیده مهراز 7 دوست بدار(7) ولی اینکه این عنوانو حفظ کنی باید فعل باشی همون طوری که بودی 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ کیمیا ابر مهراز 4 دیواری(1)مینا معاونت مهرازا(2) وحید مهراز عطا کن(3) شبنم مهراز تولد دوست بدار(4) و سپیده مهراز 7 دوست بدار(7) ولی اینکه این عنوانو حفظ کنی باید فعل باشی همون طوری که بودی اون وقت عنوانه من چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ !ala, mini+, وحید هیپوداموس من واسطه میشم بین شما دوتا که باهم آشتی کنین، تورو خدا اینقد کل کل نکنین لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ اون وقت عنوانه من چیه؟ از اونجای که من امشب دلم گرفته و همچین دستو دلبازم شدم شما عنوانتونو خودتون انتخاب کنین دوس داری چی باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ از اونجای که من امشب دلم گرفته و همچین دستو دلبازم شدم شما عنوانتونو خودتون انتخاب کنیندوس داری چی باشه؟ اوا چرا دلت گرفته؟؟ نه باشه خودت انتخاب کن 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ اوا چرا دلت گرفته؟؟ نه باشه خودت انتخاب کن والا دقیقا نمیدونم ولی یه سالی میشه که خیلی اینجوری میشم تا تقی به توقی میخوره من دلم میگیره شاید به خاطر نداشته های که الان باید میداشتم شاید به خاطر جای که الان باید میبودم و نیستم شاید به خاطر کسی که الان باید میبودم و نیستم و خیلی باید های دیگه ولی دلم خیلی وقته شکسته حالا یه عنوان بگو خودت تصویبش با ما 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ سلوم من اومدم کسی خونه نیست آقا وحید حالا که حوصله نداری 724 رو تصویب کن دیگه 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ سلوم من اومدمکسی خونه نیست آقا وحید حالا که حوصله نداری 724 رو تصویب کن دیگه سلام سپیده خانوم خوش اومدی مارو که دلمونو شکوندن واسه همین تصمیم بر این شده که دل کسیو نشکونیم باشه شمام 724 ولی خیلی جالبه دقیقا اعداد مورد علاقه ی منه با این تفاوت 247 یا 742 7 و خیلی دوست میداروم 24 هم ش. ش میشه خب عنوانت میخوای چی باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ راستی سپیده بهت گفته بودم قبلا که عکس آواتارت خیلی خوگشله؟ واقعا قشنگه ای ول 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ ظاهرا فقط دل من نیست که گرفته 4 دیواری هم گفته دلش:ws27: لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ کیمیا کجای که یادت بخیر فردا میای دیگه؟ سوغاتیمو حتما آوردی که؟ 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ نه 724 رو میخوام 7 ماهه تفلدمه 24 روزش آواتارم ممنون خودم خیلی دوسش دارم دخترمه 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ نه 724 رو میخوام 7 ماهه تفلدمه 24 روزش آواتارم ممنون خودم خیلی دوسش دارم دخترمه سالش؟ دختم داری مگه ؟ یعنی نوه ی من میشه :ws41: خب عنوانتم بگو که تصویب کنم تا رو فرمم سپیده .... مثلا من مهراز عطا کنم 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ سالش؟دختم داری مگه ؟ یعنی نوه ی من میشه :ws41: خب عنوانتم بگو که تصویب کنم تا رو فرمم سپیده .... مثلا من مهراز عطا کنم نیدونم عنوان رو که خوده آدم نمیده به خودش 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ نیدونم عنوان رو که خوده آدم نمیده به خودش خب بارزترین ویژه گیت چیه یا دو داری چی ختابت کنن 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ والا چی بگم آخه همه بهم میگن جوجو ولی شماها نگینااااا 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ والا چی بگم آخه همه بهم میگن جوجو ولی شماها نگینااااا :ws17::ws28: سپیده جوجو:ws28: سوتی دادی رفت بذار بچه ها بیان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده