marjan17 4150 ارسال شده در 12 آبان، 2010 طالبیشم اخه بدمزس وای توت فرنگی که اصن دوس ندارم........نه مرجان بخور حتما.. پس فردا که من پوکی استخون گرفتم تو بعد میگی خب شد من شیر سویا میخوردماااااا...:ws54: به این خوشمزه ایی:w00:خو فک کن دواس به زول بخول من شیر دوس دالم چه با طعم چه بدون اون 2
parikoochooloo 10748 ارسال شده در 12 آبان، 2010 من از شیر خیلی بدم میاد اما چون مجبورم بخورمش که تو پیری 10000 تا مرض نگیرم از نی شیر با طعم های مختلف استفاده می کنم.... یا سعی می کنم با بیسکوییت و از این چیزا بخورمش که طعمش رو خیلی حس نکنم... تازه شیر کاکائو رو هم با این کاکائو های نِستِله که جعبه ی زرد دارن درست می کنم! 3
hamidrad 791 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2010 ولی من شیر سویا با طعم طالبی و توت فرنگی خیلی دوس دالمیهنی دیگه نخولم به هر حال هر چيزه طعم داري اسانس داره عزيز..... زياده روي نكن .. نميگم اصلن نخور .. چون نميتوني اينكارو كني .. ميتووني !!! 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 12 آبان، 2010 به این خوشمزه ایی:w00:خو فک کن دواس به زول بخولمن شیر دوس دالم چه با طعم چه بدون اون من شیر دوس ندارم از بچگی نمیخوردم همینه که اوچیک موندم انقده ریزه پیزم.. یه مدت تو خوابگاه عقلم رسید شیر بخورم به زور میخوردم شیر ساده پرچرب... دوباره عقلم رفت... خوش به حالت من از شیر خیلی بدم میاد اما چون مجبورم بخورمش که تو پیری 10000 تا مرض نگیرم از نی شیر با طعم های مختلف استفاده می کنم.... یا سعی می کنم با بیسکوییت و از این چیزا بخورمش که طعمش رو خیلی حس نکنم... تازه شیر کاکائو رو هم با این کاکائو های نِستِله که جعبه ی زرد دارن درست می کنم! :w127:همون که عسک خرگوش روشه...(نستله..!) با بیسکویت نخور من چند سال پیش یه گزارش دیدم که دانشمندا کشفیده بودن شیرو با هرچی بخوری بخصوص نون بیسکویت اینا ... خواصش جذب نمیشه...:brodkavelarg: 3
hamidrad 791 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2010 من از شیر خیلی بدم میاد اما چون مجبورم بخورمش که تو پیری 10000 تا مرض نگیرم از نی شیر با طعم های مختلف استفاده می کنم.... یا سعی می کنم با بیسکوییت و از این چیزا بخورمش که طعمش رو خیلی حس نکنم... تازه شیر کاکائو رو هم با این کاکائو های نِستِله که جعبه ی زرد دارن درست می کنم! پري شيره طعم دار سعي كن نخوري ... اگر ميخوري هم زياده روي نكن .. اينم بگم جذبه كلسيم در شير كاكائو كمتره پس اگه شير نميخوري از ماست يا پنير استفاده كن ... 3
marjan17 4150 ارسال شده در 12 آبان، 2010 من شیر دوس ندارم از بچگی نمیخوردم همینه که اوچیک موندم انقده ریزه پیزم.. یه مدت تو خوابگاه عقلم رسید شیر بخورم به زور میخوردم شیر ساده پرچرب... دوباره عقلم رفت... خوش به حالت منم زیادی بزلگ شدم کجا لفته بگو بلگلده خوووووووو 2
hamidrad 791 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2010 من شیر دوس ندارم از بچگی نمیخوردم همینه که اوچیک موندم انقده ریزه پیزم.. یه مدت تو خوابگاه عقلم رسید شیر بخورم به زور میخوردم شیر ساده پرچرب... دوباره عقلم رفت... خوش به حالت :w127:همون که عسک خرگوش روشه...(نستله..!) با بیسکویت نخور من چند سال پیش یه گزارش دیدم که دانشمندا کشفیده بودن شیرو با هرچی بخوری بخصوص نون بیسکویت اینا ... خواصش جذب نمیشه...:brodkavelarg: نه اينجوورا نيست .. نون بيسكويت اينا باشير مشكلي نداره ... شما هم لطف كن از بقيه ي فراورده ها استفاده كن... پنير صيح و ماست در ظهر و شب ... يه پيشنهاده .... سعي كن عمل كني 2
parikoochooloo 10748 ارسال شده در 12 آبان، 2010 :w127:همون که عسک خرگوش روشه...(نستله..!) با بیسکویت نخور من چند سال پیش یه گزارش دیدم که دانشمندا کشفیده بودن شیرو با هرچی بخوری بخصوص نون بیسکویت اینا ... خواصش جذب نمیشه...:brodkavelarg: اوهوم همون که عسک خرگوش داره... پري شيره طعم دار سعي كن نخوري ... اگر ميخوري هم زياده روي نكن .. اينم بگم جذبه كلسيم در شير كاكائو كمتره پس اگه شير نميخوري از ماست يا پنير استفاده كن ... ماست خیلی میخورم... روزی یه کاسه ماست می خورم... 3
hamidrad 791 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2010 اوهوم همون که عسک خرگوش داره... ماست خیلی میخورم... روزی یه کاسه ماست می خورم... عزيزم كمه بايد در كنار پنير صيحانه كه ايشالا با گردو ميخوري... ظهر ماست و شب هم يه محصوله لبني بخوري ... تا با اندازه كلسيم مصرف كرده باشيييييي 2
marjan17 4150 ارسال شده در 12 آبان، 2010 انگالی من خیلی شکمو ام:persiana__hahaha: من شیر گاهی وقتا یه پارچم میخولم ماست حداقل 2 کاسه پنیرم میخورم با گردو :ws28: 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 12 آبان، 2010 نه اينجوورا نيست .. نون بيسكويت اينا باشير مشكلي نداره ...شما هم لطف كن از بقيه ي فراورده ها استفاده كن... پنير صيح و ماست در ظهر و شب ... يه پيشنهاده .... سعي كن عمل كني خب من اگه .. معمولا ماست وپنیر میخورم... :w72: ولی شیر نه.. :banel_smiley_52:خب پری من گولت زدم .. با بیسکیت بخور ایشکال نداره..).. من با بیسکویت همه چی دوس دارم شاید باش شیر خوردم... 3
hamidrad 791 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2010 انگالی من خیلی شکمو ام:persiana__hahaha:من شیر گاهی وقتا یه پارچم میخولم ماست حداقل 2 کاسه پنیرم میخورم با گردو :ws28: آفرين دخملم .. فقط اينو بدون كه كالريه شير تقريبن بالاست و اينم خووب نيست كه يه پارچ رووزي بخوولي 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 12 آبان، 2010 انگالی من خیلی شکمو ام:persiana__hahaha:من شیر گاهی وقتا یه پارچم میخولم ماست حداقل 2 کاسه پنیرم میخورم با گردو :ws28: تنهای؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3
marjan17 4150 ارسال شده در 12 آبان، 2010 آفرين دخملم .. فقط اينو بدون كه كالريه شير تقريبن بالاست و اينم خووب نيست كه يه پارچ رووزي بخوولي فهلا که چاق نشدم اخه من غذا خور نیستم تنهای؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اوهوم صبا 2 لیوانو میخولم 2
دختری از شمال 1020 ارسال شده در 2 آذر، 2010 من معمولا شیر رو ترجیح میدم ولی شیرکاکائو رو هم دوس دارم البته سردش رو 2
hamidrad 791 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2010 من معمولا شیر رو ترجیح میدم ولی شیرکاکائو رو هم دوس دارم البته سردش رو آفريييين ... 1
ارسال های توصیه شده