vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ مگه فقط من مهمونشم؟شما هم هستی دیگه تازه اصلا بریم همدان مهمان و میزبان معنی نداره 3ساعت داریم میگیم همدان عینه شهره خودمونه :ws28: باشه میشه من 4 باشم؟!...البته فرقی نداره :45645: دقیقا...منم مثِ شما...ولی من باقالی پلو با ماهیچه میخورم :shad: اخه وقتی مرد هست زشته زن دست تو جیبش کنه منم که فک میکنم ما که میخوایم بریم گنجنامه خیلی سخته کیف بیارم انگار یه بار اضافیه پس منم هیچی ندارم :4chsmu1: حالا تا اون روز. ظاهرا دیوار ما کوتاه تر از دیوار بقیه اس وقتی دوتا به یکی میشه نتیجه از قبل معلومه راستی وهراز تا 5 بیشتر نمیتونست باشه (قانون منه) ولی سپیده به صورت افتخاری 7 میشه شبنمم که همون 4 که جمعا میشه 5 تا مهراز وای اگه کیمیا بیاد ببینه چه دستو د بازی به خرج دادم :167::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ اسمه شب چیه؟ مهراز دیگه فقط کداش فرق میکنه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ خیابون نظری میشه:w16: خب گنج نامه که عابر به کار نمیاد پولاتو هم نمیخواد تو جیبت بذاری بذار تو جورابت(مثل پیرزنای لر) آخه اونجا اومدیمو شبنم دلش یه چیز خواست نمیگه مهمون دعوت کردم هیچی واسم نخرید ؟ فقط سپیده که نیس شمام هستی باشه پس تو همون 7 شبنمم 4 مهرازا از این به بعد اومدین مهرازارو بشناسین و کد مهرازی خودتونو هم نیز باوشه :smiley (18): مگه فقط من مهمونشم؟شما هم هستی دیگه تازه اصلا بریم همدان مهمان و میزبان معنی نداره 3ساعت داریم میگیم همدان عینه شهره خودمونه ایووووووووووووول لباسای شبنمم جیب ندارهمد جدیده لباسه واسه خانوما جیب نمیذارن تو دستم که ضایعست پول نگه داریم حالا شما حساب کن بعد ما باهات حساب میکنیم خیاااااااااالت راحت راس میگه ....خیالت راااااااااااااااااااااااااااحتِ راحت 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ :ws28:باشه ظاهرا دیوار ما کوتاه تر از دیوار بقیه اس وقتی دوتا به یکی میشه نتیجه از قبل معلومه راستی وهراز تا 5 بیشتر نمیتونست باشه (قانون منه) ولی سپیده به صورت افتخاری 7 میشه شبنمم که همون 4 که جمعا میشه 5 تا مهراز وای اگه کیمیا بیاد ببینه چه دستو د بازی به خرج دادم :167::banel_smiley_52::banel_smiley_52: تازه میخواستم بگم 724 میشه 724 باشم؟ میشه؟میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ مث اینکه اینجا هیشکی مارو ندید ..... 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ خب دستان واقعا که خیلی خوشحال شدم از آشنایتون ایشالا بازم ببینمتون بسی خرسند گشتیم به این آشنایی 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ تازه میخواستم بگم 724میشه 724 باشم؟ میشه؟میشه؟ نه دیگه سوء استفاده نکن یه آشنا گیر آوردی میخوای ره 1000 ساله رو 2 ساعته بری:banel_smiley_52: تا همینجاشم کلی پوستمو کندن:banel_smiley_52::banel_smiley_52: آقایی مث اینکه اینجا هیشکی مارو ندید ..... نه بابا اینجا مال خودته 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ خب ما بریم که صبح کلی کار داریم دوستان و مهرازان گرامی شب خوبی داشته باشین بای تا های همگی 2 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ نه بابا اینجا مال خودته شما لطف داری به بنده....بچه ها من فردا تحویل روستا دارم 6 تا شیتم ناقصه :icon_pf (34)::banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ گفتم یه همخونی با تولدم داشته باشه شبتون بخیر منم میرم لالا خوشحال شدم از آشناییتون ایشالا همدان میبینمتون 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ :45645: مث اینکه اینجا هیشکی مارو ندید ..... این چه حرفیه خب دستان واقعا که خیلی خوشحال شدم از آشنایتون ایشالا بازم ببینمتون بسی خرسند گشتیم به این آشنایی شبت قشنگ من تمومِ حرفامو جدی گفتما نه بابا اینجا مال خودته شما لطف داری به بنده....بچه ها من فردا تحویل روستا دارم 6 تا شیتم ناقصه :icon_pf (34)::banel_smiley_52: :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: نگران نباش میتونی تموم کنی البته اگر استرس نداشته باشی 4 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ :icon_pf (44)::icon_pf (44)::w410::w410: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ گفتم یه همخونی با تولدم داشته باشهشبتون بخیر منم میرم لالا خوشحال شدم از آشناییتون ایشالا همدان میبینمتون شبت قشنگ منم همینطور انشالله :shad: 3 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ شما لطف داری به بنده....بچه ها من فردا تحویل روستا دارم 6 تا شیتم ناقصه :icon_pf (34)::banel_smiley_52: :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: نگران نباش میتونی تموم کنی البته اگر استرس نداشته باشی مرسی عزیزم من برم تا صب نشده :icon_pf (34):آخه 8 صبح تحویله ....شبه همگی خوش:icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ سلام بر همه ی مهرازاوسلامی ویژه تر بر مینای عزیزم و وحید عزیز من یه چند روز نیستم اینجارو خالی نزارینا سلااااااااااااااااااااام به کیمیای خوددددددددددم...چطوری قلبونت برم؟ معلومه که خالی نمیذارمش.......:icon_gol: گرچه بی تو صفایی نداره 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ سلام معمارای عزیز یه چند وقت نبودیما .... حالا اومدیم سلام سمیه جونم....خوبی خانومی؟ کجایی تو دختر...نیستت اصلا 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااام:626gdau: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ نعل اشکنه فارسی حرف بزنیدااااااااااااااااااااااااا:w00: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده