hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ آلارم های غذایی 2 (شیر کاکائو) خب بازم سلام به همه بچه های گل ... شیر کاکائو واااای ... از اینجا بگم که در فراوری این محصول ما تقریبن 3 مرحله حرارت دهی با دمای بالا و زمان زیاد داریم و اون هم به دلیل اینه که کاکائو باید خوب در شیر حل بشه ... ( دمای 75 درجه و زمان 30 دقیقه فقط یک مرحله از حرارت دهیه این محصوله ) بچه ها و دوستان عزیز در شیر کاکائو که اصلن توصیش نمی کنم ما حدود 6 تا 8 دهم درصد کاکائو و حدود 30 درصد و بیشتر سوکروز یا ساکاروز یا همین شکری که می خورید هست ... عزیزان لذت شیر کاکائو به کاکائو ی توی اون نیست .. بلکه به شکر و شیرینی ه اونه ... 12 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ در ادامه اینو بگم که در شیر کاکائو به مقدار اندکی استبلایزر ( ماده نگهدارنده ) مثل کاراگینان یا ثعلب میزنن ... نکته اینه که همه ی ما قبل از خوردن شیر کاکائو روی بسته میبینیم که نوشتن – قبل از مصرف تکان دهید - ... حالا به این مسئله یکم فکر کنین ... چرا ( نگهدارنده کارش اینه که فازهای جامد و محلول از هم جدا نشن و ماده مون یکنواخت باشه ... !!! ) چی متوجه میشین ... بزارید بگم ... این شیر کاکائو نباید در صورت افزودن نگهدارنده رسوب کرده باشه ... این بر می گرده به کیفیت بده شیر ... البته ته نشینی ه کاکائو در شیر تا حدی طبیعیه ولی آیا شما تا حدی ته نشینی می بینید .... نکته بعد اینکه هر کارخوونه ای میتونه شیر برگشتی که ترش شده رو به راحتی به شیر کاکائویی خوش مزه که مورد درخواست بچه هاهم هست متاسفانه تولید کنه ... از این محصول بترسید ... نمی گم همه کارخونه ها این کارو می کنن ... ولی به هر حال این یه راه کاره که بعضیا انجام میدن و کسی نمی فهمه ... می خورین و لذت میبرین ... در ادامه اینم بگم کاکائو به راحتی با کلسیم شیر باند میشه و نمیزاره اون به بدن برسه ... دقیقن کاکائو تا 30 درصد جذب کلسیم شیر را پایین میاره ... و به هر حال خودتون انتخاب کنید ... این توصیه های من فقط اطلاعاتیه برا اینه که بتونین بهترین رو انتخاب کنین ... 12 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها باز میگم اگه سوال هست همینجا بپرسین و اینکه ... اگه من از محصولی حرف میزنم ... دلیل بر نخوردنش نیست .. منم شیر کاکائو می خورم .. ولی کم .. پس حقتونه بهترییین رو انتخاب کنین ... 11 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ میسی از اطلاعاتی که دادید............. من شیرکاکائو خیلی میخورم.............اما یه سوال اینکه میگن باعث ایجاد کم خونی میشه تا چه حد درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ ولی من فقط شیر کاکائو دوس دارم 6 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ ولی من فقط شیر کاکائو دوس دارم خب اشکاالی نداره عزیز:icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ میسی از اطلاعاتی که دادید.............من شیرکاکائو خیلی میخورم.............اما یه سوال اینکه میگن باعث ایجاد کم خونی میشه تا چه حد درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من به هیچ عنوان همچین چیزیرو صد در صد تایید نمی کنم .. منظورم این نیست که اینطور نباشه ... شاید مثله چای که داری تانن هست ... و خوردن چای بعد از غذا آهن غذا رو باند میکنه و نمیذاره جذب بدن بشه خواستن بگن که شیر کاکائو هم اینطوره .. چون در کاکائو هم تانن داریم ... البته بازم میگم ... این حرف مورد قبول نیست چون کم خونی ناشی از چای که بعد راجب بهش حرف میزنم شرایط خاصی داره ... که در شیر کاکائو بسیااار بعیده عزیز ... 5 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ من صد در صد و قاطعیت حرف این کارشناس تغذیه رو رد میکنم ... و اینکه نباید بچه عادت به خوردن شیر کاکائو کنه .... سایت تبیان اینو نوشته که : شیرکاکائو بهتر است یا شیر؟ سئوال) آیا درست که می گویند اضافه کردن پودر کاکائو به شیر، جذب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شیر را کاهش می دهد؟ فکر می کنم خیلی ها دوست دارند بدانند آیا این حرف صحیح است یا خیر؟ پاسخ) خیر، این گفته صحیح نیست. کاکائوی موجود در شیر کاکائو جذب کلسیم شیر را کاهش نمی دهد. البته باید گفت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حاوی ماده ای بنام "اسید اگزالیک" یا "اگزالات" است که با کلسیم موجود در شیر ترکیب می شود و "اگزالات کلسیم" را به وجود می آورد. اگزالات ماده ای است که در بسیاری از گیاهان مانند اسفناج و چای وجود دارد. اما کلسیم موجود در شیر خیلی بیشتر از اگزالات موجود در کاکائوست، لذا مقدار زیادی کلسیم آزاد (ترکیب نشده با اگزالات) وجود خواهد داشت. در حقیقت فقط حدود 6 میلی گرم از 250 میلی گرم کلسیم موجود در شیر جذب نمی شود. هر کودکی باید به مقدار کافی کلسیم دریافت کند تا بتواند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام های سالم و محکمی داشته باشد. بنابراین اگر کودک شما شیر معمولی را دوست ندارد و فقط شیر کاکائو می خورد، او را از خوردن شیرکاکائو منع نکنید و به او بدهید، زیرا برای سلامتی استخوان هایش مفید است. نیره ولدخانی- کارشناس علوم تغذیه 7 لینک به دیدگاه
paryam 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ من از خانواده شیر فقط میتونم شیر کاکائو بخورم البته خودم درست میکنم 3 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ شير بدون كاكائو بو ميده دوست ندارم ولی باید لبنیات مصرف کنی ... مثله ماست .... حتمن عزیز... 4 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من از خانواده شیر فقط میتونم شیر کاکائو بخورم البته خودم درست میکنم اینکه خودت درست میکنی خیلی خووبه ولی سعی کن زیاد شیرینش نکنی ... ( اگه زیاد میخوری ) و یا اینکه تو هفته محصوولات شیری مثله ماست رو حتمن مصرف کنی خاانومی:icon_pf (44): چون کلسیم مخصوصن توو خانووما معزلیه 6 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ خيلي مفيد بود دوست عزيزممنونم مرسی ... و اگه حتمن تو موضوعات بعدی سوال یا درخواستی بوود بگو .. موضوع بعدی کفیر ه .. یه محصوله تقریبن جدید برا ما ایرانیا 4 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ شیر با بقیه طعما چی؟ مثلا شیر سویا با طعمای مختلف 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ واااااااااااای مرجانی شیر سویا خیلی بدمزس که...:brodkavelarg: من شیر کاکاو دوس نمیداررم... 3 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ شیر با بقیه طعما چی؟مثلا شیر سویا با طعمای مختلف شير با هر طعمي اسنس بهش اضافه ميشه حتي شير عسلي ... هيگكدومو الا شير توصيه نميكنم البته شير سويا متفاوته جريانش ... 3 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ شیر با بقیه طعما چی؟مثلا شیر سویا با طعمای مختلف شیر سویا دانه های سویا به شکل لوبیاست و لوبیای سویا نام دارد. با خیس کردن دانه های لوبیای سویا در آب و خرد کردن و فشار دادن سویاهای خیس خورده مایعی بدست می آید که شیرسویا ( soy milk )نام دارد. شما می توانید در منزل نیز آن را تهیه کنید. 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ واااااااااااای مرجانی شیر سویا خیلی بدمزس که...:brodkavelarg:من شیر کاکاو دوس نمیداررم... ولی من شیر سویا با طعم طالبی و توت فرنگی خیلی دوس دالم یهنی دیگه نخولم 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ ولی من شیر سویا با طعم طالبی و توت فرنگی خیلی دوس دالمیهنی دیگه نخولم طالبیشم اخه بدمزس وای توت فرنگی که اصن دوس ندارم........ نه مرجان بخور حتما.. پس فردا که من پوکی استخون گرفتم تو بعد میگی خب شد من شیر سویا میخوردماااااا...:ws54: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده